Announcement

Collapse
No announcement yet.

Goldeneye: Source

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cpl_Shephard
    replied
    @sub_zero κανεις δεν γεννηθηκε να ξερει, το να βαρας σωστα ενω κουνιεσαι ταυτοχρονα ειναι οντως ενα θεμα για τους αρχαριους btw τωρα που κοιταγα το demo στην facility ( go1_2 ) οντως το πρωτο σου kill το πηρες απο μενα :p

Θα ειμαι σπιτι μεχρι τις 1, για να μπαινετε steam σιγα σιγα

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Ρε είμαι τελείως κουλός με fps, πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για fps χωρίς στόχευση Αν δεν με έβλεπες σταματημένο θα έριχνα απλά μπαλοθιές
    Εμένα μια χαρά μου φάνηκες να παίζεις!

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    @ sub_zero δες τα tips που εγραψα στην πρωτη σελιδα και ξαναδοκιμασε, εδω βγαιναμε τετ ατ τετ και εισουνα σαν σταματημενος, ΔΕΝ θελει shift στα κοντινα λεμε !
    Ρε είμαι τελείως κουλός με fps, πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για fps χωρίς στόχευση Αν δεν με έβλεπες σταματημένο θα έριχνα απλά μπαλοθιές

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παω για λιγο τωρα, δε θα παιξω πολυ ομως μεχρι τις 3+ ξερω γω, αμα το δει κανεις ας μπει.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ημουν εξω δυστυχως, μπηκα κατα τις 12:00 αλλα δεν παιζατε ακομα..

Paixtis με 1.2Mbit/sec κατεβαινε σε εμενα, μαλλον suckarei η συνδεση σου..

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Κατέβασα το steam μέσω του cd απ'το orange box μου ρε crpl.Όλα καλά μέχρι στιγμής.Κατεβάζω το sdk τώρα με 40-90 kbps...Έκανα join και στο team του g-o.Έστειλα και friend requests.Κάντε με add όλοι! paixtis είμαι και στο steam!

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Τελικα ο I have no equal (in noobness) βγηκε αδικαιολογητως απων, δεν πειραζει θα του τα ψαλω στην επομενη αναφορα λοχου :p

@ paixtis 4 βηματα ειναι

1) κατεβαζεις steam client απο το steampowered.com

2) κανεις log in (duh!)

3) πας libary -> tools και πατας να ξεκινησει η εγκατασταση του source sdk 2007

4) κατεβαζεις goldeneye source 4.2.1 απο το link του somari

Το καταραμενο orange box cπου κολλαει ? δεν ειναι πυρηνικη φυσικη ημαρτον

@ sub_zero δες τα tips που εγραψα στην πρωτη σελιδα και ξαναδοκιμασε, εδω βγαιναμε τετ ατ τετ και εισουνα σαν σταματημενος, ΔΕΝ θελει shift στα κοντινα λεμε !

Τραβηξα και demo απο τις 3 πιστες που παιχτηκανε, temple facility και complex, για να δει καποιος το demo πρεπει να κανει extract το zip στον φακελο "gesource" και μετα οταν φορτωσει το παιχνιδι να πατησει στην κονσολα : playdemo go1, αν η κονσολα δεν ανοιγει με το ~ πηγαιντε options > keyboard > advanced > enable developer console.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Mέσα κι εσύ αλλά βγήκες νωρίς
    Εντάξει εγώ τελείως noob με fps αλλά έπρεπε να είχα mic να μοιράζω απειλές για ban να δείτε πόσα kills θα έπαιρνα Η πλάκα είναι πως με το που μπήκα πήρα kill από τον corpo

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ο καλός ο leecher to mod το κατεβάζει με ταχύτητες 1megabyte / sec ++
    Και εγώ μέσα... σε ποιον σερβερ θα παμε να κανονισουμε

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ωχ δηλαδή αν σέρνεται το steam φαντάζομαι για το mod..Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για torrent??Αν είναι free download με μια αναποδιά στην ταχύτητα θα με πετάξει και μετά ξανά απ΄την αρχή...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Δεν παίζει να προλάβεις σήμερα έτσι κι αλλιώς. Το steam μία χαρά κατεβάζει εγώ χθες έπιανα και πάνω από 1 μβ/σ το mod όμως που το κατεβάζεις από άσχετο site σερνότανε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Έβαλα το cd του orange box που έχω..Κάνει install την steam αλλά το steam platform κατεβαίνει με 1% ανά λεπτό...Lame!!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    και γω τωρα το κάνω install

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Eγω είμαι μέσα και περιμένω

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Εκανα schedule event στο group για τις 10 το βραδυ μετα απο δημοκρατικες διαδικασιες, ΙΗΝΕ μην με στησεις

edit : το αλλαξα σε 11, με bots με βλεπω να παιζω :p

Leave a comment:

Working...
X