Το έβαλα κι εγώ επειδή μου φαίνεται πολύ Diablo στυλ. Βέβαια δεν είμαι και ο καλύτερος σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά το συγκεκριμένο ήθελα να το τσεκάρω. Όνομα λογαριασμού και του χαρακτήρα μου είναι "PhantomDuck".
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Path of Exile
Collapse
X
-
phantom σου εστειλα για coop σε καποια φαση το μεσημερι δεν ξερω αν το ειδες , μαλλον δεν εχεις απενεργοποιησει το general chat και θα τρως spam, γιατι δεν πηρα απαντηση
για ολους τους jrpgaδες του forum οι μηχανισμοι του θα σας θυμισουν final fantasy 10 sphere grid system+final fantasy 7 materia system
Comment
-
Αναδρομική απάντηση, τώρα τι να πωΚαλή φάση το σημερινό. Με Τίτο, Vanyard και iHaveNoEqual βγάλαμε την act 1
Το παιχνίδι ήταν πολύ πιο εύκολο, διασκεδαστικό και σε αντάμειβε περισσότερο με 4 παίχτες απ' ό,τι αν έπαιζες μόνος. Νομίζω πως μπήκε και ο Deus Dope αλλά ήταν σε χαμηλά level για να μας ακολουθήσει.
Το σύστημα πάντως είναι όπως ακριβώς το λες. Sphere Grid + Materia = Path of Exile
Comment
-
Ήταν όντως πολύ καλή φάση, θα ήθελα να μείνω κι άλλο μαζί σας αλλά βαράγανε ήδη την πόρτα μου για να πάμε σε ένα πάρτυ οπότε δε γινότανΘα το επαναλάβουμε όμως! Σε τετράδα το frame rate μου ήταν κακό αλλά γινόταν ο κακός χαμός από loot, ο καθένας βούταγε ό,τι έβρισκε, πολύ γέλιο
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, γίνεται πολύ καλή φάση στο παιχνίδι και έχουμε κολλήσει όλοι. Το thread εδώ μπορούμε να το έχουμε για να ανταλλάζουμε drops, οπότε ας πει ο καθένας τι χρειάζεται κατά καιρούς.
Επίσης έχω μια καλή συλλογή από act 1 -2 unique items συν μερικά gems, οπότε όσοι είστε γύρω στο lvl 25 ή χαμηλότερα περάστε να πάρετε πράμαΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
-
μπειτε ναι γινεται ωραια φαση με το poe
imo απο τα builds που εχω δει σε high end lvl80+ so far
tier list
1)templar
2)witch~shadow
3)rest
απλα λενε οτι ο templar, witch, shadow εχουνε τα καλυτερα starting points στο passive tree επομενως ειναι και ποιο ευελικτοι σε builds , ομως ειναι νωρις λογικα θα βρουνε και αλλα builds
Comment
-
Το παιχνίδι είναι κόλλημα. Πριν λίγο το λήξαμε πάλι με Vaynard και Titus, τρελός χαβαλέςΒρήκαμε και κάποιους εξοπλισμούς για τοξότη, ίσως να ενδιαφέρουν τον iHaveNoEqual. Εν τω μεταξύ εγώ στα 20φεύγα level πήρα χαμπάρι πως μπορώ να έχω όπλα στη 2η θέση και κατ' επέκταση sockets ελεύθερα ώστε να αναβαθμίζω gems. Και τόσον καιρό έχω αφήσει ένα σωρό gems lv 1 αχρησιμοποίητα
Deus Dope, την επόμενη φορά που θα μας δεις ψήσου να κάνεις join. Έχει πολύ φάση το multi.
Comment
-
To starting point του duelist όντως είναι άχαρο,σε υποχρεώνει από νωρίς να επιλέξεις ανάμεσα σε daggers - fists - κλπ (intelligence) και σπαθιά - τσεκούρια - κλπ (strength), αλλιώς πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο κύκλο για να αποφύγεις περιττά skills.
Επίσης αγόρασα ένα passive που σου μετατρέπει το evasion σε armor, όσοι το έχουν δοκιμάσει τι λένε? Στο character sheet μου μου δείχνει μόνο 5% evasion και 650+ armor.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Comment
Comment