Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Νέο glitch, το πιο game breaking μέχρι στιγμής.

Με το που με άφησε το αμάξι, αντί να κατέβω, ήμουν κλεισμένος μέσα του και κοιτούσα τον ουρανό. Έβαλα μπρος και προσπάθησα να ξανακατέβω λίγο αργότερα, όμως μου πέταξε απανωτά loading screens, άρχισε να τα χάνει, όταν έβαλα τον χάρτη είδα πως με τοποθετούσε πέραν του κόσμου (τέρμα πάνω αριστερά, στο τελευταίο pixel), έκανε quick save, και μετά άρχισε να φορτώνει ένα άλλο quest. Με πέταξε στο Costlemark tower (quest του Dino για το ορυκτό που θέλει), προσπάθησα να κάνω load για να μην προχωρήσει και μου φάει και το τελευταίο quick save που είχα, κράσαρε τελείως (η εφαρμογή FF σταμάτησε να αποκρίνεται και τέτοια) και reload από την αρχή.

Κάνω save όοοολη την ώρα, και παρ' όλ' αυτά, αν δεν υπήρχε το quick save, θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Πώς κατάφεραν και τα σκ@τwσαν τόσο πολύ σε κλειστό σύστημα, δεν μπορώ να καταλάβω. (Ότ)αν βγει σε PC, να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Αν κάνουν απλά ένα πρόχειρο πορτ, θα δούμε τραγελαφικά πράγματα.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied

Αυτό το μαύρο chocochick είναι απίστευτη γλύκα

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τα chickatrice είναι ο,τι πιο χαριτωμένο έχει να δείξει το παιχνίδι μετά τα chocochicks. Έχουν και μια κίνηση που σε ρίχνουν κάτω και χοροπηδάνε πάνω σου <3 .

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ναι σίγουρα Δεν τα έχω συναντήσει ακόμη κανένα από τα δύο. Έχω σταματήσει στο 5ο κεφάλαιο( αρχή) γιατί έχω κολλήσει με το Final Fantasy 6, στο οποίο πλέον έχω κλείσει 25 ώρες. Βλέπω να το τελειώνω πρώτα και μετά να τελειώνω το 15, αν αντέξω ( πέσανε και κάτι άλλα και βολεύει το Vita)

EDIT:
    Αν και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον αυτό ήταν το τεράστιο φτερωτό πλάσμα που κοιμόταν και προσπαθούσα να μην ξυπνήσω αρκετά νωρίς στον τίτλο.
    Last edited by Sinclair; 15-01-2017, 12:10 AM.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Για το Zuu λες έτσι;

Πέρα από την πλάκα προσπαθώ κι εγώ να τα αποφεύγω

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Βλέποντας το πάνω, κάτι έσπασε μέσα μου. Πολύ χαριτωμένο για να σκοτωθεί

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ο Noctis δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ των διαφόρων ειδών πουλιών.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    • Την τελευταία φορά, δεν μου εμφάνιζε τα links στο skill tree. Να θέλω να ξοδέψω 250 ΑΡ, και να μην ξέρω πού πρέπει να βάλω τι. Ήμουν στο τσακ για reload, όμως ύστερα από καμιά 30αριά μπες-βγες, ξεκόλλησε.
    Αυτό για εμένα έχει μπει στην καθημερινότητα του Ascension. Ωστόσο, ποτέ δεν μου έχει συμβεί να μη φτιάχνει με ένα μπες-βγες.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Τα bugs που λες δεν μου έχουν εμφανιστεί. Έχω όμως άλλα.

• Την προηγούμενη φορά, όταν μπήκα σε ένα dungeon, περίμενα σαν χάνος να μπει σε wait mode, ματαίως. Έπαιζε σαν active, με την διαφορά πως δεν το ήξερα, στεκόμουν ακίνητος σαν χάνος και τις έτρωγα. Πάρε re-load να στανιάρεις τώρα.
    • Την προ-προηγούμενη, δεν μου έδειχνε τον κύκλο ενός side quest, άρα δεν ήξερα μέχρι που να κάτσω να ψάξω για να βρω ένα αντικείμενο, και καθόμουν και περιπλανιόμουν σαν χάνος. Ευτυχώς την έβγαλα χωρίς reload
    • Την τελευταία φορά, δεν μου εμφάνιζε τα links στο skill tree. Να θέλω να ξοδέψω 250 ΑΡ, και να μην ξέρω πού πρέπει να βάλω τι. Ήμουν στο τσακ για reload, όμως ύστερα από καμιά 30αριά μπες-βγες, ξεκόλλησε.

