Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Της παναγιάς τα μάτια έχουν βάλει μέσα. Βέβαια δεν μου έκανε το κλικ που μου έκανε το Super Mario Galaxy 2 όταν έβλεπα αντίστοιχα trailers. Βέβαια αυτό δεν λέει και πολλά, ο τίτλος φαίνεται κορυφή έτσι κι αλλιώς.
Απαραδεκτες βαθμολογιες, δυστυχως για αλλη μια φορα φαινεται ποσο πουλημενη η βιομηχανια ειναι. Ο τιτλος αντικειμενικα αξιζει μεταξυ 103% - 109%, αντε 115% για τους πολυ ενθουσιασμενους.
Την έχω παρακολουθήσει την συζήτηση στο youtube και είναι βλακείες του Mike. Το White Tanooki πρόκειται για κάτι εντελώς προαιρετικό, το οποίο βγαίνει όταν χάσεις αρκετές ζωές σε μία πίστα, ανάλογο του superguide στα NSMB. Αν κάποιος το χρησιμοποιήσει είναι πρόβλημα δικό του και όχι του παιχνιδιού. Ουσιαστικά ο Mike διαμαρτύρεται ότι το White Tanooki είναι μεγάλος πειρασμός να το χρησιμοποιήσεις. Πέρα του αυτονόητου ότι αν υποπέσεις στον πειρασμό είναι δικό σου θέμα και όχι του πειρασμού πειρασμός επίσης είναι να χρησιμοποιήσεις ένα cheat ή καλύτερα ένα walkthrough.
Ακόμα κάλύτερο παράδειγμα; Η δυσκολία σε ένα παιχνίδι. Αν χρησιμοποιήσεις το White Tanooki και μετά κατηγορήσεις το παιχνίδι για έλλειψη πρόκλησης είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το να επιλέγεις το supereasy difficulty σε ένα game και να το κατηγορείς ότι είναι περίπατος.
Με την λογική του Mike λοιπόν να αφαιρέσουμε cheats, walkthroughs και επιλογή δυσκολίας για να 'αναθρέψουμε' σωστά τους νέους gamers. Μπούρδες δηλαδή.
On topic τώρα υποτίθεται ότι το παιχνίδι βγήκε χθες και δεν το έχει κανένα κατάστημα. Γεια σου Ελλάδα με τα ωραία σου. Θα δοκιμάσω και σήμερα και ο Θεός βοηθός.
Εντελώς βλακεία το όλο βίντεο.
Κατ'αρχήν η δυσκολία στα περισσότερα Μάριο δεν είναι οι εχθροί αλλά το να μην πέσεις οπότε στην καλύτερη των περιπτώσεων να σε βοηθήσει ελάχιστα να είσαι κάπως πιο άνετος με τους εχθρούς... Επίσης, αν είναι όπως στο 3DLand στις πιο δύσκολες πίστες δεν υπάρχει καν white raccoon suit οπότε είναι απλά μια βοήθεια στην αρχή. Αν θες να το ολοκληρώσεις πρέπει να το κάνεις με την "αξία" σου.
Πραγματικά, το συγκεκριμένο πράγμα έχει έναν πολύ σαφή λόγο ύπαρξης, δεν επηρεάζει το game design στο ελάχιστο, δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχει αυτός και μερικοί άλλοι με το να χρησιμοποιήσουν οι υπόλοιποι το βοήθημα; Αν θέλουν ας μην το χρησιμοποιήσουν, θέλουν απλά να ξεχωρίσουν από το σωρό που δε θα μπορούσε να το κάνει χωρίς το βοήθημα; Καλή ενηλικίωση!
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Δεν ξέρω, εγώ έχω ανάμεικτες εντυπώσεις. Βέβαια δεν έχω παρακολουθήσει κάποιο άλλο βίντεο επί του θέματος εκτός του Mike που το παρουσιάζει αρνητικά. Όοοοοοοοταν παίξω και ο ίδιος το παιχνίδι και θα έχω δική μου γνώμη, μπορεί και να μου φανεί καλός μηχανισμός, δεν ξέρω
Δεν εχει διαφορα με το super guide, απλα μη βαρεσεις το block.. Και εγω στο NSLU εχανα αρκετες φορες για να παρω ολα τα coins αλλα ουτε nabbit επαιξα ουτε super guide..
Ειναι ακριβως αυτο....πως θα φανταζομασταν ενα κλασσικο 2d mario σε 3D adaptation
αλλα θα ηθελα να ξαναδω ένα στυλ galaxy αργότερα...
και το white tanooki δεν ειναι cheat...φυσικα και πρεπει να καταβαλεις προσπαθεια για να περασεις ολα τα εμπόδια πέρα απο τους εχθρούς, και μάλλιστα μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιο stage που σου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν μπορείς να προχωρήσεις η να καταφέρεις το 100% completion
Comment