Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic Lost World

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

MarioGalaxoφέρνει συγκεκριμένα
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
      To πρώτο βίντεο είναι για το U.
      Owned, αυτό ήθελα να βάλω

Όσοι πάντως δεν έχετε ακουστά το Sonic X-treme που επρόκειτο να βγει στο Sega Saturn, ρίξτε μια ματιά σε μερικά βιντεάκια

Επιμένω πως ο τίτλος "Lost World" δεν είναι τυχαίος Τα Sonic X-treme βίντεο στο Youtube έχουν πάρει φωτιά ύστερα από την ανακοίνωση του νέου τίτλου. Το αποκορύφωμα θα ήταν να ακούγαμε την παραπάνω μουσική σε κάποιο zone. Για όσους ενδιαφέρονται, ονομάζεται "Space Queens".

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Το Nintendo feeling μου το βγάζουν τα επίπεδα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όχι τόσο τα παιχνίδια με τη βαρύτητα και τη προοπτική, όσο το ίδιο το εικαστικό. Έχει μια παιχνιδιάρικη, Nintendo αφασία στη σύλληψή του, καμία σχέση με τα Colours και Generations που έπαιξα τελευταία.

Το ίδιο το παιχνίδι φαίνεται να βάζει περισσότερο παραδοσιακό platforming κα oι εναλλαγές στο ρυθμό τρεξίματος/σάλτων δείχνει εξαιρετικός τόσο στα 2d όσο και στα 3d επίπεδα. Ο "κύλινδρος", όσο περίεργος και να μου φαίνεται σε σύλληψη, φαίνεται να εξυπηρετεί τον 3d Sonic.

Θα ήθελα πολύ να δω στη συνέχεια μια πίστα μεγαλύτερης της Windy Hill, να δω σε διάρκεια πως κρατιέται. Κυρίως περιμένω να δω σε τι συχνότητα βρίσκονται τα auto-pilot σημεία, ελπίζοντας να είναι όσο το δυνατόν περιορισμένα.
        sigpic

Comment

Γενικά καλό φαίνεται στο Wii U. Καλή η ιδέα κίνηση στο ρελαντί διότι τόσα χρόνια έτρεχες και έτρεμες για το πού θα καταλήξεις (τέρμα κάτω επίπεδο, εχθρό, καρφιά, κενό, τοίχο). To διπλό άλμα απ' την άλλη μου φαίνεται τεράστια νουμπίλα. Επίσης το lock-on στους εχθρούς φαίνεται πολύ αυτοματοποιημένο και χωρίς να απαιτεί αυστηρό timing.

Στο 3DS μου φαίνεται πολύ απλοϊκό, δε με χόρτασε στο μάτι, γενικα το μηχάνημα δεν μπορεί να κάνει και πολλά στα γραφικά. Σε σύκγκριση για παράδειγμα με το Sonic Colors του Wii μένει πολύ πίσω.
          The illusion of free will is an illusion.

Comment

Comment

Νέο trailer

Comment

Embargo lifted...

IGN 5.8
                Gamespot 5
                Gametrailers 7.6
                EDGE 4
                Eurogamer 4
                CVG 7
                Destructoid 7.5

Αυτα για τη Wii U version.. τα λιγα reviews για τη 3ds version ως τωρα ειναι ακομα χειροτερα.
                Μετα απο καποια καλα Sonic games ηρθε η ωρα για το αναποφευκτο combo breaker .

Comment

Κρίμα ρε γμτ.Βέβαια θα δούμε και γνώμες κοινού και στην χειρότερη το δοκιμάζω σε καμιά πτώση τιμής.
                  Carpe diem

Comment

Και ένας νέος κύκλος ξεκινά...

Είναι κρίμα πάντως πως η Sega κατέντησε την μασκότ της έτσι.

Comment

Κρίμα πραγματικά,ο τίτλος φαινόταν να έχει δυνατότητες.Πω πω,κάναμε λόγο μέχρι και για sonic extreme στα ανωτέρω ποστ.Ta reviews κάνουν λόγο για απαράδεκτη κάμερα και χειρισμό,κλασσικά προβλήματα των 3d sonic δηλαδή.Αμάν ρε σεγκα,εδώ και δέκα χρόνια τα ίδια λάθη κάνεις,δεν έχεις μάθει ακόμα από αυτά;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

Κρατήστε έξω
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Πάντως πολλά reviews θεωρούν σαν αρνητικό ότι είναι πιο αργό. Μα αυτό δεν ήταν το πρόβλημα των 3D Sonic; Ότι μετατρέψανε τον Sonic σε F-Zero.

Comment

Ένα θέλω να πιστεύω πιο συγκρατημένο review από τον Jim Sterling του Destructoid.

Sonic Lost World can wildly swing from brilliant to horrific at the drop of a hat, but when one steps back and takes a look at the whole production, one sees far more to love than hate. Certainly, the nastier elements prevent it from being the truly great installment it could have been, but the experience is good enough to where I would desperately entreat Sonic Team to keep doing what's been started here. Please, no more desperate shifts in tone and level design, no more dramatic new overhauls. On a fundamental level, Lost World absolutely nails it, and does what Sonic should have been doing a long, long time ago.
                            All it needs is time to refine, and Lost World could become the start of something beautiful. 7.5/10
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Έχω κλείσει 3 ώρες στο παιχνιδάκι. Ρε σεις, αυτό είναι καλό τελικά. Παίζω την PC έκδοση, δεν ξέρω τι διαφορές έχει με το Wii U, όμως είναι solid port. Φανταστείτε πως τα βίντεο που είδαμε παραπάνω, τα βγάζει άνετα σε ακατέβατα 60 fps η 5850 μου, η οποία είναι κιόλας η recommended κάρτα του παιχνιδιού. Λίγο που το έψαξα, είδα πως έβγαλαν τις λειτουργίες αφής, το έφτιαξαν για "συμβατικά" χειριστήρια και το δούλεψαν γενικά το πράμα. Τα loading times επίσης είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα. Βλέπω και στα Steam forums πως έκαναν και κάποια public tests, έφτιαξαν patchάκια κλπ και γενικά ασχολήθηκαν μαζί του ως έναν βαθμό, δεν το έβγαλαν για να πουλήσει και να το αφήσουν στην τύχη του.

Έβλεπα τα reviews, έβλεπα και την κατάντια των μοντέρνων 3D Sonic και δεν ασχολήθηκα παραπάνω αρχικά, όμως το παιχνιδάκι είναι πολύ όμορφο, αξιοπρεπέστατο στην χειρότερη. Έχω παίξει 3-4 κόσμους και μέχρι στιγμής έχω δει 3D πίστες, 2D πίστες, autoscrollers, ωραία platforming σημεία, γενικά μία πολύ ισορροπημένη κατάσταση. Οι αρχηγοί είναι πανεύκολοι μέχρι στιγμής αλλά μικρό το κακό. Οι χαρακτήρες δεν είναι βλαμμένοι ή σπασίκλες, έχουν ωραίο χιούμορ. Ο Eggman είναι πολύ σουρεάλ κατάσταση, εγώ μια φορά εγκρίνω

Κάποια αρνητικά που ανέφεραν τα reviews για την έκδοση του Wii U ήταν η κάμερα και ο χειρισμός, κανένα εκ των οποίων δεν με ενόχλησε στο PC. Δεν λέω πως δεν μπορεί να υπάρχουν θέματα, όμως προσωπικά δεν είδα κάτι ενοχλητικό. Η χαμηλή ταχύτητα επίσης είχε σχολιαστεί αρνητικά, όμως εμένα μου φαίνεται πως έβγαλαν ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι σαν κάτι ελεεινές καταστάσεις του παρελθόντος που δεν προλάβαινες να δεις τα τοπία του παιχνιδιού. Δίνει λιγότερη έμφαση στην ταχύτητα και περισσότερη στο Platforming. Άλλους τους χάλασε, εμένα καθόλου, απεναντίας. Εδώ και πας με μία ικανοποιητική ταχύτητα, και θαυμάζεις και το τοπίο το οποίο είναι τίγκα στο χρώμα παρεμπιπτόντως. Φουλ στο έντονο χρώμα όπως πρέπει, όχι με την μουντίλα των σοβαρών παιχνιδιών που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια

Τώρα μιλάει ο ενθουσιασμός και δεν μπορώ είμαι αντικειμενικός στα αρνητικά του (είναι στάνταρ διαδικασία που μου συμβαίνει όποτε παίζω νέο Sonic τίτλο ). Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος επειδή πίστευα πως θα είναι πατάτα και διαψεύστηκα πανηγυρικά. Θα γράψω περισσότερα όταν κλείσω κάποιες παραπάνω ώρες και έχω ολοκληρωμένη άποψη για το συνολικό πακέτο του παιχνιδιού. Μέχρι τότε πάρτε το τραγούδι που έχω πάθει παράκρουση και δεν μπορώ να σταματήσω να ακούω

Last edited by Phantom Duck; 10-07-2016, 03:33 AM.

Comment

Κοιτα να δεις, εγω το χω digital στη κονσολα απ οταν τη πηρα (απο το προηγούμενο ιδιοκτητη) και δε το ανοιξα ουτε μια φορα. Μηπως... ;
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X