Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Witcher 3: Wild Hunt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    χθες κυκλοφόρησε νέο βίντεο

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Εγώ θα το αγοράσω day1 στο play4 και καθάρισα. Πολύ βαρβάτες απαιτήσεις πάντως, αν δεν έχει κάποιος πολύ σύγχρονο πισι θέλει άνετα αναβάθμιση.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Οκ, wtf? Πρωτος κανονας στα wRPGs ειναι οτι το παιχνιδι πρεπει να τρεχει και σε πισι 3ετιας εστω και με σαπια textures kai 30 fps. Αν η 450τζιτιες μου δεν το παιζει στο λοου θα πεσουν φαπιδια.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    από σελίδα στο facebook

The Witcher 3: Wild Hunt launches on May 19th, 2015. If you are looking to play the game on PC, here are the minimum and recommended system requirements.
    Minimum System Requirements
    Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz
    AMD CPU Phenom II X4 940
    Nvidia GPU GeForce GTX 660
    AMD GPU Radeon HD 7870
    RAM 6GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    Direct X 11
    HDD Space 40 GB

Recommended System Requirements
    Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz
    AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
    Nvidia GPU GeForce GTX 770
    AMD GPU Radeon R9 290
    RAM 8GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    Direct X 11
    HDD Space 40 GB

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Συμφωνα με την CD Projekt o τίτλος πήρε εκ νέου αναβολή της κυκλοφορίας του προκειμένου να διορθωθούν τα διάφορα bugs καθώς και για την βελτιστοποίηση του, δηλαδή για να τρέχει καλυτερα. Τους έχω εμπιστοσύνη. Υπομονή.

The Witcher 3 is finished; delay is solely for bug-stomping

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Η CD Projekt κυκλοφόρησε νέες, εκπληκτικές εικόνες από το παιχνίδι

απολαύστε

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Φυσικά και σκοεπύω να το παίξω ρε συ.Το αν θα τα καταφέρω είναι άλλο θέμα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Altair
    Εγώ θα το πάρω σίγουρα.Το κατά πόσο θα το παίξω είναι πονεμένη ιστορία.
    ποιος ο λογος να το παρεις χωρις να σκοπεύεις να το παιξεις; αν ειναι έτσι παρτο και μετά δώστο σε άλλον

Leave a comment:

• straier
    replied
    Θα το παίξεις στο PS 4 που θα πάρεις αλλιώς:axe:
    Μπα δοκίμασα ένα από τα προηγούμενα (δε θυμάμαι ποιο) και δεν την πάλεψα πάνω από μισάωρο. Έχω απλά αποδεχτεί πως wrpg και εγώ απλά δεν πάμε μαζί...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ θα το πάρω σίγουρα.Το κατά πόσο θα το παίξω είναι πονεμένη ιστορία.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by straier
    Εγώ δε νομίζω να το παίξω.
    Θα το παίξεις στο PS 4 που θα πάρεις αλλιώς:axe:

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το Witcher 3 θα γαμάει. Όλοι θα το παίξουμε (όχι ο Ramp) και όλοι θα λέμε πόσο γαμάτο ήταν μέχρι να τελειώσει. Τώρα αν είναι λίγο ή πολύ downgrade σε σχέση με τα standards του καθενός, στα τέτοια μου.
    Εγώ δε νομίζω να το παίξω.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Sinclair
    Το Arkham Knight εχει μετατεθεί για Ιούνιο αν δεν απατώμαι.

Για το Witcher 3 χαίρομαι αλλα μετα το χαμό που έγινε Στο neogaf, τα downgrades etc με έχουν ζώσει λιγο τα φίδια- λιγο όμως μιας και θελω να πιστεύω πως θα είναι πολυ καλό το game, έστω για να δούμε πως κλείνει η τριλογία.
    Επειδή μπαίνω και διαβάζω συχνά NeoGaf οι περισσότεροι είναι trollάρες. Μιλάνε μόνο επειδή ένα θέμα έχει κίνηση και δεν έχουν ιδέα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Καφενείο έχουν καταντήσει πάρα πολλά θέματα και ελάχιστα μέλη είναι εκείνα που μιλάνε με επιχειρήματα και όχι απλά σχόλια γκρίνιας και κοριτσίστικης συμπεριφοράς. Μάλλον, το μόνο πρόβλημα που απασχολεί την ζωή τους είναι πότε θα παίξουνε σωστά matchmaking στο Masterchief Collection, ή πότε θα έχουν 5 frames παραπάνω στο Unity στην PS 4 έκδοση,για να αναφέρω μερικά πρόσφατα παραδείγματα. Άν ξέρανε πως λειτουργεί ο κόσμος έξω θα προσέχανε τι λέγανε.
    Όχι σαν τον άλλον τον μαλάκα που ήθελε να αυτοκτονήσει επειδή δεν μπορεί να παίξει online Halo 2...Τςςςςςςςςς έχει λαλήσει ο κοσμάκης εδώ κι εκεί.

Το Witcher 3 θα γαμάει. Όλοι θα το παίξουμε (όχι ο Ramp) και όλοι θα λέμε πόσο γαμάτο ήταν μέχρι να τελειώσει. Τώρα αν είναι λίγο ή πολύ downgrade σε σχέση με τα standards του καθενός, στα τέτοια μου.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δε θα έπρεπε να σε ανησυχεί, ως τώρα η CD Projekt δε μας έχει κάνει καμία κουτσουκέλα για να μας κάνει τώρα. Εμένα δε με απασχολεί καθόλου για να είμαι ειλικρινής, δεν πάνε να το καθυστερήσουν ένα χρόνο ακόμα. Ξέρουμε ότι το κάνουν για optimisation. Καλύτερα κάτι τέτοιο, παρά το άλλο άκρο, που είναι και η νόρμα εδώ που τα λέμε (κακογραμμένα παιχνίδια που τα κυκλοφορούν πριν καλά καλά ολοκληρωθούν).

Leave a comment:

Working...
X