Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Χαχαχαχαχα δεν σου αρεσε τελικα? Εγω για να πω την αληθεια μου φανηκε φανταστικο και γενικα δεν με πειραξε ο χειρισμος, ισα ισα που τον βρηκα πολυ καλο και δεν περιμενα να μπορει να αποδωσει τετοιο gameplay. Εμενα το μονο σημειο που με τεσταρε ως προς την υπομονη ηταν εκει με το αγαλμα (και γι'αυτο εχασα και το genji), εκει με την αλλαγη σε

2D
    με ειχε παισει ενθουσιασμος οταν το πρωτοειδα αλλα εχεις δικιο οτι το πραγμα ηταν σαδιστικο οσο για το

περασμα απο τους τοιχους ηταν καραπαρμενο απο smb, χαχαχαχαχαχα και εγω την πρωτη φορα που περασα και επεσα επειδη δεν εβλεπα τι γινεται ηταν ολα τα λεφτα

Anyway εγω το ειχα αφησει για το τελος και επειδη μου αρεσε πολυ μου φανηκε οτι εκλεισε πολυ ωραια το παιχνιδι και ηταν κατι διαφορετικο, επιπλεον

αν και ειναι οντως εκνευριστικο σε σημεια, το level design μου αρεσε παρα πολυ και το βρηκα πολυ εξυπνο σε πολλές στιγμες

Btw παιζει να ειμαι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη που προσγειωσα το regalia με την πρωτη και ημουν σε φαση μα γιατι ολοι κραζουν το συγκεκριμενο σημειο

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Eίμαι στο Pitioss. Αρκετά μετά το άγαλμα όπου πήρα το Genji Glove, πέφτω και με βγάζει στο πρώτο δωμάτιο που ήμουν στην αρχή και το checkpoint έχει κολλήσει εκεί. Αν υπάρχει θέμα glitch ή οτιδόποτε κάνω χαρακίρι τώρα. Μέχρι τα μισά περίπου το dungeon είναι οκ, εώς διασκεδαστικό σε σημεία. Μετά απλώς καταντάει ενοχλητικό και αποδεικνύει τι γίνεται όταν ένας χιμπαντζής παίζει με τα κουμπιά πυρηνικού σταθμού( με λίγα λόγια όταν έχεις φτιάξει ένα game που τα controls του δεν έχουν καμμία σχέση με puzzle platformers και προσπαθείς να φτιάξεις levels που βασίζονται σε μηχανισμούς από το Super Mario) Αν αυτός που έφτιαξε το Regalia F πρέπει να απολυθεί, αυτός που έφτιαξε το dungeon προς το τέλος και το checkpoint system του, πρέπει να περιφέρεται σε δημόσιους χώρους γυμνός με πινακίδα που να γράφει Είμαι Τέντι Μπόι. Αίσχος απλά.

ΕDIT:
    Μόλις συνειδητοποίησα πόσο στερείται λογικής το checpoint στο συγκεκριμένο σημείο...

ΕDIT 2:

Τέλος. 3μιση ώρες που μου φάνηκαν προς το τέλος αιώνας.
    Μέχρι και λίγο πριν το άγαλμα το level design μπορείς να το πεις και καλό, όπως και τα puzzles. Όταν ξεκινάει και αλλάζει η αρχιτεκτονική του dungeon και η προοπτική η λογική πάει περίπατο. Εκεί δεν ήξερα πού να προσγειωθώ. Ενδεικτικά έκανα αλμα σε ένα σημείο- γιατί αυτό ήταν το λογικό- όπου σε περίμενε ένα αντικείμενο αλά ενάντια σε κάθε λογική έπρεπε απλώς να πέσω. Προς το τέλος με τις platforms από κάγκελα το πράγμα έγινει γελοιωδέστερο του γελοίου. Τα chekcpoints στο τελευταίο puzzle μπορεί να απορρυθμιστούν αν προσγειωθείς κάπου και δεν σκοτωθείς.
    Όσο για τα 2d levels, εντάξει, απλώς δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να τα τέσταρε. Πεθαίνεις όταν πέφτεις στο foreground? Κάνεις άλμα χωρίς να βλέπεις καν τον χαρακτήρα σου και να έχεις ένδειξη του πού βρίσκεται επειδή τον καλύπτει τοίχος?
    Έπρεπε να το είχα παίξει νωρίτερα σαν dungeon, πραγματικά μου κατέστρεψε το session σήμερα.
    Τώρα έμεινε ο Adamantoise που απλώς πρέπει να βρω λίγο χρόνο να τον βγάλω. Αυτό και τέλος το 15 για αρκετό χρονικό διάστημα. Καλά πέρασα δεν λέω, αλλά πλέον κάηκα. Τα sealed dungeons+ DLCs το καλοκαίρι.

EDIT 3:

Aπό την άλλη οφείλω να ομολογήσω, πως σαν extra περιεχόμενο ήταν από τις πολύ καλές κινήσεις που έχει κάνει η SEnix. Ειδικά το σημείο που φτάνεις περνώντας το εμπόδιο με το Regalia F και βλέπεις στο βάθος το dungeon, περιμένεις κάτι πολύ καλό και ειιδκά μέχρι και το άγαλμα δεν απογοητεύει ιδιαίτερα. Μετά βέβαια καπου το ξηλώσανε. Ώρες ώρες έφερνα το μυαλό μου το Babel Tower από το Xenogears( εκεί βέβαια ήταν μέρος του main story.
    Last edited by Sinclair; 09-02-2017, 08:08 PM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Εν τω μεταξύ, εκεί που λέω πως τα έχω δει όλα, βλέπω πως η Altissia έχει αρένα, wtf

Έκατσα λίγη ώρα για να δω τι φάση είναι, και κατέληξα να πειραματίζομαι κάνα δίωρο. Δεν είναι και άσχημο, ύστερα από λίγη ώρα μαθαίνεις ποια τέρατα νικάνε ποια κλπ. Πήρα ένα lance και ένα καλάμι που ήθελα, όμως από εκεί και πέρα δεν θα ασχοληθώ και πολύ. Δεν σε αφήνει να ποντάρεις πολλά φράγκα, θέλει και αρκετές προσευχές στον RNGesus, και εν τέλει δεν αξίζει, αφού το αντικείμενο που θέλει ώρες για να ξεκλειδώσεις, είναι πλέον άχρηστο post game (άπειρη βενζίνη). Πάντως βρήκα εδώ έναν πολύ καλό οδηγό. Όσην ώρα ασχολήθηκα, μου χρησίμευσε.

Τέσπα, είδα πως υπάρχει μαγαζί που αγοράζεις megalixirs και εξοπλισμούς με ascension coins, ωραίος. Τώρα παίζω και τα Hunts, μου έχουν μείνει 2-3 και τελειώνω και με την Βενετία. Εν τω μεταξύ είχε και ένα quest για τον φωτογράφο, που έβγαινε ένα φάντασμα από τον πίνακα, πολύ καλή φάση. Αν το είχα παίξει στα προτεινόμενα LV θα ήταν πολύ δυνατή μάχη. Όπως καταλάβατε, δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με Altissia. Πιο πολύ την είδα στο Chocobo - Moogle event, παρά στο main story

Απ' ό,τι βλέπω, τελειώνουμε και από εδώ, κομπλέ. Μερικά Hunts και πίσω στον Lucis για να βγάλουμε τα dungeons 100% κομπλέ
    Last edited by Phantom Duck; 09-02-2017, 12:10 AM.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Καλά για τα κλάματα accessory είναι, μη σου πω ότι ήσουν τυχερός που το έχασες. Εγώ έφτασα στο άγαλμα ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΝΕΥΡΑ και λέω "Αποκλείεται να πρέπει να πας προς τα πάνω. Γιατί να πας προς τα πάνω; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα στο να πας προς τα πάνω" κι άρχισα να κατεβαίνω χαρούμενος. Παίρνω το genzi glove, λέω από μέσα μου "Παίχτη Παναγιώτη, με τόση εμπειρία ξέρεις να ξεχωρίζεις τη σωστή κατεύθυνση από τη λάθος" και μετά πηδάω σε ένα περβάζι που υπήρχε παραδίπλα και με τηλεμεταφέρει στην αρχή (ξέρεις, αφού πρώτα κάνει εκείνο το σπαστικό ΒΖΝΤΟΥΠ ήχο).

