Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Από ποια άποψη, δεν σε έπιασα

Σε άλλα νέα, είμαι total n00b. Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την capture λειτουργία της κονσόλας, και λίγο που το έψαξα σήμερα είδα πως μπορείς να γράψεις τα πάντα όλα, με σχετικά αξιόλογη ποιότητα εικόνας / ήχου και μικρό μέγεθος. Μπορείς είτε να κρατήσεις πατημένο το share για screenshot, είτε να το πατήσεις δύο φορές για να ξεκινήσει / σταματήσει το γράψιμο, είτε απλά να πας στο μενού και να αποθηκεύσεις το βίντεο επιτόπου, αφού βλέπω η κονσόλα έχει αυτόματο buffer και κρατάει στην μνήμη τα τελευταία 15 λεπτά gameplay. Έχει κι άλλα βλέπω για αυτόματο ανέβασμα / streaming στα σημαντικότερα sites (Youtube, Twitch κ.α.) αλλά εμένα με ενδιαφέρει απλά capture στον σκληρό της κονσόλας. Από όπου τα βρίσκεις από το μενού εύκολα και ωραία, τα περνάς σε ένα φλασάκι μπαμ μπαμ χωρίς πολλά πολλά, τα πετάς στον υπολογιστή και κάνεις παιχνίδι με edit κλπ.

Ε ρε, έπρεπε να μου είχε κόψει να το ψάξω το θέμα πριν ξεκινήσω το παιχνίδι για να καταγράψω όοοοολα τα glitches που μου έχουν εμφανιστεί. Θα έφτιαχνα βίντεο μαμούθ, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τόσα πολλά ούτε σε άλλο βίντεο. Θα την ξεφτύλιζα την S-E Θα μου το κοπανάω για καιρό αυτό.

Πολύ ωραίο μηχανηματάκι τελικά το PS4 σαν σύνολο, κοίτα να δεις μπράβο, δεν το περίμενα. Σε βάζει και στο τριπάκι να ασχοληθείς όταν είναι τόσο εύκολο και άμεσο το capture. Η τελευταία μου εμπειρία στο PS3 ήταν με εξωτερική κάρτα και ένα σωρό καλώδια component & HDMI και άπειρες ρυθμίσεις για να τα καταφέρεις, γι' αυτό και έπαθα πλάκα με το πόσο εύκολο το έκαναν στο PS4. Μέχρι και στο χειριστήριο πάνω στο έβαλαν για να είναι ακόμα πιο προσβάσιμο. Και από εκεί και πέρα, όποιος θέλει το κάτι παραπάνω, παίζει μπάλα με εξωτερικές capture κάρτες κλπ. Εύγε Sony, δεν το περίμενα.

Το είχα στο πρόγραμμα να αγοράσω PS4 σε κάνα δυο τρία χρόνια, αυτό που παίζω τώρα το έχω δανεικό. Αλλά τώρα που το είδα από κοντά, και με τόσες παιχνιδάρες να είναι στο πρόγραμμα να βγουν, μου φαίνεται θα το τσιμπήσω σχετικά σύντομα, ειδικά αν μου το ζητήσουν πίσω
    Last edited by Phantom Duck; 06-02-2017, 05:45 PM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να απολυθούν όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτήν την αηδία.
    Blame the fans .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied

Εγω μετα το secret dungeon εκανα revert σε normal regallia παντως, ενταξει εχει πλακα στην αρχη πεταει και το bttf reference και δεν εχει να προσφερει κατι αλλο imo.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied

Την δεύτερη φορά που το πέταξα, προσγειώθηκα (άγαρμπα), διαλύθηκε λίγο το παρμπριζ, τσαλακώθηκε η λαμαρίνα κλπ αλλά συνέχισε να προχωράει. Οκ λέω, την γλιτώσαμε την ζημιά. Και ενώ προχωρούσε κανονικά και οι ήρωες είχαν διαλόγους, βλέπω την οθόνη να μαυρίζει και να μου πετάει GAME OVER. Άντε βγάλε άκρη τώρα

Γενικά, το Type F είναι ό,τι χειρότερο μπορούσαν να προσθέσουν στο παιχνίδι. Χίλιες φορές καλύτερα να μην το έβαζαν καθόλου. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να απολυθούν όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτήν την αηδία. Και να το φτιάξουν κάποια στιγμή στο μέλλον, μπας και έχει λόγο ύπαρξης, επειδή έτσι όπως έχει υλοποιηθεί τώρα, κρίμα τα φράγκα που έριξαν στην ανάπτυξή του.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Στούκαρέ το κάπου xD

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Κι εγώ το ίδιο για τον Cid με IHNE και Evans. Phantom δοκίμασε να κάνεις κάποια hunts σε άλλη περιοχή ή και στο Hammerhead( εγώ έβαζα κάποιο σχετικά εύκολο για να τελειώνει γρήγορα) και στη συνέχεια ξεκουράσου σε camp ή στο τροχόσπιτο εκεί δίπλα. Σίγουρα θα σε καλέσει μετά από λίγη ώρα. Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να κάνω upgrade ακόμη τα Circular Saw και Αuto Crossbow, αλλά δε σκάω κιόλας. Όσον αφορά το Ultima crafting, όταν ξαναπήγα για το Helixhorn, το ρίξανε με την πρώτη

Βtw

Δεν είχα πάει κατά τη διάρκεια του main game στο Ravatogh Rock. Τι τέλεια περιοχή και φανταστικό το dungeon! Ειδικά η μάχη με τον Zu, ήταν όλα τα λεφτά. Warp strike με Hyperion στο πόδι του+ dualcast Fira= Win. Προσπάθησα να τον ακολουθήσω και όταν άρχισε να πετάει για να κάνει το dive αλλά έκανα ένα μεγαλοπρεπέστατο fail, καθώς έπεσα και από την πτώση έφαγα ένα ωραίότατο 2k dmg xD Επικά σκηνικά.

Δεν αστειευόσασταν όταν λέγατε πως έχει αρκετό πράγμα να κάνεις post game και πως ανακαλύπτεις πράγματα.

EDIT:
    Ήδη μπορείς να κανείς report σε οποιονδήποτε tipster ;) .
    Αισθάνομαι ηλίθιος τώρα xD Αυτό με τους tipsters το προσθέσανε ή έτσι ήταν από την αρχή? Μόλις παρατήρησα πως γράφει μετά το hunt που έκανε report to a tipster. Από την άλλη το πιο βολικό και σύνηθες είναι να κάνεις report στον tipster που είναι πιο κοντά και συνήθως είναι αυτός που σου έδωσε το hunt.

EDIT:
    Τώρα για το Regalia F το βάζω καλού κακού σε spoiler

Τι προχειρότητα ρεεεεεεεεε... Μα προσγειώνεσαι offroad( το έκανα και επίτηδες για να δω πώς στο καλό βγαίνει το instant gameover)και απλώς σου βγάζει ένα gameover??? Ούτε ένα animation καταστροφής? xD Oύτε Pilotwings να παίζαμε- που είχε και sprite με το κατεστραμμένο αεροπλάνο...Έλεος
    Last edited by Sinclair; 06-02-2017, 02:45 PM.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εγω εκανα 1 side quest 1 hunt και πηγαινα για υπνο σε camp site, ποτε δεν ειχα θεμα με τα upgrades του cid..

Επισης το overwhelm του ignis ειναι πολυ καλο επισης.
    Last edited by i Have no Equal; 06-02-2017, 02:17 PM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Phantom, αναλόγως του όπλου, πρέπει να κάνεις από 1 μέχρι 3 side quests. Δοκίμασε να κάνεις 3 hunts που έχεις ήδη κάνει, όπως για παράδειγμα ένα από αυτά που σου δίνει ο Taka, και πάνε για ύπνο.

Εγώ limit breaks των χαρακτήρων δεν ξεκλείδωσα, μόνο αυτό για τα blindsides. Λειτουργούν μόνο στα techs και προσωπικά πιστεύω δεν αξίζουν ιδιαίτερα. Ίσως του Prompto να μετράει, μιας και το piercer κάνει 9999 damage και θέλει μόλις μία μπάρα. Το tier-3 tech του gladio δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, γιατί είναι προτιμότερο να παίζεις μπάλα με regroup ή enhancement για Ignis και να τα έχεις μονίμως διαθέσιμα, παρά να τρως και τις 3 μπάρες για μεγάλο damage και μετά να ξεμένεις όταν έχεις ανάγκη για boost από Ignis.

Edit: beaten

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Blind strikes και tech σπας το 9999 limit, εχει νοημα στον gladio/prompto οχι τοσο στον ignis οπως εχω δει, το grid εχει και πολλα αχρηστα δεν υπαρχει λογος να το μαξαρεις.

Για το adamantoise ειναι χαζομαρες οι 2 ωρες κτλπ, παρτε zwill crossblades το food για guaranteed crit+150% recovery, 3x +100 str accessories η 3 απλα magitek suit τα οποια ειναι ευκολο να παρεις και spam face/armiger συνεχεια, θα πεσει σε κανα 20 λεπτο το πολυ.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έκανα μία σούμα του τι μένει για να ξεκλειδώσω το grid. Βγαίνουν ~7.500 ΑΡ, ενώ ο Cid δεν με ξαναπαίρνει τα πρωινά για να μου δώσει τα quests / όπλα. Μπορεί πάλι να ξαναglitchαρε, FML. Παίζει να τους γράψω όλους και να πάω στην Altissia που θέλω εδώ και τόσον καιρό, και να το αφήσω στην άκρη το grid. Έτσι κι αλλιώς καμιά 10αριά skills μένουν να ξεκλειδώσω, κομπλέ είμαι.

