Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ψιλοπράματα, εγώ είμαι στα 63lv νομίζω αν δεν κάνω λάθος. Παίζω πού και πού όμως όχι και πολλά πράματα. Θα φτάσω και σε αυτό το status αλλά όχι αυτές τις ημέρες
Εσείς που ξέρετε τους αλγόριθμους, πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο;
Το πρώτο amulet μου είχε πέσει κάπου στον Vaal νομίζω του Normal ή του Cruel, πριν κάτι δεκάδες lv. Το δεύτερο (που έβαλα και equip για να φαίνεται σαν σύγκριση) μου έπεσε μόλις τώρα στα 65 μου, όταν πήγα και έριξα last hit σε έναν rare ή όπως αλλιώς λέγεται creep της πίστας που τον κοπάναγε 10 ώρες ένας τύπος. Σε αυτόν έριξε ένα rare axe και σε εμένα το unique amulet. Ο τύπος ύστερα από αυτό έριξε ragequit, ούτε το rare του δεν πήρε
Παρεμπιπτόντως, το τρίτο unique που μου έχει πέσει όλον αυτόν τον καιρό, είναι ένα ringάκι. Οι υπόλοιποι πόσα έχετε μαζέψει μέχρι στιγμής;
Και τα δύο. Νόμιζα πως είχαν φιξ ιδιότητες, όμως αυτά έχουν διαφορετικά. Άσε που υπάρχουν τόσα μοναδικά αντικείμενα και από τα 3 που μου έχουν τύχει στο παιχνίδι, τα 2 είναι ίδια.
Έχω γύρω στα 7 - 8 legendaries. Αυτό που ισχύει είναι πως έχουν fixed stats εκτός από 1 (άντε 2) affixes που καθορίζουν και την τιμή του αντικειμένου. Αυτό που σου έτυχε είναι ελαφρώς κουφό, αν και αρκετά legendaries είναι πιο κοινά από άλλα.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Το εβαλα και εγω χτες και εχω κολλήσει,παιζω ολη μερα σημερα,ειμαι 29 κιολας Εχω ΠΑΡΑ πολυ καιρο να παιξω τοσο εθιστικο παιχνιδι.
Εφτιαξα ranger ,το name ειναι "Roronia" εαν θελετε να με κανετε add.
Ηθελα να ρωτησω καποιες αποριες και να απρω καμια συμβουλη.Τα rare αντικειμενα που μου πεφτουν να τα δινω vendor η να τα εχω warehouse για alt chars?
Τι spells να εχω στον ranger?Τωρα εαν θυμαμαι καλα τα spell names εχω:split shot για aoe μαζι με ice shot για λιγο καλυτερο single target dps.Usarω flame traps και καμια φορα εαν το θυμιθω και αυτο που κανει poison.
Τι passive skills ειναι καλα να βαλω?Τωρα εχω αυτα +3 ποντους unused.
Path of Exile is a free online-only action RPG under development by Grinding Gear Games in New Zealand.
Και δνε ξερω εαν αξιζει να παω κατω για τα Bow skills η επανω για piercing.Εαν καταλαβα καλα το piercing ειναι για να περνανε τα βελη μεσα απο τους εχθρους?Το critical multiplier αυξανει το critical strike dmg?
Και τελευταιο εαν εχετε να προτεινετε κανενα καλο site με κανα guide θα ηταν ευπροσδεκτο ^^
Path of Exile is a free online-only action RPG under development by Grinding Gear Games in New Zealand.
Ερχεται και το νεο patch με πολλες αλλαγες και νεα leagues.Ακομα θα δωσουν και ενα full reset στα passive σε ολους λογω των αλλαγων.ΠΡΟΣΟΧΗ μην βαλετε ποντους ή κανετε refund γιατι μετα ακυρωνεται το respec.
Απο τα πιο σημαντικα ειναι πως μαλλον κανανε μερικες βελτιωσεις που αφορουσαν το desync αλλα ακομα φυσικα κανεις δεν εχει τσεκαρει τι παιζει.
Εχω να παιξω πανω απο βδομαδα αλλα λεω να επιστρεψω τωρα με το Patch.
Δεν νομιζω να κατσω να ασχοληθώ με τα νεα leagues αμεσα μιας και ειμαι ακομα 51 και σαν κύριο σκοπο εχω να παω merciless και καποια στιγμη να καταφερω να το ολοκληρώσω.
Με ψήνει το anarchy βεβαια αλλα δεν το εχω σκεφτει σοβαρα να ασχοληθω.
poe εχω να παιξω κανα τριμηνο νομιζω, κοιτα θεωρητικα θα μπορουσαμε να αρχισουμε anarchy αλλα πρακτικα δεν θα καταφερεις να ακολουθησεις τους ρυθμους μου και θα καταληξω να ψαχνω random groups παλι
θα ριξω μια ματια στο anarchy mode αλλα το poe αμα δεν εχεις συστηματικο group δεν λεει
Comment