Δε φαντάζεσαι τι νεύρα είχα, απλά δε φαντάζεσαι XD . Με το super meat boy δεν έφτασα σε τέτοιο σημείο, αυτό το dungeon με ισοπέδωσε.
    Λέτε για το κρυφό dungeon που μόνο με το ιπτάμενο Ρεγκάλια πας;

Αν ναι, σας νιώθω. Εγώ με το που γύρισα και βγήκα έξω, ολοκληρώνοντας την πίστα, έχασα τα πάντα στην απογείωση, γιατί απέτυχε να βγει απ΄εκεί το Ρεγκάλια. Μου φόρτωσε πάλι στην αρχή που είχαν παρκάρει στον δρόμο τα παιδιά και ξενέρωσα εντελώς. Βαριέμαι να ξαναπεράσω την πίστα. Μου πήρε 3 ώρες να την περάσω, γιατί ήταν γιγαντιαίος γρίφος με πολύ προσεκτικά άλματα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Btw εγω εκει εχασα το genji glove, mega facepalm, ειχα παει τοσο προσεκτικα παντου για να τα κανω ολα αλλα εκεινο το part ηταν τοσο ψυχοφθορο που δεν αντεξα και πηδησα απο το αγαλμα χωρις να δω αν υπαρχει κατι .
    Καλά για τα κλάματα accessory είναι, μη σου πω ότι ήσουν τυχερός που το έχασες. Εγώ έφτασα στο άγαλμα ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΝΕΥΡΑ και λέω "Αποκλείεται να πρέπει να πας προς τα πάνω. Γιατί να πας προς τα πάνω; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα στο να πας προς τα πάνω" κι άρχισα να κατεβαίνω χαρούμενος. Παίρνω το genzi glove, λέω από μέσα μου "Παίχτη Παναγιώτη, με τόση εμπειρία ξέρεις να ξεχωρίζεις τη σωστή κατεύθυνση από τη λάθος" και μετά πηδάω σε ένα περβάζι που υπήρχε παραδίπλα και με τηλεμεταφέρει στην αρχή (ξέρεις, αφού πρώτα κάνει εκείνο το σπαστικό ΒΖΝΤΟΥΠ ήχο).

Δε φαντάζεσαι τι νεύρα είχα, απλά δε φαντάζεσαι XD . Με το super meat boy δεν έφτασα σε τέτοιο σημείο, αυτό το dungeon με ισοπέδωσε.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Αχ προσπάθησα να του το κρύψω αυτό που λες για το regalia F, είναι ωραία έκπληξη όταν το βρεις μόνος σου/ ακούσεις κάποιον να μιλάει για αυτό εκεί που νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα!
    Btw εγω εκει εχασα το genji glove, mega facepalm, ειχα παει τοσο προσεκτικα παντου για να τα κανω ολα αλλα εκεινο το part ηταν τοσο ψυχοφθορο που δεν αντεξα και πηδησα απο το αγαλμα χωρις να δω αν υπαρχει κατι .

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Eυχαριστώ nooto!

