Announcement

Collapse
No announcement yet.

Heavy Rain

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Quantic Dream & David Cage are back!!
    Αν και το video δε προσφέρεται για συμπεράσματα, μου άρεσε.

ΟΚ μπορεί κανένα από τα παιχνίδια της Quantic Dream να μην ήταν αψεγάδιαστο, να μην είχε τις αδυναμίες και τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα μπορούσες να διακρίνεις τις δυνατότητες, το όραμα, αλλά και το ταλέντο του studio. Μετά το Nomad Soul και το Fahrenheit λοιπόν (αμφότερα τα οποία, παρά τα προβλήματά τους, λάτρεψα) περιμένω από τη Quantic Dream το κάτι παραπάνω με το Heavy Rain, μακάρι όλα να πάνε καλά. No1 anticipated PS3 title για μένα.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

No1 anticipated PS3 title για μένα.[/b]
      Και για μένα... W8 είναι η μόνη αποκλειστικότητα που τους έμεινε .

Comment

HOLY SHIT!

Τι γραφικά είναι τούτα; :blink:

Το ps3 ξεφεύγει για τα καλά (πλέον) πέρα από το Uncharted και ιδίως το MGS4.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Εκπληκτικό το Indigo Prophecy (Fahrenheit στην Ευρώπη). Μία φορά το έπαιξα όταν βγήκε και ακόμα θυμάμαι τι έγινε από την αρχή ως το τέλος. Πολύ ωραία ιστορία, πολλή δράση και τα quick time events ήταν spot on (καλύτερα από το RE4 πιστεύω). Ελπίζω να κρατήσουν την ίδια συνταγή και να μην βιαστούν να το βγάλουν στην αγορά αν δεν είναι έτοιμο (γκουχ Alone in the dark) για να προλάβουν χριστούγεννα/καλοκαίρι κλπ. Π

Υ.Γ.

HOLY SHIT!

Τι γραφικά είναι τούτα; :blink:

Το ps3 ξεφεύγει για τα καλά (πλέον) πέρα από το Uncharted και ιδίως το MGS4.
          [/b]
          Εξήγησε μου κάτι, με όλα αυτά τα posts που κάνεις, τον εαυτό σου προσπαθείς να πείσεις; Θα ήθελα μια φορά να κάνεις ένα σχόλιο για το ίδιο το παιχνίδι και όχι για το πως το παιχνίδι Χ κάνει το PS3 απίστευτο και τρομερό. Ο fanboyσμός έχει και τα όρια του.

Comment

Μα φίλε Αλέξανδρε συγγνώμη κιολας αλλά το Ps3 είναι όντως πολύ μπροστά.Σκεψου μόνο τα real time γραφικά στο ffxiii

που καμμία άλλη κονσόλα δεν μπορεί να βγάλει και ούτε θα καταφέρει να βγάλει ποτέ...[/sarcasm and heads up to previous fanboyisms]
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Η εικόνα πάντως είναι σίγουρα από το 360, το καταλαβαίνεις από τις τρίχες, στο PS3 θα είναι καλύτερες.
              Aaaah GamePro forum...good old times.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Εγώ είμαι 1000% σίγουρος ότι in game τα γραφικά δε θα είναι έτσι. Ό,τι μπορεί να κάνει το PS3 μπορεί να το κάνει και το Xbox 360 και μάλιστα το δεύτερο έχει κάνει καλύτερα όλα τα κοινά παιχνίδια. Μην τα ξαναλέμε...

Comment

Καλοκαιριάτικα και όχι μόνο τσιμπίσατε αλλά πάλι έγινα το επίκεντρο χα χα

Εγώ είμαι 1000% σίγουρος ότι in game τα γραφικά δε θα είναι έτσι. Ό,τι μπορεί να κάνει το PS3 μπορεί να το κάνει και το Xbox 360 και μάλιστα το δεύτερο έχει κάνει καλύτερα όλα τα κοινά παιχνίδια. Μην τα ξαναλέμε...
                  [/b]
                  Τα exclusive του ps3 σε ποιότητα γραφικών δεν υπάρχουν στο 360.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

who gives a tiny rat's tail about small details in graphics;it's all about gameplay.'nuff said.
                    Carpe diem

