Γελάστε τώρα, αλλά όταν το δείτε με τα μάτια σας θα καταλάβετε. Τόσα χρόνια νομίζαμε ότι παίζαμε με τον καλό της υπόθεσης, αλλά παίζαμε με τον villain. Αυτόν που βίαια αρπάζει τα καβούκια από αθώες χελώνες, τα κλωτσάει μακριά για πλάκα και γελάει με τον πόνο των άλλων. Καθίκι βρωμοιταλέ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Mario 3D World
Collapse
X
-
Originally posted by AltairΑντί να το δώσει σε κάνα bundle να το πάρουν και οι πέτρες...
Enpsty πες μέσα σε spoiler tags ποιος είναι ο πέμπτος χαρακτήρας.
Comment
-
Όχι δεν είναι αυτοκτονία.Πούλησε λιγότερο από τη μούφα το Knack.Γιατί;Γιατί δεν υπάρχει μεγάλη εγκατεστημένη βάση.Αν τα έβαζε μαζί,πόσοι θα το έπαιρναν λες;Εγώ σίγουρα.Και πιστεύω κι άλλοι.Δες απλά το Wii Sports τι πωλήσεις έχει κάνει,κι αυτό επειδή το έδινε μαζί με την κονσόλα.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by AltairΌχι δεν είναι αυτοκτονία.Πούλησε λιγότερο από τη μούφα το Knack.Γιατί;Γιατί δεν υπάρχει μεγάλη εγκατεστημένη βάση.Αν τα έβαζε μαζί,πόσοι θα το έπαιρναν λες;Εγώ σίγουρα.Και πιστεύω κι άλλοι.Δες απλά το Wii Sports τι πωλήσεις έχει κάνει,κι αυτό επειδή το έδινε μαζί με την κονσόλα.
Comment
-
Originally posted by XenoBundle με SMW3D; Αυτο θα ηταν αυτοκτονια για οποιαδηποτε εταιρεια. Σε κανα χρονο μπορει, ειναι πολυ νωρις ακομα για το μονο δυνατο χαρτι του Wii U για τωρα και για τους επομενους μηνες.
Comment
-
Ναι κι εγω δε το βλεπω να γινεται ομως ακομη και στη Nintendo υπαρχουν επενδυτες και ανθρωποι που πληρωνουν και δε του λενε ουτε Miyamoto ουτε Iwata. Και αν περασαν κι αυτες οι γιορτες με το ρυθμο και νουμερα που προβλεπονται, τοτε το σεναριο pull the plug ειναι πολυ ρεαλιστικο. Το software development κοστιζει πολυ και οταν ουτε τα Mario δε πουλανε εκατομμυρια δεν υπαρχουν προοπτικες κερδους. Και πλεον δε προκειται να με νοιαξει οτι κι αν συμβει στη Nintendo γιατι παραγιναν ξεροκεφαλοι.
Comment
-
Γελάστε τώρα, αλλά όταν το δείτε με τα μάτια σας θα καταλάβετε. Τόσα χρόνια νομίζαμε ότι παίζαμε με τον καλό της υπόθεσης, αλλά παίζαμε με τον villain. Αυτόν που βίαια αρπάζει τα καβούκια από αθώες χελώνες, τα κλωτσάει μακριά για πλάκα και γελάει με τον πόνο των άλλων. Καθίκι βρωμοιταλέ.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Προσπαθώντας για το 100% και έχοντας ξεκλειδώσει το post-game θα αναιρέσω ότι είπα πριν και θα το κατατάξω ισάξια με τα Galaxy. Με ένα απλό playthrough βλέπεις μόνο την επιφάνεια, μετά ξεκινάει το ψητό.
Δεν έχω παίξει το 3DLand αλλά το post-game του World είναι ένα παιχνίδι ακόμα. Εκεί που λες δεν έχει άλλο βγαίνει νέο πράμα. Οι πίστες είναι πολύ δύσκολες οπότε παίρνω πίσω αυτό που είπα και για την δυσκολία.
Πρέπει να ομολογήσω ότι η nintendo μπορεί να είναι σε πολλά θέματα backwards, αλλά αν υπάρχει ένα που χαίρομαι που είναι backwards είναι πως όλο το game σου προσφέρεται στο δισκάκι την ώρα που άλλα games θα σπάγανε το περιεχόμενο και θα στο πουλούσαν σαν day one dlc.
Comment
Comment