Announcement
Collapse
No announcement yet.
New Super Mario Bros U
Collapse
X
-
Μα δεν υπάρχουν τίτλοι μη rpg να κρατάνε πολύ περισσότερο.Και όσοι υπάρχουν είναι λίγοι.
-
Γιατι ποσο κρατανε τα περισσοτερα συμβατικα 2d platform games;
.... oh well.
Leave a comment:
-
Προσωπικά 8 ώρες κ μόνο δεν δικαιολογούν αγορά 30+ Ε όσο καλοί κ νάναι αυτοί..
Leave a comment:
-
Το 3d land αν δεν είχε τους 8 εξτρά κόσμους θα ταν πολύ μικρο ακόμη κι έτσι θεωρείται μικρο game.
Όσο άφορά το Luigi u μιλάμε για dlc μεγέθους stand alone game. Γι αυτό άλλωστε το πουλάνε και ξεχωριστά. Dlc done right.
Leave a comment:
-
Α οκ,δεν το γνώριζα,γι'αυτό ρώτησα.Ωραία,τώρα θα τα σκάσω πιο εύκολα τα 30 ευρώ.
Leave a comment:
-
Το 3d land ηταν το 1ο που ειχε κατι τετοιο, αλλα οκ οι περισσοτερες πιστες ηταν παραλλαγες των αρχικων, τωρα πανε για νεα επιπεδα που θα παιζουν διαφορετικα (μονο και μονο το οριο των 100'' τα λεει ολα).
Leave a comment:
-
Super Mario 3D Land.Αν δεν κάνω λάθος,οι 8 κόσμοι που ξεκλειδώνουν είναι εντελώς νέοι.Αλλά είπαμε,όπως και να'χει,για μένα είναι σίγουρη αγορά το NSLU.
Leave a comment:
-
To nsmbu ήδη έχει κρυφές πίστες. Από τις 82 οι 17 περίπου είναι κρυφές πίστες. Επίσης μπορείς να παίξεις με τον Luigi.Originally posted by Altair View PostΘα γίνω κακός,αλλά σε όλα τα πρόσφατα Μάριο όταν το τελείωνες δεν ξεκλείδωνε με τη μία ο Λουίτζι ή νέοι κόσμοι;Κρίμα που και η Ν ακολουθεί το μονοπάτι των dlc.
Οκ,αρκετά με τη γκρίνια μου.Ο τίτλος φαίνεται να σπέρνει και για κάποιο λόγο μου φαίνεται πιο εντυπωσιακό από το αρχικό παιχνίδι.Σϊγουρη αγορά όταν πάρω την κονσόλα.
Στο nslu θα έχει 82 καινούριες πίστες, ενώ ο Luigi και οι λοιποί θα έχουν διαφορετικό χειρισμό.
Leave a comment:
-
Οπως εγραψε και ο enpsty 82 νεες πιστες θα εχει και κατι τετοιο δε γινοταν στα προηγουμενα Mario.
Leave a comment:
-
Θα γίνω κακός,αλλά σε όλα τα πρόσφατα Μάριο όταν το τελείωνες δεν ξεκλείδωνε με τη μία ο Λουίτζι ή νέοι κόσμοι;Κρίμα που και η Ν ακολουθεί το μονοπάτι των dlc.
Οκ,αρκετά με τη γκρίνια μου.Ο τίτλος φαίνεται να σπέρνει και για κάποιο λόγο μου φαίνεται πιο εντυπωσιακό από το αρχικό παιχνίδι.Σϊγουρη αγορά όταν πάρω την κονσόλα.
Leave a comment:
-
Nέο τρέηλερ για το NSLU. Δείχνει τις διαφορές στον τρόπο χειρισμού μεταξύ Luigi και Mario. 82 νέες πίστες. Επίσης το ρολόι θα έχει μόνο 100 δευτερόλεπτα οπότε μικρότερες, αλλά πιο δύσκολες πίστες.
Leave a comment:
-
Σε διάρκεια πάντως είναι το μεγαλύτερο 2D Mario απ'όλα. Έχει συνολικά 82 levels.
Θα βάλω μερικά από το επίσημο channel της N και τις παπάδες που κάνουνε οι τύποι.Originally posted by Phantom Duck View PostΤα βιντεάκια που είναι στο πρώτο post πάντως είναι πολύ ενδιαφέροντα. Εσείς που έχετε παίξει το παιχνίδι για βάλτε κάνα άλλο ενδιαφέρον / αξιόλογο βίντεο για να έχουμε να βλέπουμε κι εμείς
Θα με κάνετε να συμβιβαστώ και να ξεκινήσω το New Super Mario Bros για Wii με αυτά που διαβάζω.
Αρρώστια.
Όσον αφορά το animation αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο Bowser στο τέλος (δεν είναι spoiler αυτό
). Αν τον κάναν τόσο ωραίο εδώ φανταστείτε στο νέο 3D Mario.
Άσχετο αλλά γιατί πλέον όλα τα videos στο youtube είναι let's play; Ψάχνω να βρω ένα χωρίς σχολιασμό και δεν μπορώ.
Leave a comment:
-
Λεω μας τρολλάρει ελαφρώς η μπέρδεψα τα topics..
Το ψηνω το wii-u μονο για το Mario και το luigi-u, ειναι οτι πρεπει για χαλαρο gaming το καλοκαιρι..
Σαν challenge παντως το πρωτο NSMB μου φανηκε ελαφρως δυσκολοτερο απο το DKCR αλλα και παλι δεν το λες και hard..
Ελπιζω να ειναι δυσκολοτερα αυτά οντως και να κρατησει λίγο παραπανω, γιατι δεν υπαρχει και τιποτα αλλο στο wii-u οχι για αλλο λογο..
Leave a comment:
-
Ναι ξέρω πώς ακούγεται, τα έγραφα εν τάχει, εννοούσα η όλη συμπεριφορά τους. Πολλές φορές ας πούμε παραείναι cute ή με απορία, ενώ ας πούμε κάποιοι εχθροί όπως οι αχινοί σε παρακολουθούν με το βλέμμα τους και αλλάζουν ύφος ανάλογα με τη θέση την οποία βρίσκονται- πχ αν είναι σε θέση να σε χτυπήσουν αποκτούν γίνονται πιο θυμωμένοι αλλά η μετάβαση, το animation δλδ μου φαίνεται πολύ ομαλό και μου έκανε εντύπωση( αλλωστε ό,τι θεωρούσαμε δεδομένο last gen, στα games της ninty το βλέπουμε τώρα
- έλα πλάκα κάνω μη με παρετε με τομάτες)
EDIT
δλδ αυτό δε σου έκανε εντύπωση ?το animation του Mario που όταν πηδάς ενώ είσαι σκυφτός
Βασικά εδώ εννούσα και πάλι πως έχει βελτιωθεί το animation, στη συγκεκριμένη όταν πηδάς από crouching θέση είναι πιο ζωντανή η όλη κίνηση σε σχέση με τους παλιότερους τίτλους.
Leave a comment:
Leave a comment: