Το setting είναι τόσο καλό και πραγματικά λυπάμαι που δεν έχουμε ένα battle system που να κάνει live up to the expectations. Προσπάθησε, για παράδειγμα, να εφαρμόσεις τις παραπάνω τακτικές σε μία κλειστή περιοχή με 10 εχθρούς. Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να παίξεις σωστά, ό,τι βγει θα βγει σχεδόν στην τύχη.
Εν πάση περιπτώσει...
Πήγα Altissia όπως καταλάβατε, αλλά αποφάσισα να επανέλθω στο προηγούμενό μου save και να κάνω μερικά side quests και κυρίως να παίξω τα μυστικά dungeons, ξεκινώντας με αυτό δίπλα στο δρόμο για την Insomnia. Έτσι κι αλλιώς θα μπει το level cap με το holiday pack, οπότε αν θέλω πρόκληση στο βασικό παιχνίδι, θα την έχω από εκεί.
Ελπίζω να κάνουν κάτι και για το frame pacing, η Altissia είναι από τις ομορφότερες πόλεις που έχω δει σε παιχνίδι (ειδικά το βράδυ κι όταν βρέχει, απίστευτο αποτέλεσμα, δεν πίστευα στα μάτια μου) και είναι κρίμα να την παίζουμε με 20 frames. Σκέφτηκα μέχρι και να αγοράσω PS4 Pro, δε σας κάνω πλάκα
.

. Ευτυχώς πάντως μου έδωσε σε όλα Α / Α+, μου έδωσε και το quest κανονικά, τους σιχτίρισα, έφυγα, και ανανέωσα το ραντεβού μας για όταν με το καλό ανέβω άλλα 20 LV για να τα ξεφτιλίσω όπως τους αρμόζει. 
Leave a comment: