Announcement

Collapse
No announcement yet.

Path of Exile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Από τα πολλά updates έφαγα bug και μου έγινε reset όλο το skill tree. Τώρα έχω να ξαναβάλω 69 skill points. Η αλήθεια είναι πως δεν θα με χάλαγε να αλλάξω 3-4, όμως τώρα μπορώ να φτιάξω εξ' αρχής τα πάντα

Καλού κακού πάντως θα κάνω πρώτα ένα demonstration εδώ
    Path of Exile is a free online-only action RPG under development by Grinding Gear Games in New Zealand.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

δεν εφαγες bug ρε μαν, σου κανανε reset το tree γιατι θα ειχες βαλει ποντους προς την περιοχη του duellist η οποια ξαναφτιαχτηκε μιας και ο χαραχτηρας suckare απιστευτα , θα επρεπε να εισαι χαρουμενος που σου δωσανε την ευκαιρια free χωρις να χρειαστεις regret orbs που ειναι πανακριβες να φτιαξεις ενα σωστο build απο την αρχη, εκμευταλευσου το;)

Comment

Εγώ έχω duelist αλλά δε μου έγινε reset το tree, στο πηγάδι κατούρησα?

επίσης Vaynard θέλω να με βοηθήσεις να πάρω ένα level γιατί έχει γίνει σαν το γεφύρι της Άρτας...
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

αλλαξανε ενα τμημα της περιοχης του duellist μαλλον ειχες βαλει στο αλλο

κανω κατα καιρους low lvl runs για να μαζευω alteration orbs συνηθως , ledge runs η dock runs στο mercyless πειτε μου να κανετε join, εσεις θα δινετε το 100% quantity και γω βαζω το killing και το rarity

τιτε αν εισαι cruel στειλε μου να σε ξεπεταξω mercyless

Comment

Δυστυχώς είχα φτιάξει το build πολύ προσεκτικά επομένως δεν είχα κάτι να αλλάξω, όμως αφού μου δόθηκε η ευκαιρία εννοείται πως έκανα ορισμένες αλλαγές, προς το πολύ καλύτερο εννοείται Τράβηξα και screenshots επειδή δεν νομίζω πως πρόκειται να ξαναδώ τέτοιο πράμα

Titus, εγώ προς τα 50 μπήκα σε public party για να τελειώσω το act 3, ενώ στην act 1 της mercyless παίρνεις level αβέρτα αν μπεις σε run στα ledge, πάλι με public party. Έβγαλα 2 lv περίπου σε λιγότερο από μία ώρα.

Comment

το ποσο προσεκτικα εχεις φτιαξει το build σου θα φανει μολις αρχισεις τα maps, εκει ειναι το crash test

Comment

Ξέχασα να πω πως έχω δύο μπλε gems shock nova στα +9% quality αν ενδιαφέρεται κανείς Οι χάρτες τι είναι ακριβώς; Μου έπεσε και ένα chartographer's chisel και λέει ότι αναβαθμίζει έναν χάρτη και ισχύει το κλασικό, όσο χαμηλότερης ποιότητας είναι, τόσο πιο πολύ το αναβαθμίζει.

Comment

Δεν έχω πρόβλημα (πιστεύω) να τελειώσω το act 3, μπορώ και farmάρω σχετικά άνετα mobs 3 lvl πάνω από το δικό μου. Έχω σκαλώσει όμως γιατί δε θέλω να προχωρήσω χωρίς ένα level σε αυτό ακριβώς το σημείο, το οποίο όμως ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ψοφάω εκεί που δεν έπρεπε να ψοφάω, χαζεύω, είμαι απρόσεκτος, απλά στραβώνει. Θέλω μόνο αυτό το level, τα άλλα τα κάνω και μόνος μου.

Εδώ είναι το skill tree μου τώρα...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Είμαι 58 lv και θα κάτσω μέσα λίγο ακόμα, αν θέλεις μπες να πάμε μαζί.

Comment

τι κομματαρα ομως απο solaris temple, σε κατι maps χθες επαιζε απο πισω, μα ποσο ταιριαζει με τον φοβο και την αγωνια να μην πεθανεις και χασεις exp

Comment

Ουιιιιι έφτασα Docks! Μάλλον θα την αράξω λίγο για farming και level up πριν προχωρήσω στον τερματισμό.

Comment

Πολυ προσεκτικα εννοεις οτι το πηρες ετοιμο το build η το εφτιαξες μονος σου?? Eιναι καλη ευκαιρια να δεις τα καλυτερα build που παιζουν στο net και να το ξαναφτιαξεις απο την αρχη.. Μονο σε οσους εχουν ακουμπησει duelist εγινε reset ετσι??

Comment

Αν ρωτάς εμένα, το build μου είναι όλο δικό μου και γενικά δεν έχω συμβουλευτεί κανέναν οδηγό. Είναι κάπως "απρόσωπο" βέβαια αλλά τη δουλειά του την κάνει μια χαρά.

Comment

Σε οσους εγινε reset ελεγα οτι ειναι καλη ευκαιρια αν δεν ακολουθειτε ηδη ετοιμο build να δοκιμασετε κανενα απο τα optimal που κυκλοφορουν.. Αν δεν θελετε οκ εγω το ειπα γιατι ειναι ευκαιρια..

Comment

Καλά έκανες, απλά σε εμένα αν και έχω duelist δεν έγινε κάποιο reset, μάλλον επειδή δεν είχα βάλει πόντους σε μερικά nodes.

Comment

Working...
                                X