Κι εκεί που όλα πηγαίνανε μια χαρά και βάδιζα αργά και σταθερά πέφτω πάνω στον

Naglfar Στην αρχή είπα μας δουλεύουνε, δεν υπάρχει περίπτωση. Ειδικά όταν έσκασε μύτη ο Ramuh και εκεί που αναρωτιόμουν πόσο health θα του φάει, δεδομένου πως είναι και αδύναμος στα elementals, βλέπω να του μένουν πάνω από τα 3/4 από την health bar και απογοητεύομαι. Ζημιά ελάχιστη με Ultima και Iron Duke, oι άλλοι πραγματικά στην κοσμάρα τους κι εγώ να προσπαθώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Μπαίνω menu και αρχίζω να ψάχνω κανά tech της προκοπής, ε καταλαβαίνετε που κατέληξα. Enhancement, Ignis ζωντανός με κάθε κόστος( aka 50elixirs και 6 phoenix downs )και ένα targeting system που έκανε τα δικά του. Αυτό που ο Naglfar πως τον λένε, αρχίζει και πηγαίνει ξαφνικά σε άλλο σημείο τι το προσθέσανε? Εκεί γύρω ήταν μια περίπολος από δύο στρατιώτες και ένα mech με αποτέλεσμα όσες φορές πήγαινα στο warp point για να ανασυνταχτώ να κολλάει το targeting σε αυτούς. Επιπρόσθετα, ενώ μέχρι τώρα δεν είχα ιδιαίτερα θέματα, τα warp points μερικές φορές δεν εμφανιζόντουσαν ενώ άλλες φορές ενώ πατούσα το warp button και την κατεύθυνση δεν έπιανε με τπτ το warp( off screen το warp point αλλά το κάνω συνέχεια σε μάχες στο χάρτη και πιάνει, περίεργο)

Πήγα να τους σκοτώσω και με χτυπούσε με τα λέιζερ- και άντε εγώ τα απέφυγα μόλις έμαθα το pattern, όπως και το combo του, αυτός ο Ignis τι στο καλό έκανε?( με το που φεύγανε τα λέιζερ και ήταν στο οπτικό του πεδίο μόνο από τύχη δεν τον πετύχαιναν- στο τέλος συγχρόνιζα το elixir και το tech skill για να μην τον πετυχαίνει) Στο τέλος απηύδησα και άρχισα να spamάρω warp attack με enhanced Iron Duke+Ultima( περισσότερο το δεύτερο για να κάνω aerial evade) Μετά από αρκετή ώρα έφυγε και ησύχασα. Απολογισμός: 50 elixirs( από ένα σημείο και μετά απλώς δεν χρησιμοποιούσα hi potions δεν είχε νόημα), 10 hi potions, 8 phoenix downs( τα 3 σε Gladio, Prompto που εν τέλει τους άφησα KOd) bleh Αν είναι έτσι και η μάχη με το Adamantoise( τόσο μονότονη) να μου το πείτε να φτιάξω ένα καφέ μήπως και κοιμηθώ στο ενδιάμεσο.

Εν τω μεταξύ οι υπόλοιπες μάχες για τα- ας πούμε- legendary weapons, ήταν πολύ πιο απολαυστικές. Ακόμη και τα τρισχαριτωμένα Knight Tonberries aka Yodas, ήταν απείρως πιο εύκολα( parry, evade και άγιος ο θεός) ούτε ένα KO δεν είχαμε, άντε να χρησιμοποίησα 5-6 elixirs
    Last edited by Sinclair; 08-02-2017, 01:11 AM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αχ προσπάθησα να του το κρύψω αυτό που λες για το regalia F, είναι ωραία έκπληξη όταν το βρεις μόνος σου/ ακούσεις κάποιον να μιλάει για αυτό εκεί που νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα!

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Φοβερες εντυπωσεις Sinclair Θα σχολιασω λογικα τις επομενες ημερες που θα εχω περισσοτερο χρονο αλλα πολυ ωραια posts overall. Θα μιλησω και στο αλλο topic για το VI μιας και εφτασα ξερετε που και θυμομουν τα οσα ελεγε ο evans για το ποσο κοντα ειναι τα παιχνιδια. Επιπλεον αυτο με το FFI δεν το ειχα σκεφτει και γενικα ειδα λιγο το φως το αληθινο με τα οσα ειπε ο Sinclair .

Για το Regalia F, παροτι τα εχω πει και εγω, θα σημειωσω οτι υπαρχει μια περιοχη που μονο με αυτο μπορεις να πας και μαλιστα κρυβει και ενα απο τα ωραιοτερα imo segments του παιχνιδιου. Ειναι far cry απο τα παλια παιχνιδια αλλα ειπα να το επισημανω για να το εχουν στο μυαλο τους οσοι ειναι τωρα post game.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Κι εγώ πώληση του steelcase (ως συλλεκτικό πλέον, κοίτα να δεις, κάτι ήξερα τελικά ) και αγορά της Complete έκδοσης, κομπλέ μας κάθεται μια χαρά

Leave a comment:

• Evans
    replied
    @edit2

Πολλά πράγματα τα πρόσθεσαν τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά. Η τακτική της S-E ήταν να κάνει διάφορα γκάλοπ αραιά και που και αναλόγως των απαντήσεων των παιχτών να παίρνουν αποφάσεις σχετικά με το τι θα προστεθεί στο παιχνίδι και τι θα μείνει από έξω. Τα moogles πχ δε θα ήταν κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά "πίεσαν" οι παίχτες και τελικά τα πρόσθεσαν σαν... κουκλάκια. Κάτι παρόμοιο έγινε και με το regalia F, το οποίο ναι μεν είναι ευχάριστη προσθήκη, αλλά η υλοποίηση είναι απλώς μέτρια και προσωπικά δεν πιστεύω ότι κερδίζεις κάτι χρησιμοποιώντας το. Εγώ μόνο 2-3 φορές το χρησιμοποίησα.

Ένα gold chocobo θα είχε περισσότερο νόημα πάντως, μιας και θα μπορούσαν να βάλουν πολλά μυστικά στο χάρτη, τα οποία θα ήταν προσβάσιμα μόνο με αυτό. Με αυτόν τον τρόπο θα έδιναν κάποιο νόημα ύπαρξης και στο regalia F: θα εξερευνούσες τον κόσμο από ψηλά με το αμάξι και μετά θα έπαιρνες το chocobo για να ψάξεις συγκεκριμένα μέρη που δε θα ήταν προσβάσιμα με το πρώτο.

Τώρα ό,τι και να πούμε είναι λίγο, το potential του τίτλου είναι τόσο μεγάλο που παντού κενά θα βρίσκουμε.

Εδώ να πω ότι το 70% της αρχικής ομάδας συνεχίζει να δουλεύει στον τίτλο και λέγεται ότι σκοπός της εταιρείες είναι να τον υποστηρίζουν για 1 χρόνο ακόμα. Replay λοιπόν μετά το final submission του διδακτορικού σε 65άρα με HDR και PS4Pro .

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Mόλις τελείωσα με το Costlemark

Εντάξει παίζει αν δεν ήμουν 66 level όταν κατέβηκα να είχα βλαστημήσει εκεί μέσα. H camera στο 1/3 των μαχών δεν μπορούσε να ακολουθήσει τη δράση, σε ένα σημείο μάλιστα ενώ έδωσα ένα elixir στον Ignis αφού τελείωσε η μάχη, η camera απορυθμίστηκε και πλέον εστίαζε μόνιμα πάνω στον Ignis κι εγώ κινούμουν εκτός οπτικού μου πεδίου.( aka glitch) Ευτυχώς διορθώθηκε με έξοδο από το dungeon.

Το χειρότερο πέραν των μικρών χώρων, είναι το random του τελευταίου ορόφου. Προσωπικά μιλώντας στάθηκα τυχερός γιατί την 3η φορά άνοιξε η έξοδος που έπρεπε αλλά όταν είδα πως έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε δύο κύβους στην πορεία, το ψυλλιάστηκα και κοίταξα ευτυχώς τον guide( εννοείται όπως κάνω και με το αυτοκίνητο όταν είμαι ανάμεσα σε δύο δρόμους ποτέ δεν διαλέγω το σωστό, story of my life ) Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρόσθεσαν τέτοιο τρολάρισμα στον παίκτη. Αφού νόμιζα προς στιγμήν πως έπαιζα Megaten... Επίσης διάβασα πως μπορεί να πάρει αρκετές προσπάθειες μέχρι να ενεργοποιηθεί το κατάλληλο tile που δεν οδηγεί σε dead end( δεν είναι πως ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι οι red giants στο τέλος, απλώς κάπου σε κουράζει η όλη διαδικασία)