Glitch πάντα και παντού. Κάθε φορά και μία έκπληξη αυτό το παιχνίδι Επίσης για το Regalia Type-F, έκατσα και έκανα ένα 15λεπτο practice για να μην ψοφάω. Και οκ, αν φτάνεις σε σημείο να κάνεις practice για να μην πεθαίνεις ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, τότε ξέρεις πως κάπου τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους. Πόσο δύσκολο ήταν να το κάνουν όπως σε όοοοοολα τα προηγούμενα παιχνίδια; Φαντάσου τώρα όλα τα αερόπλοια των προηγούμενων παιχνιδιών να έχουν Game Over αν δεν τα προσγειώσεις σωστά, δηλαδή WTF, πόσο γκασμάς αυτός που το σκέφτηκε, και πόσο τούβλο αυτός που το ενέκρινε; Στουρνάρια τελείως. Πραγματικά, περισσότερο και από την κάμερα και όλα, αυτό ήταν που με ξενέρωσε περισσότερο. Δεν ξέρω, ίσως και να είμαι υπερβολικός, όμως δεν μπορώ να το χωνέψω, Game Over στον overworld, κατάντια. Ήμουν τόσο χαρούμενος όταν είδα το νέο Regalia, είχα και όλες τις εμπειρίες του τερματισμού πρόσφατες, και όταν ψόφησα σε αυτό που θεωρούσα πιο ασφαλές σημείο του παιχνιδιού, έφαγα τεράστια ήττα. Το έκλεισα επιτόπου, να πάει στα τσακίδια. Χίλιες φορές καλύτερα να μην υπήρχε, παρά να σου δίνει την χαρά και να φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις.
    Last edited by Phantom Duck; 14-01-2017, 05:14 PM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βασικά τα bugs που αναφέρει ο phantom μου είναι τελείως άγνωστα εμένα . Τα μόνα bugs που με ενόχλησαν και θεωρώ άξια αναφοράς είναι όταν κολλάνε τα hunts και πρέπει να κάνεις restart για να εμφανιστούν (μου συνέβη δύο φορές) κι όταν ορισμένες άκυρες μπάρες κολλάνε στην οθόνη και πρέπει πάλι να κάνεις restart για να εξαφανιστούν. Το πρώτο είναι ενοχλητικό γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις hunts, το δεύτερο δεν επηρεάζει σε τίποτα πέραν του ότι έχεις μπάρες να κρέμμονται από διάφορα σημεία της οθόνης.

Γενικά θεωρώ ότι κατάφεραν να προσφέρουν ένα τεχνικά άρτιο παιχνίδι, παρόλο το γελοίο development cycle και τις άπειρες αλλαγές στην ομάδα και στον προσανατολισμό. Σε ένα χρόνο που θα το ξαναπαίξω μόνο για το σενάριο πιστεύω ότι θα δω ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι :p .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ωραιος Phantom, ετσι ακριβως αισθανομουν και εγω

Προσεξατε οτι το logo που αλλαζει απο μαυρο σε ασπρο εχει να κανει με τη νυχτα που μεγαλωνει (αρχικο logo σε μαυρο) ενω μετα το τελος του παιχνιδιου η μερα επανερχεται (τελικο logo σε ασπρο)?

Βασικα αυτο το παιχνιδι σου αφηνει πολυ θετικες εντυπωσεις οταν το τελειωσεις. Και εγω ειχα σκαμπανευασματα στο πως θα το εκρινα σε διαφορες φασεις που επαιζα αλλα μετα το τελος για καποιο λογο ολα σβηστηκαν και η τελικη εικονα ηταν περα για περα θετικη. Στο post game δε, ανεβηκε ακομα παραπανω γιατι εκανα περισσοτερο explore τους μηχανισμους και εμαθα λιγο καλυτερα το game + κατακαθησαν πολλα πραγματα απο το σεναριο.