Για πείτε μία τι παίζει με τα Limit Breaks. Ούτε καν τα είχα πάρει χαμπάρι, τα πέτυχα τώρα που αποφάσισα να ξεκλειδώσω τα 999 ΑΡ skills. Αυτά πώς λειτουργούν; Είναι passive; Λειτουργούν σε κανονικές επιθέσεις, πρέπει να ξοδέψω πράσινη μπάρα, κλπ;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Όχι όλοι όσοι παρακολουθούν το thread. Ακόμα να τα βάλεις σε spoiler tags όμως :Ρ .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    @Evans , από τη συζήτηση σας μου φάνηκε ότι σχεδόν όλοι έχετε παίξει το παιχνίδι, μα το έχετε φτάσει και πιο μπροστά.

Originally posted by Phantom Duck View Post
    Πολύ καλή φάση να μην στο εξηγεί πουθενά, να σου βάζει τον κέρσορα του quest στον συγκεκριμένο tipster απ' όπου το ανέλαβες και να το μαθαίνεις από ένα forum στις 90 ώρες gameplay

Btw έμεινε το ψάρεμα να πάει 10 LV (από 3 που είμαι) και ο Adamantoise για πλατίνα. Το ότι θα έριχνα φαρμ για ψάρεμα, ε, αυτό δεν το περίμενα ποτέ Θα το αφήσω για τέλος τέλος.
    Το ψάρεμα είναι εύκολο, μα και χρονοβόρο. Πρέπει να βρεις τα πιο δυνατά καλάμια για πιο μεγάλα ψάρια.

Το ένα βρίσκεται στην Αλτίσσια στην αρένα. Έχει 330 Attack. Το άλλο που είναι 280 Defense βρίσκεται στην τελευταία αποστολή του ψαρά "Angler's Nightmare." Οι πετονιές είναι άσχετες για τα μεγάλα ψάρια. Για τα μικρά θες συγκεκριμένες πετονιές.

Το Adamantoise μου πήρε 2 ώρες να το νικήσω. Αν θες βοήθεια, πες μου να σε πω.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    [...]
    Πολύ καλή φάση να μην στο εξηγεί πουθενά, να σου βάζει τον κέρσορα του quest στον συγκεκριμένο tipster απ' όπου το ανέλαβες και να το μαθαίνεις από ένα forum στις 90 ώρες gameplay

Btw έμεινε το ψάρεμα να πάει 10 LV (από 3 που είμαι) και ο Adamantoise για πλατίνα. Το ότι θα έριχνα φαρμ για ψάρεμα, ε, αυτό δεν το περίμενα ποτέ Θα το αφήσω για τέλος τέλος.
    Last edited by Phantom Duck; 06-02-2017, 03:08 AM.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Βασικά η τέλεια επιχειρηματική διαδικασία στον κόσμο του 15 θα ήταν μια εφαρμογή για διαμοιραση hunts. Άντε καληνύχτα!! :Ρ
    Last edited by Evans; 06-02-2017, 02:24 AM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Όντως, μην του χαλάσουμε κανενός την ροή για την παιχνιδάρα, θα είναι κρίμα

Εν τω μεταξύ, σκέφτομαι πόσο έπος θα ήταν το παιχνίδι, αν:

1) Έβαζαν Beastiary που να ξεκλειδώνεις τέρατα στο index με το που τα πολεμάς, και να σου γράφει αναλυτικά stats, elements, drops, κλπ.
    2) Σε άφηνε να πάρεις πολλά hunts μαζεμένα αντί για ένα (π.χ. 5)
    3) Σε άφηνε να κάνεις report σε οποιονδήποτε tipster, ή για να το πάω ένα βήμα πιο πέρα, να σου δώσει τις ανταμοιβές με το που νικήσεις το τέρας
    4) Σου έβγαζε notification κάθε πότε γίνεται ανανέωση νέων hunts σε tipsters, ώστε ΤΟΤΕ να πηγαίνεις σε αυτούς και όχι κάθε φορά που θέλεις να πάρεις τις ανταμοιβές

Λειτουργικά πραγματάκια δηλαδή, που θα έκαναν όλον τον κόσμο να κυνηγάει creatures. Θα απογειωνόταν. Τώρα, ο κόσμος αφήνει τα Hunts, επειδή σου λέει «πού να τρέχω τώρα πίσω, να τρώω loading στην μάπα, να μιλάω στον tipster, να περιμένω, να τρώω άλλο τόσο loading για να γυρίσω στο hunt point, κλπ». Ενώ αν με ένα απλό τεχνασματάκι αφαιρέσουν το loading και το πολύ πηγαινέλα, η αγγαρεία θα γίνει αμέσως διασκέδαση. Mindless σφάξιμο και άγιος ο Θεός.

Leave a comment:

Working...
X