Announcement

Collapse
No announcement yet.

Goldeneye: Source

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Εγω θα μπω το βραδυ παντως αν με δειτε στειλτε inv..

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εχω headset της logitech για pc θα χρησιμοποιησω αυτο την αλλη φορα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd View Post

Θελει cpu και μπολικο upstream παντως, ειδικα αμα μαζευτουμε πανω απο 4-5 ατομα, καλυτερα να μπουμε ολοι μαζι σε κανενα ευρωπαικο server, χαρη θα τους κανουμε τοσο νεκρο που ειναι το mod :p
    Ναι, ετσι ειπα 2 φορές, και με το που ειδαν οτι ειμασταν 2 ατομα μεσα πλακωσανε ολοι χαχαχα

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    dedicated server ειχα φτιαξει εγω πριν 2-3 χρονια, δεν ειναι τιποτα αρκει να εχεις ανοιξει τα καταλληλα πορτ στο ρουτερ, ουτε που θυμαμαι ποια ειναι βεβαια

Θελει cpu και μπολικο upstream παντως, ( @πελαTitus μηπως εχεις vdsl εκει στην ολλανδια ? ) ειδικα αμα μαζευτουμε πανω απο 4-5 ατομα, καλυτερα να μπουμε ολοι μαζι σε κανενα ευρωπαικο server, χαρη θα τους κανουμε τοσο νεκρο που ειναι το mod :p

btw εγω θυμαμαι οτι εχουν γινει παρομοιες συναντησεις σε UT3 demo - diablo 3 και LoL, μαλλον καποιοι εχουνε επιλεκτικη μνημη

Leave a comment:

• Somari
    replied
    haterz gonna hate

A! Ραμπίδη, θα σου πρότεινα να συνδέσεις xbox controller (έχεις ενσύρματο; ) στο pc σου και μεσω αυτού το headset. Το μικρόφωνό σου είναι κοντά με τα ηχεία στο λαπτοπ και ακουγόταν η φασαρία της οθόνης σου παραπάνω από τη φωνή σου...

Επίσης αν κανονίσουμε συνάντηση, κάποιος να βρει πως κάνουμε σερβερ, απλά με το "create server" που δοκιμάσαμε με τον ΙΗΝΕ μας έβγαζε σφάλμα "server not responding" όταν πηγαίναμε να συνδεθούμε οι clients πάνω του

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    .. κι εκει που δεν εχει κανονιστει ποτε online συναντηση για pc game μεταξυ αρκετων κιολας μελων, αυτο θα γινει για 1η φορα για ενα Goldeneye mod που παταει στο HL2.
    Only in Gamers Odyssey.
    (Βλεπω να μπαινω κι εγω για το χαβαλε, free frags για οποιον ενδιαφερεται).

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Ελπίζω η 5570 που έχω να είναι αρκετή για το παιχνίδι.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνω ένα format (το PC σέρνεται αυτή τη στιγμή lol) και θα μπω κι εγώ.
    πλακα κάνεις; υπεραρκετή είναι, το επίπεδο γραφικών είναι hl2.

παίξαμε ένα με ραμπίδη, μαμήσαμε τους νουμπς

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To eipa kai sta paidia sto chatbox, IHNE kai CRPL kai opoios niwthei wraios kai propthymos.
    Anoikste ta mumble sas, h ta teamspeak h oti allo exete kai grapste kana video re na anevasoume sto kanali.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ελπίζω η 5570 που έχω να είναι αρκετή για το παιχνίδι.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνω ένα format (το PC σέρνεται αυτή τη στιγμή lol) και θα μπω κι εγώ.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Καθίστε να γυρίσω σπίτι και θα σας στρώσω, θα μπω κι εγώ και θα σας δείξω τι πα να πει Μποντ Τζέιμς Μποντ...
    Θα παιχτεί μεγάλη μπάλα

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Καθίστε να γυρίσω σπίτι και θα σας στρώσω, θα μπω κι εγώ και θα σας δείξω τι πα να πει Μποντ Τζέιμς Μποντ...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Σας έκανα κι εγώ όλους add ο aragorn είμαι

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Ωραίο game, classic gameplay. Έχανα συνέχεια . shenmue_gr στο steam.
    Σε εκανα add, για το mod 3 πραγματακια ( με αυτο το σελοφαν μικρε τυλιγεις και κεφτεδακια, YO ! )

1) Οταν χτυπηθει καποιος , στα επομενα 1-2 sec οτι και του ριξουν δεν θα χασει health, σαν το mario 64 ενα πραγμα , επισης εχε συνεχεια το ενα ματι στο radar και οταν θες να ανεβασεις ταχυτητα βαλε τον ωμο του χαρακτηρα σου στον κοντινοτερο τοιχο και αρχισε να προχωρας παραλληλα με αυτον κανοντας "grind" ταυτοχρονα, πχ αμα εχεις τοιχο στα δεξια σου πατα D μεχρι να ακουμπησει ο ωμος σου και μετα πατα W+D. ( you got boost power ! )

2) Προσπαθησε να ριχνεις κεφαλι για περισσοτερο damage ( duh !) και μικρα burst για να μην απλωνει πολυ το οπλο, το στοχαστρο (καντο bind αριστερο shift αν δεν ειναι εκει ηδη ) να το βγαζεις μονο σε μακρινες αποστασεις.

Στα δωματια της facility πχ το μονο που χρειαζεται ειναι να κεντραρεις με τα ματια σου πριν βαρεσεις, για να φτιαξεις πιο γρηγορα και ευκολα το λεγομενο muscle memory που θα σου επιτρεπει καλυτερο συγρονισμο μεταξυ ματιου και χεριου κοιταξε αυτο το link που εξηγει καποια πολυ βασικα πραγματα για mouse settings και σου λεει πως να απενεργοποιησεις το acceleration απο τα windows

Thoughts about development. Oh and games stuff, too.

3) Τελος φτιαξε τα rates σου γιατι τα default δεν ειναι τα βελτιστα για αξιοπιστο hit regιstration στην Source, καποιοι server μαλιστα σου εφαρμοζουν τα δικα τους με το ζορι οσο εισαι συνδεδεμενος, προτεινω να βαλεις τα ιδια που θεωρουνται βελτιστα και για το tf2, μιας και το mod ειναι χρονια πλεον στην orangebox engine και εχει το ιδιο tickrate απο default ( http://cloud.steampowered.com/ugc/59...CBDCFAC46DB10/ )

Θα μπω steam απο το σπιτι μετα τις 7, ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ Π**ΣΤΗ ! ( )

Leave a comment:

• Somari
    replied
    χαχαχαχα ρε μλκ εσυ ησουν... πως μας βρήκες, έχεις το ΙΗΝΕ στη λιστα φιλων;

Έχανα συνέχεια

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ωραίο game, classic gameplay. Έχανα συνέχεια . shenmue_gr στο steam.

Leave a comment:

Working...
X