Το μονο κακο ειναι οτι φαινεται να σου ετυχαν ολα τα bugs που ετυχαν στους υπολοιπους απο εμας μαζι

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έκανα ένα quest της Cindy, και εν τέλει πήρα πήρα το Regalia Type-F.

Flying αμαξίδιο, ωραίο. Όσο πετούσα ήταν πολύ καλή φάση. Όταν όμως δεν το προσγείωσα σωστά, έφαγα τα μούτρα μου και μου πέταξε Game Over. GAME OVER σε airship στον χάρτη αν έχουμε τον Θεό μας δηλαδή, τι άλλο θα ακούσουμε. Όταν πέθανα την πρώτη φορά έκατσα και κοίταζα την οθόνη για κάνα λεπτό, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν και τυχερός που είχε κρατήσει auto save λίγο πριν, όμως άλλοι δεν θα είναι τόσο τυχεροί. Έχουμε να ακούσουμε τραγελαφικές ιστορίες ατόμων που θα χάνουν την πρόοδό τους όταν τελειώνουν κάνα παλούκι dungeon, παίρνουν το αερόπλοιο και πεθαίνουν στον χάρτη. Δηλαδή wtf, άχυρα είχαν στο κεφάλι τους; Βάλε απλά να μην μπορείς να προσγειωθείς, πολύ νιονιό θέλει; Μέχρι να μάθω να το κουμαντάρω έχασα 2-3 φορές. Να μην παθαίνεις Game Over από παλούκια εχθρούς και να το παθαίνεις εδώ, τραγικό.

Την δε νύχτα δεν μπορείς να δεις τίποτα, και είσαι υποχρεωμένος, ή να παίξεις την ζωή σου κορόνα γράμματα, ή να κόβεις βόλτες μέχρι να ανατείλει ο ήλιος. Σου φτιάχνουν δηλαδή batmobile σούπερ, βλέπεις από ψηλά τα πάντα κομπλέ, και μετά σε βάζουν να ψοφάς και να τρως και loading στην μάπα, και εν τέλει να το αφήνεις στην άκρη μόνο και μόνο επειδή ξενερώνεις και φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις.

Υλοποιούν μία φοβερή ιδέα για να σε γλυκάνουν, και μετά σου πετάνε την ξενέρα από το πουθενά. Ας μην το βάζατε καθόλου ρε άνθρωποι τότε. Δεν παίζει να πέρασε από ομάδα ελέγχου αυτή η αηδία, κάνα βύσμα θα είχε ο υπεύθυνος, δεν εξηγείται αλλιώς.Άχρηστοι άνθρωποι, όλο προβλήματα αυτό το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Απορώ πώς γίνεται και αρέσει στον κόσμο
    Last edited by Phantom Duck; 13-01-2017, 11:02 PM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ε τώρα ξέρεις πώς είναι αυτά, ο καθένας διαφορετικά κριτήρια έχει για το τι του κάνει εντύπωση και τι όχι. Μπορώ να συγχωρήσω πολλά, για παράδειγμα, λόγω του ότι το γενικότερο feeling που μου άφησε ήταν τόσο θετικό και ορισμένες σκηνές μου θύμισαν/ φάνηκαν ως αναφορές σε άλλα παιχνίδια της σειράς. Γενικά συμφωνώ, αν ήταν να το προτείνω σε έναν τρίτο μη-fan της σειράς θα του έλεγα να το αποφύγει. Αντικειμενικά θεωρώ ότι είναι παιχνίδι του 7 (το πολύ) και θα το έβαζα αρκετά χαμηλά στα must plays (βασικά δε θα το έβαζα καν στα must plays ). Αν κάποιος έχει περιορισμένο χρόνο, μεγαθήρια τύπου Dark Souls/ Bloodborne/ Witcher παίρνουν προτεραιότητα. Αλλά για τους fans θεωρώ ότι είναι άνετα στην κορυφή.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το εξώφυλλο παντως το αλλαξα κατευθείαν, εχω την απλη έκδοση, θα ηθελα να υπήρχε και σε άσπρο με τον noctis μαζι, ισως σε καμια GOTY edition το βαλουν..

