Σε άλλα νέα, είμαι total n00b. Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την capture λειτουργία της κονσόλας, και λίγο που το έψαξα σήμερα είδα πως μπορείς να γράψεις τα πάντα όλα, με σχετικά αξιόλογη ποιότητα εικόνας / ήχου και μικρό μέγεθος. Μπορείς είτε να κρατήσεις πατημένο το share για screenshot, είτε να το πατήσεις δύο φορές για να ξεκινήσει / σταματήσει το γράψιμο, είτε απλά να πας στο μενού και να αποθηκεύσεις το βίντεο επιτόπου, αφού βλέπω η κονσόλα έχει αυτόματο buffer και κρατάει στην μνήμη τα τελευταία 15 λεπτά gameplay. Έχει κι άλλα βλέπω για αυτόματο ανέβασμα / streaming στα σημαντικότερα sites (Youtube, Twitch κ.α.) αλλά εμένα με ενδιαφέρει απλά capture στον σκληρό της κονσόλας. Από όπου τα βρίσκεις από το μενού εύκολα και ωραία, τα περνάς σε ένα φλασάκι μπαμ μπαμ χωρίς πολλά πολλά, τα πετάς στον υπολογιστή και κάνεις παιχνίδι με edit κλπ.
Ε ρε, έπρεπε να μου είχε κόψει να το ψάξω το θέμα πριν ξεκινήσω το παιχνίδι για να καταγράψω όοοοολα τα glitches που μου έχουν εμφανιστεί. Θα έφτιαχνα βίντεο μαμούθ, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τόσα πολλά ούτε σε άλλο βίντεο. Θα την ξεφτύλιζα την S-E
Θα μου το κοπανάω για καιρό αυτό.Πολύ ωραίο μηχανηματάκι τελικά το PS4 σαν σύνολο, κοίτα να δεις μπράβο, δεν το περίμενα. Σε βάζει και στο τριπάκι να ασχοληθείς όταν είναι τόσο εύκολο και άμεσο το capture. Η τελευταία μου εμπειρία στο PS3 ήταν με εξωτερική κάρτα και ένα σωρό καλώδια component & HDMI και άπειρες ρυθμίσεις για να τα καταφέρεις, γι' αυτό και έπαθα πλάκα με το πόσο εύκολο το έκαναν στο PS4. Μέχρι και στο χειριστήριο πάνω στο έβαλαν για να είναι ακόμα πιο προσβάσιμο. Και από εκεί και πέρα, όποιος θέλει το κάτι παραπάνω, παίζει μπάλα με εξωτερικές capture κάρτες κλπ. Εύγε Sony, δεν το περίμενα.
Το είχα στο πρόγραμμα να αγοράσω PS4 σε κάνα δυο τρία χρόνια, αυτό που παίζω τώρα το έχω δανεικό. Αλλά τώρα που το είδα από κοντά, και με τόσες παιχνιδάρες να είναι στο πρόγραμμα να βγουν, μου φαίνεται θα το τσιμπήσω σχετικά σύντομα, ειδικά αν μου το ζητήσουν πίσω

Leave a comment: