Αν δεν κανω λαθος σε 3 μερες βγηκε κι αυτο, καλα παει το θεμα
. Στην αρχη το πηρα χαλαρα, αλλα απο ενα σημειο και μετα, απλα δε μπορουσα να ξεκολλησω. Για τα γραφικα δε νομιζω να εχει νοημα να πω τιποτα, χαζευεις πραγματικα με τις λεπτομερειες που βλεπεις. Πολυ καλο OST και μονο παραπονο στα βασικα ο χειρισμος. Ωρες ωρες ηταν πολυ αβολος και η camera δε βοηθουσε ιδιαιτερα στο ολο θεμα. Το γιατι πατας το R2 συνεχεια, δεν το καταλαβα και μαλλον ουτε προκειται.Περαν αυτου του θεματος ηταν μια μοναδικη εμπειρια οπως και να χει. Το πώς παιζει με το μυαλο σου με τα ηθικα διλημματα που προβαλλονται με εκανε να νιωθω πως παιζω με κομμενη την ανασα πραγματικα. Σε καποιες δοκιμασιες φρικαρα οσο να ναι και παροτι η πλοκη αρχισε να ξεκαθαριζει λιγο πριν το τελος, η κλιμακωση ως αυτο το σημειο ηταν πολυ δυνατη, αλλα και ο τροπος με τον οποιον αποδοθηκε το ending ηταν εξισου καλος.
Πολλες ωραιες στιγμες, πολυ εντονα συναισθηματα και ο παικτης μπαινει και με το παραπανω στην ψυχολογια των πρωταγωνιστων, σπανια σε κανει ενα παιχνιδι να νιωθεις ετσι, αλλα εγω τουλαχιστον σκαλωσα σε τετοιο βαθμο που δε μπορουσα να το αφησω μεχρι να δω τα ending credits.
Για 2ο playthrough κτλ δε νομιζω να το δοκιμασω, διαβασα αλλωστε εν ταχει τι αλλαζει και αφενος δε θεωρω πως αξιζει τον κοπο, και αφετερου πιστευω πως η μαγεια του τιτλου κρυβεται στις αποφασεις της 1ης φορας, εκει που δεν ξερεις τιποτα και η πλοκη εξελισσεται οπως πραγματικα πρεπει (προφανως τα "πρεπει" του καθε παικτη δεν ειναι ιδια, αλλα οκ ξερω πως αυτο που ειδα συναδει απολυτα με τις ηθικες μου επιλογες και γι' αυτο πιστευω πως νιωθω πληρης απο την εμπειρια του HR).
Τελος να πω πως απο τα πρωτα trials και μετα συνεχεια σκεφτομουν το Seven, καποτε πρεπει να ξαναδω αυτην την ταινια επ' ευκαιριας.
Να δω τι θα παρει σειρα τωρα, μου κανε λιγο ανω κατω την ψυχολογια αυτο το παιχνιδι σε μερικες σκηνες, μηπως να το γυρισω σε κανα Kirby;

Leave a comment: