Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Ρε Tanno, βαλτα όλα σε spoiler tags, υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν το έχουν παίξει.

Leave a comment:

• 丹野
    replied

Φυσικά και δεν έγινε η συμφωνία (Covenant), αφού και ο ίδιος ο Άρντυν είπε ότι ο Ίφριτ σιχαίνεται την Ανθρωπότητα. Και γιατί το λέει αυτό; Ο Μπάχαμουτ είπε ήδη την απάντηση. Ήταν ένας καταραμένος αθάνατος.

Το βιβλίο της Κοσμογονίας είναι σαν την Βίβλο, το Κοράνι και το Ταλμούδ για τον κόσμο του FFXV.

Μιλώντας για την προφητεία, θα έπρεπε να έχει μαζέψει κάποια από τα βασικά όπλα και να ξεκλειδώσει το Armiger για να γίνει αυτή η προφητεία. Αυτά τα Astrals τον βοηθάνε ως ένα βαθμό υπό συγκεκριμένες συνθήκες (εκτός τα κρυφά dungeons). Μόνο του Ίφριτ δεν έχω δει ποτέ να βοηθά τον Νόκτις.

Επίσης, έβγαζε αρκετό νόημα για τους φασίστες στρατιώτες του Νιφλχάιμ, επειδή διάβασα για τα πειράματα που τους έκαναν εκεί μέσα οι επιστήμονες που εξαφανίστηκαν. Κι αυτά ήταν για να ελέγξουν τους δαίμονες υπό την επιτήρηση του Άρντυν.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Σε διαβεβαιώ καμμία σχέση xD Βασικά σε εμένα αναφερόμουν που έκανα 180 μοίρες στροφή, καθώς τις πρώτες ώρες μέχρι να καταλάβω το battle system ήμουν πολύ μουδιασμένος και εκνευρισμένος- αφού υπάρχουν και τα posts μου.

ΕDIT:

Για τον Ifrit όσο κι αν έψαξα δεν μπορώ να σου πω κάτι official. Μόνο αυτό βρήκα που συμφωνεί μαζί μου αλλά λογικά speculation είναι και αυτό
    http://finalfantasy.wikia.com/wiki/I...nal_Fantasy_XV)
    Αν δεν κάνω λάθος ο Ardyn ήταν ο πρώτος εκλεκτός ο οποίος θα έφερνε το φως, αλλά αυτός απορροφώντας τους δαίμονες έγινε ο ίδιος corrupted οπότε στην επαφή με τον Crystal δεν έγινε αποδεκτός. Παράλληλα ένας άλλος βασιλιάς που τον ζήλευε σφετερίστηκε τη θέση του και τον δαιμονοποίησε στους υπηκόους του( αυτό είναι συνδυασμός των λεγομένων του Ardyn και του Bahamut) Επίσης υπάρχει εικόνα που δείχνει τον πρώτο βασιλιά όταν κάνει τη συμφωνία με τον Bahamut και τη Shiva παρόντες. Υπάρχει ένα video που έχει κάνει post και ο nooto και το εξηγεί το ending και αναφέρεται αναλύει ορισμένα ζητήματα που μπορεί να μην είναι αντιληπτά όπως πχ το όνομα Izunia και γιατί το επέλεξε o Ardyn.
    Yπάρχει το speculation πως o Ardyn αν και Caelum εν τέλει όταν έγινε αθάνατος και έκανε το pact με τον ifrit υιοθέτησε για τη γήινη μορφή του το Izunia που ήταν πιθανώς το όνομα του βασιλιά που σφετερίστηκε τη θέση του, όταν τον είχε απορρίψει ο κρύσταλος. Eνα ακόμη σημείο που προσωπικά δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμη, είναι οταν εμφανίζεται η Shiva/ Gentiana και της λέει ο Ardyn "Ahh, the face you wore the day you d--" στο γερμανικό script τελειώνει την φράση κανονικά.( died, δεν την έχω δει εγώ ο ίδιος την γερμανική έκδοση αλλά κάποιιες σκηνές που είχα δει νωρίτερα μέχρι να αποφασίσω ποιο dub θέλω είχαν μικρές διαφορές αλλά το νόημα ήταν το ίδιο) Οπότε σε ένα vid που είδα λέγεται πως το άγαλμα της Shiva έξω από το τρένο είναι ουσιαστικό το νεκρό της σώμα και η Shiva κατέλαβε προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει, το σώμα της Gentiana με τη σύμφωνη γνώμη της δεύτερης. Τώρα γιατί το λέει αυτό ο Ardyn? Γιατί ήταν λογικά παρών όταν έγιναν όλα αυτά. Η εικόνα που έλεγα

Last edited by Sinclair; 05-02-2017, 10:45 PM.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι απλα οπως το ειπες φαίνεται σαν να το θαβω εγω η καποιος αλλος και να πρέπει να το υπερασπιστεις, δεν υπαρχει λογος νομιζω ολοι συμφωνουν οτι ειναι ενα πολυ καλο ff Δεν εχω πει τιποτα παραπάνω στα αρνητικά απο οσα εχουν αναφέρει οι περισσοτεροι, κάμερα, κάποια σημεία στο storytelling κτλπ. Εξαλλου εχω κλεισει 210 ωρες πλεον και θα αυξηθουν και αλλο με τα dlc, αν ηταν κακο παιχνιδι θα ειχα ριξει ενα playthrough 30-40 ωρες και τελος οπως εκανα με το xiii-2 πχ, τωρα απλα θελω περισσοτερο. Σε ποια θεση του top 10/5 θα καταληξει ακομα δεν ξερω θελω αν δω τα dlc να "κρυωσει" το πραγμα να το ξαναπαιξω και βλεπουμε.
    Επισης:

Δεν εχω δει πολλα στο yt για αυτο το θεμα αλλα οπως καταλαβα ο ifrit τους προδίδει ειναι η αιτια για το Starscourge οποτε το θεμα με form covenant με noctis δεν το πιανω. Παντως οπως καταλαβα ηταν να πεθανουν ολοι οχι μονο ο noctis και η σκηνη στο camp ειναι λιγο πριν πανε insomnia οπου υπονοειται οτι θα θυσιαστουν η τελος παντων ο noctis σιγουρα και δεν εχουν πολλες ελπιδες οι υπολοιποι. Ενα αλλο θεμα που ειχα ειναι οτι αφου θα πεθαιναν που θα πεθαιναν ας το εδειχναν λιγο καλυτερα τωρα οκ δειχνει απλα ενα horde of daemons και μετα τους δειχνει afterlife η w/e limbo ειναι αυτο.

Για τον Ardyn ειναι πρωην king of lucis και προγονος του noctis αλλα δεν νομιζω οτι λεει καπου οτι ηταν ο πρωτος διορθωσε με αν κανω λαθος. Το ονομα Izunia επισης σε ποιον ανηκει? Καποια στιγμη λεει "You never guessed who's name Izunia was, η κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος.

Στη στιγμή που πηραν τα οπλα τους οι past kings οντως ηταν πολυ ωραιο σημειο και θυμησε knights of the round αλλα ηθελα να δειξει λιγο περισσοτερα attacks.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Έλα βρε IHNE σχήμα λόγου ήταν, εσκεμμένη υπερβολή και ενθουσιασμός Αφού κι εγώ ο ίδιος τα έγραψα τα μειονεκτήματα που θεωρώ πως έχει και τα αναγνωρίζω. Προσωπικά με ικανοποίησε στο μέγιστο βαθμό γιατί επί της ουσίας είναι ό,τι περίμενα από ένα άξιο για τη σειρά entry- με τα δικά μου δεδομένα πάντα.

Για το άλλο θέμα, είναι δικό μου speculation δεν το βασίζω κάπου, δεν ξέρω αν φάνηκα απόλυτος.

Απλώς είδα και κάποια vids στο youtube κι έβγαλα αυτό το συμπέρασμα πιστεύοντας πως τα astrals είναι αθάνατα ενώ παράλλη νομίζω πως για να εκπληρωθεί η προφητεία πρέπει ο King of Kings να έχει μπει σε Covenant με όλα τα astrals. Πιθανώς να κάνω λάθος.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Sinclair View Post

Εμένα μου θύμισε Project Zero για να είμαι ειλικρινής αλλά οκ καταλαβαίνω τι θες να πεις. Προσωπικά πάντως δεν με ενόχλησε καθόλου. Φαντάζομαι πως ο Bahamut τον αποδυναμώνει προκειμένου να τον αντιμετωπίσει ο Νοct( άλλωστε και αυτό απαιτείται προκειμένου να αποδείξει για τελευταία φορά πως είναι ο chosen one)και τελικά επικαλείται την Shiva για να δώσει το final blow( επί της ουσίας ο Bahamut που είναι κάτι σαν τον Odin στο σύμπαν του 15 ή τον Δία αν θες, δλδ το higher of elements εδώ το holy αν δεν κάνω λάθος, αφαιρεί τμήμα της δύναμης του Ifrit και στο τέλος αφού τον απδυναμώνουν περαιτέρω οι 4 σπάζοντας το κέρατό του έρχεται η Gentiana/ Shiva για να το τελειώσει όπως πρέπει.( ε προφανώς τώρα αυτό γίνεται και για λόγους εντυπωσιασμού) Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως Shiva>>>> Ifrit Επιπρόσθετα ο Ifrit όπως φαίνεται και στην Cosmogony είναι από τους πιο δυνατούς Astrals κάτι σαν τον Eωσφόρο, Fallen God στις διάφορες θρησκείες.

Άποψή μου βέβαια, αλλά εδώ να πω αυτό που είπε και ο Evans, πως κατέληξα να το αγαπώ το game και θα το υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου( όπως και το Metal Gear V)

EDIT:
    Επιπρόσθετα imho

O Ifrit δεν σκοτώνεται- δεν μπορεί να σκοτωθεί- απλώς αποδέχεται την ανωτερότητα του Noctis και κάνει το Covenant μαζί του προκειμένου να εκπληρωθεί η προφητεία( όπως κατά σειρά έκαναν οι Titan, Ramuh, Leviathan- στον τελευταιο η Luna ήταν αυτή που επέτρεψε στον Noctis να τον υποτάξει)

Ο noctis βασικα με τη βοήθεια του bahamut(ο οποιος οπως μου φανηκε εμενα απλα distract τον εκανε) του σπανε το κερατο απλα θεωρω οτι θα ηταν καλυτερο να γινει με mega flare και οχι με αυτον τον τροπο με τα σπαθια(που μου φανηκε και ελάχιστα γελοίος tbh ), το οτι δεν σκοτωθηκε μονιμα ναι πιθανοτατα, τωρα αν αποδέχθηκε το covenant δεν ξερω απο που το εβγαλες το συμπερασμα?? O ifrit επισης δεν ειναι υπεύθυνος και για το Starscourge??

Και εμενα μου αρεσε το παιχνιδι αρκετα, τωρα να το υπερασπιζομαι μεχρι τελους οκ δεν ξερω, θεωρω οτι τα αρνητικά πρεπει να λεγονται και εχθρος του καλου το καλυτερο. Οχι οτι υπαρχει κατι αρνητικό στη μαχη που λεμε προσωπική μου αποψη ειναι απλα οτι θα μπορουσε να δωθει και καλυτερα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied

Αν βλέπατε την ταινία, ίσως βγάζατε και μόνοι σας νόημα. Ο Ιέντολας δεν φόρεσε ποτέ το δαχτυλίδι. Το ήθελε απελπισμένα. Ο Ρέιβους έτυχε να βρει την ευκαιρία να το φορέσει, γιατί ήταν διψασμένος για δύναμη. Ο Ρέιβους ήταν ο προτελευταίος που το φόρεσε, μα τα ίδια τα Λούτσι (πνεύματα στο δαχτυλίδι) τον αρνήθηκαν. Ο Νυξ ήταν όντως ο τελευταίος που το φόρεσε και τον δέχτηκαν κατόπιν σύστασης του βασιλιά Ρέτζις. Το δαχτυλίδι, αργότερα, επεστράφηκε στην Λούνα που το πήγε στον ίδιο τον Νόκτις μετα θανάτον (επεισόδιο 9). Ο Νόκτις είναι πλέον ο τελευταίος που το φοράει. Οι λόγοι είναι προφανείς στο τέλος.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Εμένα μου θύμισε Project Zero για να είμαι ειλικρινής αλλά οκ καταλαβαίνω τι θες να πεις. Προσωπικά πάντως δεν με ενόχλησε καθόλου. Φαντάζομαι πως ο Bahamut τον αποδυναμώνει προκειμένου να τον αντιμετωπίσει ο Νοct( άλλωστε και αυτό απαιτείται προκειμένου να αποδείξει για τελευταία φορά πως είναι ο chosen one)και τελικά επικαλείται την Shiva για να δώσει το final blow( επί της ουσίας ο Bahamut που είναι κάτι σαν τον Odin στο σύμπαν του 15 ή τον Δία αν θες, δλδ το higher of elements εδώ το holy αν δεν κάνω λάθος, αφαιρεί τμήμα της δύναμης του Ifrit και στο τέλος αφού τον απδυναμώνουν περαιτέρω οι 4 σπάζοντας το κέρατό του έρχεται η Gentiana/ Shiva για να το τελειώσει όπως πρέπει.( ε προφανώς τώρα αυτό γίνεται και για λόγους εντυπωσιασμού) Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως Shiva>>>> Ifrit Επιπρόσθετα ο Ifrit όπως φαίνεται και στην Cosmogony είναι από τους πιο δυνατούς Astrals κάτι σαν τον Eωσφόρο, Fallen God στις διάφορες θρησκείες.

Άποψή μου βέβαια, αλλά εδώ να πω αυτό που είπε και ο Evans, πως κατέληξα να το αγαπώ το game και θα το υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου( όπως και το Metal Gear V)

EDIT:
    Επιπρόσθετα imho

O Ifrit δεν σκοτώνεται- δεν μπορεί να σκοτωθεί- απλώς αποδέχεται την ανωτερότητα του Noctis και κάνει το Covenant μαζί του προκειμένου να εκπληρωθεί η προφητεία( όπως κατά σειρά έκαναν οι Titan, Ramuh, Leviathan- στον τελευταιο η Luna ήταν αυτή που επέτρεψε στον Noctis να τον υποτάξει)
    Last edited by Sinclair; 05-02-2017, 04:13 PM.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied

Ο Ravus και ολο το chapter 13 ηταν λες και βγηκε απο κακο RE, παρε τα keycard ανοιξε το elevator και στο τελος tyrant style boss. Επισης η μαχη με τον ifrit κορυφαία όντως και με κορυφαιο OST αλλα θα προτιμουσα Bahamut>Mega Flare εννοείται και αφου ηταν weakened τοτε να ερθει η Shiva και να τον αποτελειωσει. Τωρα δεν ειδα καμια απελπισία που λες το εντιθετο, απλα χορευε cappoeira την ωρα που εριχνε τα σπαθια και τα απέφευγε like a boss. Μετα ερχεται η Shiva και τον κανει one shot, οκ γιατι δεν το έκανε απο την αρχη??