Η boss μάχη ήταν πολύ ωραία ωστόσο, αλλά χάρηκα που ξεμπέρδεψα( αν και με βλέπω να επιστρέφω λόγω της seaed door)

EDIT:
    Ορίστε και ένα post για το τι συνέβη συνολικά στην ιστορία του τίτλου( έχει και origins).( προφανώς spoiler alert)
    Final Fantasy XV is a beautiful mess of a game. Its troubled development shows in the way its story is told, with characters disappearing...

EDIT 2:

Ok το στούκαρα, μας δουλεύουν έτσι? Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει το flying mode αφού επί της ουσίας μπορείς να προσγειώνεσαι μόνο σε δρόμους και υπάρχει και η επιλογή fast travel( με εκνευριστικό loading βεβαίως)
    Last edited by Sinclair; 06-02-2017, 11:32 PM.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Για το adamantoise ειναι χαζομαρες οι 2 ωρες κτλπ, παρτε zwill crossblades το food για guaranteed crit+150% recovery, 3x +100 str accessories η 3 απλα magitek suit τα οποια ειναι ευκολο να παρεις και spam face/armiger συνεχεια, θα πεσει σε κανα 20 λεπτο το πολυ.
    Δεν θα έλεγα ότι είναι χαζομάρες οι δύο ώρες. Έχω ένα Adamantoise Bangle που έχει μέσα 9999 ΗΡ, δηλαδή ανεβάζει πέρα από τα όρια την υγεία του χαρακτήρα σου. Πολύ χρήσιμο για τον Νόκτις. Το έχω εγώ.

Μου πήρε 2 ώρες, επειδή δεν γνώριζα για τις αδυναμίες του και ήμουν σχετικά αδύναμος (κάπου 62 επίπεδο). Στο τέλος τις ανακάλυψα.

Originally posted by Evans View Post
    Blame the fans .
    Δεν φταίνε αυτοί. Φταίει ο δημιουργός του Ρεγκάλια που είχε σκεφτεί να φέρει το αμάξι λόγω της συγκεκριμένης εποχής που βρίσκονται τα παιδιά. Ήθελε να δείξει στον κόσμο πως είναι να οδηγείς ένα πολυτελές αμάξι. Το είχα διαβάσει στη συνέντευξη του, γιατί μ' ενδιέφερε εκείνη την ώρα να καταλάβω από που προέρχεται το μοντέλο που πήρε μορφή το Ρεγκάλια.
    Last edited by 丹野; 06-02-2017, 05:57 PM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ε κάτσε ντε, ακόμα το εξερευνώ το θέμα, δεν πρόλαβα καλά καλά να δω καν όλες τις ρυθμίσεις Το βράδυ που θα γυρίσω μου φαίνεται θα κάνω ένα βίντεο / gif με τα glitch που σας έλεγα που μου συμβαίνουν όποτε μαζεύω αντικείμενα με το Χ. Τα υπόλοιπα δεν μου συμβαίνουν στάνταρ, επομένως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να έχω τον νου μου από εδώ κι εμπρός.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το προσέθεσαν επειδή υο ήθελαν οι fans, αρχικά οι ίδιοι δεν είχαν σκοπό για κάτι τέτοιο.

Το capture ήταν ένας από τους λόγους που είχα φαγωθεί να αγοράσω PS4, θυμάμαι είχα διαβάσει τα πάντα για αυτήν τη λειτουργία μήνες πριν το αγοράσω και ήταν το πρώτο πράγμα που τέσταρα όταν το πρώτο εγκατέστησα. Ανέβασε τιποτα να δούμε

Leave a comment:

Working...
X