Announcement
Collapse
No announcement yet.
Path of Exile
Collapse
X
-
Tags: None
-
Από όποιον έχει ασχοληθεί ακούω τα καλύτερα, μήπως σου φαίνεται αργό από το πολύ Diablo 3 που έχει όντως πολύ γρήγορη μάχη?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
θα κανει παταγο στον χωρο του πιστευω και του δινω seal of quality απο τωρα
οταν υπαρχει το μερακι το οραμα και παθος για αυτο που δημιουργεις και high production values να μην εχεις θα πετυχεις
προειδοποιω τους ενδιαφερομενους, οτι ειναι μεγαλη hardcoria δεν ειναι για ολους
μπορειτε να δειτε τα builds of the week στο youtube για να παρετε μια καλη ιδεα
Comment
-
μια πρώτη παρουσίαση από τον Kριπάριαν.
[YOUTUBEHD]8ejSJiGN4A8[/YOUTUBEHD]
Comment
-
FFX Sphere GridOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
ακριβως, μονο που δεν μπορεις να κανεις reset τα grids και να ξαναγραψεις πανω τους αλλα stats like ffx
καλα αυτο που εβαλε ο bigboss ειναι αρκετα παλιο, τωρα το εχει λιωσει ο kripparian και το προωθει πολυ στο twitch.tv μεχρι που οι devs του δωσανε να παιξει πρωτος το act3 που θα ειναι ετοιμο στις 23 ιανουαριου που ανοιγει η open beta
Comment
-
-
μολις μπήκα αφού κατέβασα 1,5 gb patch σε καμια 10 ώρες καθώς κατέβαζε με κάτι 10 ακόμη και 5 kbps
κανείς άλλος μπήκε;
έκανα ranger "Big_Kariola_BOSS"
Comment
-
αυτο είναι το όνομα λογαριασμου; το δικό μου όπως είπα παραπάνω είναι BigBOSS_Gr, το άλλο είναι το όνομα του ήρωα που έφτιαξα.
Comment
-
Νομιζω ναι για δοκιμασε..
Μερικες πρωτες εντυπωσεις:
Πρωτα τα αρνητικα:
Εξακολουθω να θεωρω sluggish και unresponsive το συστημα μαχης.
Τα αντικειμενα δεν "νιωθεις" οτι βρηκες κατι καλο ετσι οπως παρουσιαζονται και το art τους υποφερει αρκετα.
Ο χαρτης ειναι απαραδεκτος παιζω με συνεχεια ανοιχτο και παλι χανω το δρομο κατι που χαλαει γενικα την εμπειρια.
Ιστορια δεν υπαρχει καν.
Τα θετικα τωρα:
Το Skill-tree εχει μεγαλο βαθος και απειρο potential.
Ειναι καπως εθιστικο το γεγονος οτι δεν εχει AH και πρεπει να βρισκεις τα αντικειμενα.
Καλα γραφικα και αρκετα classes για ολα τα γουστα.
Νομιζω diablo δεν ειναι αλλα δεν παυει να ειναι ενα υποσχομενο game, θα το συνεχισω και ισως αναθεωρησω αρκετα απο τα παραπανω. Η πρωτη εντυπωση ηταν αυτη..
Comment
Comment