Επισης δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα και με το design του Bahamut, προτιμω pure dragon form.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Αυτό μου ακούγεται πιο λογικό. Για να είμαι ειλικρινής τον Ravus εκεί που τον λυπήθηκα που τον σκότωσα και το πώς κατέληξε να μοιάζει άλλο τόσο σκεφτόμουν πόσο underdeveloped ήταν. Πιστεύω γι'αυτά τα κενά θα υπάρξει λύση μέσω των episodes. Ευελπιστώ δηλαδή.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Νομίζω δεν ήταν ο Iedolas αλλά ο Ravus, ουσιαστικά δηλαδή οι 4 άνθρωποι που φόρεσαν το δαχτυλίδι για τελευταία φορά.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied

Iedolas και Nyx. Προσωπικά ο δεύτερος δεν καταλαβαίνω τι αντίκτυπο έχει στον Noctis

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ισχύει αλλά ήταν εκτελεσμένο πολύ όμορφα. Γιατί με αυτό τον τρόπο

αισθανόσουν και την απόγνωση του Ιfrit ενώ προσπαθούσε να αποφύγει, με εντυπωσιακό τρόπο, τα σπαθιά. Με το Mega Flare θα τον έλιωνε απλά ή θα ήταν πιο δύσκολο να αποδοθεί κάτι τέτοιο. Βασικά νομίζω σαν τελική κίνηση πως συνάδει αρκετά και με τον Bahamut/ Dragoon( δεν είναι τυχαίο πως εδώ ο Bahamut φοράει την πανοπλία των Dragoon Knights) Βασικά και η τελική του κίνηση με τα swords ειναι εναρμονισμένη και τον ίδιο τον τίτλο και την αναζήτηση των Royal Weapons. Γενικά η μάχη με τον Ifrit και τον πόλεμο μεταξύ των Astrals ήταν εκτελεσμένη άψογα. Το μόνο που της έλειπε ήταν το σοβαρό challenge- είχα εξοπλιστεί με αρκετά blizzara/ blizzaga Επίσης οι Kings of Lucis, όταν κάνουν την τελική τους επίθεση μέσω του Noctis δεν θυμίζουν το Knights of the Round summon??

Aκόμη

Τι τέλεια σκηνή όταν μπαίνεις στην αίθουσα του θρόνου και βλέπεις ποιους έχει κρεμασμένους ο Ardyn γύρω του. Αλλά γνώρισα τον Regis και τη Luna, οι άλλοι δύο ποιοι ήταν?

EDIT:

Ούτε που τους κατάλαβα Καλά ο Iedolas πες πάει κι έρχεται, τον Nyx παίζει να μην τον γνωρίζεις, αν δεν έχεις δει το Kingsglaive... Θεωρητικά ο Noctis μπορεί να υποθέσουμε πως έμαθε τι έγινε πίσω στη Citadel και να τον γνώριζε, αλλά και πάλι... oh well
    Last edited by Sinclair; 05-02-2017, 02:07 PM.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Σχετικά με το 2ο spoiler σου

Πώρωση εκείνη η σκηνή. Βέβαια νομίζω πως όλοι μας περιμέναμε Mega Flare και ξενερώσαμε λίγο με τα σπαθάκια, αλλά οκ, να είχαμε να λέγαμε

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Να γράψω κάποια πράγματα ακόμη τώρα που είμαι με καφέ ανά χείρας και χωρίς να νυστάζω. Τα spoiler tags σας τα άνοιξα με το που τελείωσα το post μου, γιατί δεν ήθελα να επηρεαστώ. Εννοείται τα άνοιξα και τα διάβασα όλα, ακόμη και με την υπνηλία που είχα, γιατί το είχα απωθημένο να δω τι στο καλό είχατε γράψει.