Comment

Καλοκαιριάτικα και όχι μόνο τσιμπίσατε αλλά πάλι έγινα το επίκεντρο χα χα
                      [/b]
                      Ναι οκ BigBOSS. Είμαι έξι μήνες σε αυτό το φόρουμ κι έχω δει πάρα πολλά fanboy posts σου για τα οποία όλοι σου κάνουν παρατήρηση και μετά ή τα κάνεις edit ή λες κάτι χαζό σαν αυτό που είπες τώρα για να τα καλύψεις. Μία, δύο, είκοσι, τριάντα.. έχει καταντήσει αηδεία. Απλά κόφτο ή πήγαινε να ενοχλήσεις κάποιους άλλους σε κανά xbox forum ώστε να νιώσεις καλύτερα. Enough is enough.

Comment

Whoa whoa πρώτη φορά σε βλέπω έτσι . Respect xD .

BigBoss για ποια exclusives μιλάς; Εγώ αυτή τη στιγμή μόνο ένα exclusive βλέπω στο PS3 το οποίο να συγκρίνεται με το τι έχει βγάλει το Xbox 360 και αυτό είναι το MGS4. Από εκεί και πέρα, Bioshock και Oblivion βγήκαν μήνες/χρόνο μετά, άρα...

Comment

μόλις τσίμπησα το fahrenheit γύρω στα 8 ευρώ.το ξέρω ότι δεν είανι εδώ το θέμα των αγορών όμως ήθελα να το βάλω εδώ για αν θυμούνται οι παλοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
                          απίστευτο παιχνίδι.είχα παίξει λίγο το ντέμο και γούσταρα.μόλις γυρίσω από Κρήτη μπαίνει στη λίστα.
                          Carpe diem

Comment

[/b]
                            Οντως τα Uncharted, MGS4 κ τα επερχομενα Killzone 2 k Heavy Rain εχουν φοβερα γραφικα αλλα κ to 360 δεν παει πισω: Gears Of War, Mass Effect, Bioshock, Halo 3, PGR4, Kameo κ ας μην αναφερθω σε Gears Of War 2, Banjo Kazooie: Nuts & Bolts, Fable 2 k Infinite Undiscovery...γενικα κ τα 2 μηχανηματα στα σωστα χερια μπορουν να βγαλουν φοβερα γραφικα.

Παντως το καλυτερο reply ειναι του Αltair, αν δεν υπαρχει gameplay τι να τα κανεις τα γραφικα? ;)

Τωρα οσο αναφορα το Heavy Rain γραφικως ειναι τρομερο αλλα αυτo που με χαλαει ειναι οτι το gameplay φαινεται QTE based σε φαση Indigo Prophecy - oχι οτι δεν μου αρεσε το ΙΡ αλλα θα προτιμουσα λιγοτερο στημενο gameplay κ περισσοτερο exploration/interactivity.

Comment

Ε εντάξει δεν ήταν μόνο QTE το Fahrenheit, αλλά ναι θα μπορούσε να έχει παραπάνω exploration και interactivity. Μετά το μεγαλεπήβολο όραμα με το Nomad Soul όμως (και την εν μέρει αποτυχία του), η Quantic Dream θέλησε να ρισκάρει λιγότερο, εκεί ακριβώς θέλω να δω το Heavy Rain να ρισκάρει, για το οποίο πάντως μόνο ένα video με QTE έχουμε δει, δε ξέρουμε σε τι βαθμό θα είναι βασισμένο αποκλειστικά στα χνάρια του Fahrenheit.

Comment

Heavy Rain Will Blow Your Mind

I'm really restricted to what I can say here, but I just wanted to get a couple chimes in about Heavy Rain. I've recently had the opportunity to get a glimpse of some new gameplay footage, and I was absolutely floored. Heavy Rain is so dynamic and alive, it'll blow your mind. No one I've spoken to can confirm if E3 2009 will see the same footage I saw yesterday, but I have done all I can to encourage them to show some of what they've shown me. We're talking physics, dynamic story-telling, insane graphical updates since E3 '08--it is an amazing game and a contender for Game of the Year.

Keep your eyes here for more news.

Comment

Working...
                                X