Καλα εγω ειμαι σιγουρος οτι θα το θυμαμαι ως πολυ καλο ff απλα σαν παιχνιδι με χαλασαν αρκετα πραγματα την ωρα που το επαιζα, στο τελος βεβαια σιγα μην θυμάμαι την κακη καμερα κτλπ. Πχ στο xiii δεν θυμαμαι τιποτα απο σενάριο, δεν θυμαμαι καν ποιος ηταν ο villain και τι εγινε θυμαμαι ομως οτι διασκέδαζα αρκετα στο end game farming του, στο xv δεν παιζει να ξεχασω τον ardyn η τον τερματισμό, αυτο ομως δεν αναιρεί τα προβληματα του. Νομιζω οτι ειναι απο τα παιχνιδια που γκρινιαζεις την ωρα που παιζεις για τα mechanics αλλα οταν το θυμάσαι μετα απο καιρο εχεις τις καλύτερες αναμνήσεις, προς το παρον μου ειναι δυσκολο να το βαλω καν top 5, θα δουμε στο μέλλον..
    Last edited by i Have no Equal; 13-01-2017, 03:08 PM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Κοίτα, αυτήν την στιγμή δεν είναι ΤΟΡ 5 ή ΤΟΡ 3. Είναι ΤΟΡ FF ever Σε λίγες ημέρες θα κατακαθίσει το πράγμα, θα επιστρέψουν τα αξιοκρατικά κριτήρια και θα πάει στην θέση που του αρμόζει, δεν ξέρω πού θα το κατατάξω. Σίγουρα είναι καλύτερο από πολλούς τίτλους, δεν ξέρω όμως αν θα καταλήξει στην οροφή. Αυτήν την στιγμή όμως και για λίγο καιρό, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε FF. Τι να κάνομεν, έτσι είναι αυτά, υπομονή και τα πάντα θα καταλήξουν όπου τους αρμόζει

Εν τω μεταξύ, από το πρωί, η playlist παίζει τα παρακάτω τραγούδια

Και το Skyrim ripoff

Spoilers για το τέλος και τον τερματισμό

Για τον Ravus έχω παράπονο. Βασικός ήρωας, που όμως δεν είχε καθόλου screen time, δεν θα εκτιμηθεί από όσους δεν το ψάξουν το θέμα και θα είναι κρίμα. Γενικά μου άρεσε η όλη φάση του, όμως δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Στο Kingsglaive βλέπουμε πως ήθελε το δαχτυλίδι, ο σκοπός του ήταν να φτάσει στα χέρια του, και τελικά απορρίπτεται (εγώ νόμιζα πως είχε πεθάνει κιόλας). Και στο παιχνίδι βλέπουμε πως η Luna του το προσφέρει απλόχερα, και αυτός το αρνείται, δηλαδή WTF.

Από άλλους χαρακτήρες έχω τις ενστάσεις μου, γενικά δεν είχαμε πολύ επίδραση με πολλούς βασικούς χαρακτήρες και δεν εξηγήθηκαν βασικά πράγματα. Κάπως θα έπρεπε να διορθωθεί αυτό, γιατί οκ, εμείς οι καμμένοι θα το ψάξουμε λίγο παραπάνω, όμως κάποιος άλλος μπορεί να μην ασχοληθεί περαιτέρω, να μην το εκτιμήσει και θα είναι κρίμα.

Πάντως, όποτε βλέπω την ζωγραφιά του Amano, κάτι σπάει μέσα μου, κοίτα να δεις πώς τα κατάφερε πάλι ο αλήτης . Πολύ καλή απόφαση να μπορείς να αλλάξεις το εξώφυλλο στις θήκες των παιχνιδιών. Ύστερα από αυτό, έχω πάρει την απόφαση να πουλήσω το steelcase που έχω και να πάρω άλλη έκδοση ώστε να βλέπω το σχέδιο. Το οποίο σχέδιο ξαναλέω πως όταν το είδα στον τερματισμό, φώναζα με μουσκεμένα μάτια, από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ . Επιβάλλεται λοιπόν να το έχω και στο ράφι. Βέβαια, αφού θα μπω που θα μπω σε αυτήν την διαδικασία, θα περιμένω μπας και βγει καμία complete / game of the year έκδοση, που λογικά δεν θα αργήσει. Καλά να είμαστε έχουμε να ασχολούμαστε έως τότε.
    Last edited by Phantom Duck; 13-01-2017, 02:40 PM.

Leave a comment:

Working...
X