Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@sub_zero κανεις δεν γεννηθηκε να ξερει, το να βαρας σωστα ενω κουνιεσαι ταυτοχρονα ειναι οντως ενα θεμα για τους αρχαριους btw τωρα που κοιταγα το demo στην facility ( go1_2 ) οντως το πρωτο σου kill το πηρες απο μενα :p
Θα ειμαι σπιτι μεχρι τις 1, για να μπαινετε steam σιγα σιγα
@ sub_zero δες τα tips που εγραψα στην πρωτη σελιδα και ξαναδοκιμασε, εδω βγαιναμε τετ ατ τετ και εισουνα σαν σταματημενος, ΔΕΝ θελει shift στα κοντινα λεμε !
Ρε είμαι τελείως κουλός με fps, πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για fps χωρίς στόχευση Αν δεν με έβλεπες σταματημένο θα έριχνα απλά μπαλοθιές
Κατέβασα το steam μέσω του cd απ'το orange box μου ρε crpl.Όλα καλά μέχρι στιγμής.Κατεβάζω το sdk τώρα με 40-90 kbps...Έκανα join και στο team του g-o.Έστειλα και friend requests.Κάντε με add όλοι! paixtis είμαι και στο steam!
Τελικα ο I have no equal (in noobness) βγηκε αδικαιολογητως απων, δεν πειραζει θα του τα ψαλω στην επομενη αναφορα λοχου :p
@ paixtis 4 βηματα ειναι
1) κατεβαζεις steam client απο το steampowered.com
2) κανεις log in (duh!)
3) πας libary -> tools και πατας να ξεκινησει η εγκατασταση του source sdk 2007
4) κατεβαζεις goldeneye source 4.2.1 απο το link του somari
Το καταραμενο orange box cπου κολλαει ? δεν ειναι πυρηνικη φυσικη ημαρτον
@ sub_zero δες τα tips που εγραψα στην πρωτη σελιδα και ξαναδοκιμασε, εδω βγαιναμε τετ ατ τετ και εισουνα σαν σταματημενος, ΔΕΝ θελει shift στα κοντινα λεμε !
Τραβηξα και demo απο τις 3 πιστες που παιχτηκανε, temple facility και complex, για να δει καποιος το demo πρεπει να κανει extract το zip στον φακελο "gesource" και μετα οταν φορτωσει το παιχνιδι να πατησει στην κονσολα : playdemo go1, αν η κονσολα δεν ανοιγει με το ~ πηγαιντε options > keyboard > advanced > enable developer console.
Mέσα κι εσύ αλλά βγήκες νωρίς
Εντάξει εγώ τελείως noob με fps αλλά έπρεπε να είχα mic να μοιράζω απειλές για ban να δείτε πόσα kills θα έπαιρνα Η πλάκα είναι πως με το που μπήκα πήρα kill από τον corpo
Ωχ δηλαδή αν σέρνεται το steam φαντάζομαι για το mod..Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για torrent??Αν είναι free download με μια αναποδιά στην ταχύτητα θα με πετάξει και μετά ξανά απ΄την αρχή...
Δεν παίζει να προλάβεις σήμερα έτσι κι αλλιώς. Το steam μία χαρά κατεβάζει εγώ χθες έπιανα και πάνω από 1 μβ/σ το mod όμως που το κατεβάζεις από άσχετο site σερνότανε.
Leave a comment: