Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eμένα με τίποτα δε μου άνοιγε τα τσιγάρα και τα tyre trucks. Θα με βοηθήσουν, θα πάω στη λίστα με τα downloads σου και θα το κατεβάσω από εκεί . Αν μπορείς να μου τα δώσεις είσαι μέγιστος. Κωλο servers . Για να μην κρατάω και το account σου με το που το βάλω να κατεβαίνει θα κάνω sign out (συνεχίζει να δουλεύει ο download manager).
Καλά εμένα μισή ώρα μου πήρε να μου γίνει διαδικασία 5 λεπτών.
Ποια διαδικασία; Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να μπω στον εσωτερικό χώρο όπου παίζεται το Heavy Rain mini game για να λύσω τον γρύφο. Έχει μια πόρτα με κοκκινο θαυμαστικό. Άλλοι βλέπω να μπαίνουν σαν να μην υπάρχει, αλλά εγώ δεν μπαίνω!
To precint 52; και τι έκανες εκεί; ζητάει email και κωδικό, ποια εννοεί; αυτά που έχουμε για το PSN για log in;
Τέλος πάντων, εσύ Bart που τα κατάφερες διαφωτισέ μας..
Φίλε Big Boss , για να έχεις πρόσβαση στο precint 52 κάνεις acc. στο εδώ και αφού το φτιάξεις πας πάλι εδω http://www.precinct52.com/case1117_briefing , βάζεις τα στοιχεία και μετά προχωράς.
Διαλέγεις τα στοιχεία που δίνει το link που παρέθεσες :
The short cigarette butt from the cigarette butts
The odd right hand driver picture from the tire tracks
The diner with a Sphinx picture on it
The Origami Bird
Και είσαι κομπλέ
Αν δεν μπορείς να πατήσεις τα στοιχεία όπως συνέβη και με τον Evans μπες msn να σε help
Comment