Announcement

Collapse
No announcement yet.

Path of Exile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Σε εμένα έγινε reset όμως ό,τι έχω βάλει είναι δικό μου, δεν έχω τσεκάρει το internet καθόλου. Δεν μου αρέσει να ακολουθώ έτοιμα μονοπάτια, δεν με εκφράζει. Έκανα πάντως κάποιες μικροαλλαγές είναι η αλήθεια, επομένως δεν με χάλασε, όμως πάνω κάτω άφησα το build που είχα εξ' αρχής.

Αλλά ναι, ότι ήταν τρελή ευκαιρία εννοείται

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

pantws epeidh einai ligo karamela auto me ta etoima builds, ta etima builds re IHNE den eggiountai tipota eidika ston prwto sou char pou den ksereis pou pane ta 4,(analoga kai to ti eidous gamer eisai vevaia) ase pou sinithos prepei na ta prosarmoseis analoga ton eksoplismo sou, se poia affixes se ti modifiers na astiaseis pou na dwseis priority ktlp,

sto 90% to teliko apotelesma tha allazei poli apo auto tou typou pou anevase to build tou (ase pou den ksereis mexri pou exei ftasei me auto), alla kai pali einai ekei na sou dwsei ena prosanatolismo kai tin genikh idea, ola ta petiximena builds exoune ena skill gia aoe kai ena skill gia single targets panw se 5-6Linked chests weapons , ena totem ,ena curse kai giourgia gia farming px freezing pulse kai lighting arrow

egw as poume (pou entaksei den eimai kai antiprosopeutiko deigma mesou gamer) exw ftiaksei 4 xarathires eida ta perissotera petiximena builds se drash(se sindiasmo me osa exw mathei meta apo eksonixistiko theorycrafting) den xriazomai kanena etoimo build, opws kai o opoiosdipote bei sto kopo na katanohsei plhrws tous mhxanismous tou POE dhladh den tha xriazetai, apo ekei kai pera kaneis min/max tis gnwseis pou apektises

sorry gia ta greeklish alla efaga hta me to pc mou kai den tha bainw gia liges meres oute sto poe, ante aneveite ligo kai otan ksanabw thelw na einai etoima ta kormakia sas gia maps....(kai to hp sas kiriws)

Comment

Το Sphere Grid όπως το έχω στα lv 61

Ύστερα από όσα έχω ακούσει από τον Vaynard, παρατάω τα πάντα (μιας και είμαι σε καλά πλαίσια ούτως ή άλλως) και κατευθύνομαι προς τον κύκλο με το life, πάνω δεξιά από το σημείο εκκίνησης του Marauder.

Skills που χρησιμοποιώ είναι:
        AoE: Sweep + Life Gain On Hit + Life Steal + Melee Physical Damage: 953 dps
        Single: Heavy Strike + Added Fire Damage + Weapon Elemental Damage: 2.625 dps
        Defend: Molten Shell + Iron Will: Για 10 sec δίνει 1.000 armor. Μόλις κάνει absorb 1.800 dmg, σκάει και κάνει από 1.750 έως 2.650 dmg.

Από αύρες δοκιμάζω ακόμα το πράμα. Προς το παρόν έχω δύο που τις εναλλάσσω αναλόγως, μία με armor (Determination) και μία με added cold damage (Hatred). Και οι δύο είναι συνδεδεμένες με Reduced Mana.

Επίσης έχω Flicker Strike + Increased AoE και ένα ξέμπαρκο Warlord's Mark το οποίο δεν χρησιμεύει και πολύ μιας και έχω όσο life steal θέλω Μου χρησιμεύει κυρίως στους δυνατούς εχθρούς που τους χτυπάω με Heavy Strike αντί για Sweep, μιας και στο Heavy Strike δεν έχω life steal.

Γνώμες, απόψεις, ιδέες, προτάσεις ευπρόσδεκτες.

Comment

Νομίζω το είχα ρωτήσει και παλιότερα, αλλά τα one-handed nodes αυξάνουν το damage σε two-weapon build? To dps μου με το ξόρι ξεπερνάει τα 1000 και έχω αρχίσει να τρώω ξύλο, συν το ότι πρέπει να έκανα βλακεία με ένα μικρό respec...
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Double post γιατί είμαι admin και μπορώ.

Αν βρίσκονται σε κάποιον ένα ζευγάρι γάντια 53 - 54 lvl ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με affix +% life steal on hit, παρακαλείται να τα κάνει μια πάσα. Έχει πέσει κάθε πιθανός συνδυασμός εκτός από αυτό.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

ο.Ο δεν ήξερα ότι είχαμε topic εδώ γι' αυτό το παιχνίδι. Το άρχισα και 'γω χθες και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάνεις άμα θα φάνει delete οι χαρακτήρες μας μόλις τελειώσει το beta.

Edit: ΟΚ, βρήκα την απάντηση στο επίσημο site.

Add me όποιος θέλει.
              Character name: Zaneiga

Comment

Έχουμε ουσιώδεις αλλαγές με το νέο patch (0.10.3c)

• Magic items are no longer allocated to specific players when they drop. The only items allocated are: Uniques, Rares, Gems, Currency and Maps.
                • Increased the base duration of the item allocation timer from 1.6 seconds to 2.6 seconds. There is still a bonus allocation time for characters that are a distance away (travel time +5%).
                • Allocated items no longer show a countdown timer or player name. They are still dimmed out while they are allocated to someone else.
                • These changes were made to reduce the number of allocated items (for readability), increase their allocation duration (for fairness) and to reduce the visual chaos associated with the timer and allocation name appearing and disappearing (for readability). In our testing it is now much easier to see what items bosses drop and to click the items that are allocated to you.

Comment

Πόσο μου αρέσει όταν μου κάθεται το crafting...

Με ελάχιστα orbs έβγαλα έκανα την πανοπλία μου 4 - link blue - green - red - red από 3 - link green - red - red. Έβαλα το main skill μου Dual Strike - Rarity - Life on Hit - Extra physical dmg και πλέον βγάζω 1150 dps και 1200 life στο lvl 53.

Comment

Μου έπεσαν δύο rare claws, το ένα lv 49 και το άλλο lv 58, 3% life leach έκαστο. Όταν μπεις θα στα δείξω. Για τους χαρακτήρες, απ' όσο ξέρω θα τους κρατήσουμε και στο κανονικό.

Comment

• Phantom μπήκα χτες και σήμερα αλλά δε σε βρήκα. Τα claws που έχεις είναι ό,τι ψάχνω αλλά μου κάνουν μόνο αν έχουν συνολικό dmg γύρω στο 90. Από εκεί και πέρα, σπαθιά - τσεκούρια - σφυριά - οτιδήποτε έχει % life on hit μου κάνει.

Είχα επίσης δύο πολύ ωραία drops. Ένα 6-socket 2-handed mace με link για τα 3, και *ταρατατζούμ* Regal Orb!!!

Comment

• tha paraggeilw aurio neo pc giati to palio rip... elpizw paraskeuh savato na bwrw na bw

tite pote tha mou dwseis tin exalted orb?

Comment

• Ζητείται rarity gem!

Αν υπάρχει κανένα περισσευούμενο, σας υπόσχομαι ότι δε θα μείνετε παραπονεμένοι. Δε με ενδιαφέρει quality ή level, απλά χρειάζομαι ένα πετράδι.

Comment

• Συνεχίζω και ποστάρω φανατικά μόνος μου, σαν το Ground Zero στο θέμα του Final Fantasy MMO.

Έχω μπει merciless ελαφρά overleveled (lvl 55 με τους χάρτες να ξεκινάνε από 52) και βρίσκομαι σε φάση progress Act 1. Από θέμα ψόφων, κάνω πολύ damage αλλά τρώω και πολύ damage - ας είναι καλά τo life steal. Χρειάζομαι παραπάνω armor και flat HP, έκανα μια καλή αγορά από το forum για ένα unique κράνος +35% all resists / +10% rarity και έχω τα μάτια μου ανοιχτά για καλύτερο gear. Το πρόβλημα είναι πως, τουλάχιστο στους χάρτες που είμαι τώρα, το drop rate είναι ΑΘΛΙΟ. Μαζεύω μπλε γιατί δεν πέφτει τίποτε άλλο! Έχω 124% rarity και όχι μόνο τα rare αλλά και τα orbs που πέφτουν είναι λιγοστά. Θέλω να προχωρήσω ώστε να βρεθώ σε καλύτερους χάρτες, ειδικά από τη στιγμή που έχω penalty λόγω level, αλλά φοβάμαι μήπως χτυπήσω τοίχο. Οι ψόφοι δε μου είναι άγνωστοι - εχω μαζέψει μερικούς - αλλά είναι προς το καλύτερο γιατί δε θέλω να ανέβω σε XP. Από στυλ είμαι σαφώς πιο προσεκτικός και μαζεμένος και χρησιμοποιώ αρκετά συχνότερα τις κατάρες μου. Από τοίχο βλέπω να αχνοφαίνεται κάτι στον ορίζοντα αλλά προς το παρόν είναι αρκετά μακριά.

Comment

• Μπες σε κάνα party και κάνε raid. Εκεί πέφτει τρελό πράμα, ειδικά με 5-6 άτομα Παρεμπιπτόντως ήμουν κι εγώ σε μια παρόμοια φάση που δεν έπεφτε τίποτα, και όταν σκότωσα έναν ξέμπαρκο σκελετό που είχε ξεμείνει στη μέση του πουθενά, μου έπεσε unique item. Το δεύτερο που βρίσκω σε ολόκληρο το παιχνίδι :xp:

Comment

• εφτασε κανενας σε maps farming status να φτιαξουμε κανα grp η δεν παιζετε?

Comment

Working...
                                X