Προς το παρόν κάνω κάποιες sidequests και έχω ξέρετε ποιον να περιμένει στο βενζινάδικο- χαρά την υπομονή του
Προς το παρόν κάνω κάποιες sidequests και έχω ξέρετε ποιον να περιμένει στο βενζινάδικο- χαρά την υπομονή του

. Προχωρήσατε καθόλου το σενάριο; Ανυπομονώ να διαβάσω τις post chapter 9 εντυπώσεις σας.
).
.
. Η Luna φαντάζει fully-fledged χαρακτήρας μπροστά στο τι θα ήταν η Stella, αν και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μη μας τα σέρβιραν αυτά τα περιστατικά τόσο... απλοϊκά
.
. Μόνο από παραγωγές τύπου Uncharted 4 και Witcher 3 (80 εκατομμύρια δολλάρια παραγωγή το τελευταίο) μπορούμε να ελπίζουμε.
Ήταν ωραίος χαρακτήρας, αλλά θα ήθελα αρκετό χρόνο παραπάνω μαζί της για να είναι ακόμα πιο τραγικός ο θάνατός της. Το κόβω σε καμιά 5ετία που θα έχει κατακαθίσει στην συνείδησή μας το παιχνίδι, θα συγκρίνουμε θανάτους στα FF και θα γελάμε με την απλοϊκότητά του 
) ήταν ωραία μεν, μεγάλη δε. Μου αρέσουν αυτά τα σκηνικά που είσαι τελείως άτρωτος και παίζεις μπάτσες με έναν Θεό, όμως αυτά συνήθως είναι για eye-candy και παίζεις λίγη ώρα, απλά για το θεαθήναι. Εδώ έπαιζα για αρκετά περισσότερη ώρα από όσο ένιωθα πως χρειαζόμουν. Αν ήταν να κρατήσει τόσο, ας μας έκαναν τρωτούς κανονικά να παίξουμε την μάχη ως ένα κανονικό boss. Κάπου την έχασαν την ισορροπία, όμως οι γενικές εντυπώσεις είναι θετικές. Δεν είχα δει trailers / demos που ανέφερε ο Evans για να ξέρω τι περιμέναμε, όμως σαν first-timer, η μάχη ήταν πολύ καλή, και ευελπιστώ για ακόμα καλύτερα σκηνικά

.
Λοιπόν αυτό το game μου φαίνεται το ανέπτυσσαν διαφορετικές ομάδες. Είχα αναφέρει σε προηγούμενο post για μία από τις πρώτες sidequests όπου καλείσαι να συγκεντρώσεις κάποιους κόκκινους βατράχους για μια επιστήμονα. Τέλος πάντων μην τα πολυλογώ αργότερα εμφανίζεται μία ακόμη αποστολή με κίτρινα βατράχια η οποία είναι η μέρα με τη νύχτα. Πλέον εντοπίζεις τα βατράχια ανάλογα με το πού ακούγεται το κρόασμά τους, κάτι πολύ πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό. Απλώς στην πρώτη υποαποστολή βρίσκεσαι δίπλα σε μία λίμνη όπου βόσκει ένα πλάσμα σαν βροντόσαυρος και ο ήχος που βγάζει καλύπτει όλους τους υπόλοιπους καθιστώντας τον εντοπισμό των χαριτωμένων αμφίβιων δυσχερή
.
) Επίσης είναι φανταστικά βολική η λειτουργία GPS όταν οδηγείς στο auto για να παρατηρείς τους markers στο χάρτη για treasures, ingredients etc Να μην αναφέρω πως μόλις χθες αργά ανακάλυψα πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντικείμενα σαν catalysts για πρόσθετα effects στα spells.
Πολύ ωραίο και το boss fight και με μια σχετικά καλή πρόκληση. Γενικά οι μάχες πλέον φεύγουν πολύ πιο άνετα και είναι πολύ πιο διασκεδαστικές καθώς έχω καταλάβει πολύ καλύτερα το battle system, τα appendages etc Ακόμη και η camera έστω σε ανοιχτούς χώρους έπαψε να με ενοχλεί πλέον χάρη στη σωστότερη χρήση των warp points για ανασύνταξη και επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής. Να προσθέσω σε αυτά που ανέφερε ο nooto πως το dmg του warp attack( πιθανώς θα το ξέρεις ήδη λογικά Phantom) αυξάνει ανάλογα με την απόσταση που έχεις από τον εχθρό. 
Leave a comment: