Announcement

Collapse
No announcement yet.

Path of Exile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Path of Exile

το f2p action/rpg που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δημοφιλές

ανοιχτή beta στις 23 Ιανουαρίου

Path of Exile is a free online-only action RPG under development by Grinding Gear Games in New Zealand.

[YOUTUBEHD]-9ooR47oHOE[/YOUTUBEHD]
    [YOUTUBEHD]Os-4RGEORzw[/YOUTUBEHD]
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Το εχω παιξει σε ενα open weekend και η πρωτη εντυπωση δεν ηταν θετικη, slow και sluggish αλλα μπορει να φτιαχνει μετα δεν ξερω.. Θα ειμαι στην open beta σιγουρα παντως..

Comment

Από όποιον έχει ασχοληθεί ακούω τα καλύτερα, μήπως σου φαίνεται αργό από το πολύ Diablo 3 που έχει όντως πολύ γρήγορη μάχη?
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Και εγω τα καλυτερα ακουω αλλα δεν μου αρεσε η πρωτη εντυπωση, ισως φταιει και ο ρυθμος του Diablo οπως λες..

Comment

Καλο φαινεται ......

Comment

θα κανει παταγο στον χωρο του πιστευω και του δινω seal of quality απο τωρα

οταν υπαρχει το μερακι το οραμα και παθος για αυτο που δημιουργεις και high production values να μην εχεις θα πετυχεις

προειδοποιω τους ενδιαφερομενους, οτι ειναι μεγαλη hardcoria δεν ειναι για ολους

μπορειτε να δειτε τα builds of the week στο youtube για να παρετε μια καλη ιδεα

Comment

μια πρώτη παρουσίαση από τον Kριπάριαν.
              [YOUTUBEHD]8ejSJiGN4A8[/YOUTUBEHD]

Comment

FFX Sphere Grid
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

ακριβως, μονο που δεν μπορεις να κανεις reset τα grids και να ξαναγραψεις πανω τους αλλα stats like ffx

καλα αυτο που εβαλε ο bigboss ειναι αρκετα παλιο, τωρα το εχει λιωσει ο kripparian και το προωθει πολυ στο twitch.tv μεχρι που οι devs του δωσανε να παιξει πρωτος το act3 που θα ειναι ετοιμο στις 23 ιανουαριου που ανοιγει η open beta

Comment

λοιπον αυριο ανοιγει η open beta , ειπανε οτι οι χαραχτηρες θα μεταφερθουν και στο κανονικο game

οσοι μπειτε αφηστε acount name

[YOUTUBEHD]NDFO4E5OKSE#![/YOUTUBEHD]

Comment

Το δικό μου είναι BigBOSS_Gr

Comment

μολις μπήκα αφού κατέβασα 1,5 gb patch σε καμια 10 ώρες καθώς κατέβαζε με κάτι 10 ακόμη και 5 kbps

κανείς άλλος μπήκε;

έκανα ranger "Big_Kariola_BOSS"

Comment

Witch ekana iHaveNoEqual το Bnet μου μαλλον..

Comment

αυτο είναι το όνομα λογαριασμου; το δικό μου όπως είπα παραπάνω είναι BigBOSS_Gr, το άλλο είναι το όνομα του ήρωα που έφτιαξα.

Comment

Νομιζω ναι για δοκιμασε..

Μερικες πρωτες εντυπωσεις:

Πρωτα τα αρνητικα:

Εξακολουθω να θεωρω sluggish και unresponsive το συστημα μαχης.
                              Τα αντικειμενα δεν "νιωθεις" οτι βρηκες κατι καλο ετσι οπως παρουσιαζονται και το art τους υποφερει αρκετα.
                              Ο χαρτης ειναι απαραδεκτος παιζω με συνεχεια ανοιχτο και παλι χανω το δρομο κατι που χαλαει γενικα την εμπειρια.
                              Ιστορια δεν υπαρχει καν.

Τα θετικα τωρα:

Το Skill-tree εχει μεγαλο βαθος και απειρο potential.
                              Ειναι καπως εθιστικο το γεγονος οτι δεν εχει AH και πρεπει να βρισκεις τα αντικειμενα.
                              Καλα γραφικα και αρκετα classes για ολα τα γουστα.

Νομιζω diablo δεν ειναι αλλα δεν παυει να ειναι ενα υποσχομενο game, θα το συνεχισω και ισως αναθεωρησω αρκετα απο τα παραπανω. Η πρωτη εντυπωση ηταν αυτη..

Comment

Working...
                              X