Τώρα σχετικά με κάποια επιπλέον πράγματα που ήθελα να γράψω

Ο Ardyn ήταν o πρώτος King και εξαιτίας αυτού ξεκίνησε το bloodline των βασιλέων που τελείωσε με τον King of Kings που ήταν ο Noctis( δεν είναι τυχαίο imo που το όνομα σημαίνει νύχτα, μεσάνυχτα στα λατινικά γιατί ενώ θα είναι αυτός που θα φέρει το φως, θα είναι και αυτός που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματική ατελείωτη νύχτα) Η πλάκα είναι πως το συγκεκριμένο αναφέρεται για τον Ardyn από τον Bahamut στο διάλογο που έχει μαζί σου, χωρίς να τον ονομάζει( εκτός κι αν κάνω λάθος και δε θυμάμαι καλά)ενώ ο ίδιος ο Ardyn όταν σου λέει το full όνομά του ¨"Ardyn Lucis Caelum"καταλαβαίνεις πως ήταν βασιλιάς και μάλιστα αποκαλύπτει ότι ήταν ο πρώτος βασιλιάς αν όσα λέει ισχύουν. Προσπάθησε να νικήσει τους Daemons απορροφώντας τους, και στο τέλος όταν πήγε στον Crystal αυτός τον αρνήθηκε γιατί δεν ήταν pure. Αυτό που έχω σαν κενό ήταν γιατί ο Ardyn δεν είχε κάποιο Oracle να κάνει αυτή τη δουλειά. Γιατί ο Bahamut που ουσιαστικά είναι ο Θεός( ή τέλος πάντων ο αρχηγός των θεών) στο σύμπαν του XV, είχε ορίσει να υπάρχει ένα Oracle και ένας βασιλιάς κάθε φορα. Για συζήτηση το λέω περισσότερο.
    Τώρα με κάτι που διάβασα- βασικά ξαναείδα τον τερματισμό του πρώτου Final Fantasy- κατάλαβα πως πατάει πάρα πολύ στον πρώτο τίτλο, που είναι και η ψυχή της σειράς. Ο Garland είναι και αυτός Fallen Knight, τον σκοτώνεις στο παρελθόν και τελικά αποκαλύπτεται πως έχει πάει στο παρελθόν( 2000 years συγκεκριμένα, θυμίζει κάποιον από την ανάποδη?)όπου σε περιμένει για την τελική μάχη. Όταν πας εκεί αφού εχεις αντιμετωπίσει τα τέσσερα fiends και έχεις κάνει restore τον κρύσταλο, αποκαλύπτεται πως έχει απορροφήσει τη δύναμή τους και έχει γίνει ο Chaos.( για την ακρίβεια οι Fiends τον μετέφεραν στο παρελθόν, του έδωσαν δύναμη και στη συνέχεια αυτός τα έστειλε στο παρόν) Με αυτό τον τρόπο έχει δημιουργήσει ένα ατελείωτο time loop( σαν ατέρμονο φαύλο κύκλο) όπου σκοτώνεται στο παρόν και στο παρελθόν σκοτώνει αυτός τους ήρωες άρα θα υπάρχει για πάντα. Στο τέλος οι τέσσερις ήρωες τον νικούν με αποτέλεσμα ο φαύλος κύκλος να σπάσει, αλλά παράλληλα με την εξαφάνιση του Garland/ Chaos και του time loop, θα είναι και οι ίδιοι σαν μην υπήρξαν ποτέ( με λίγα λόγια θυσιάζονται για την επαναφορά του Φωτός) Κάτι που συμβαίνει και στο Final Fantasy XV. Μπορεί βέβαια να πέφτω τελείως έξω.

Την σύνδεση για να είμαι ειλικρινής την γυρόφερνα στο μυαλό μου από τα πρώτα κεφάλαια του game, το είχα πει και στον Evans κατ'ιδίαν. Όταν είδα το τέλος όμως και τις αναφορές του Ardyn/ Bahamut για Fallen King συγκινήθηκα και πωρώθηκα πάρα πολυ. Και το τέλος ήταν φανταστικό. Ενώ σε διάφορα σημεία έπαιζαν τμήματα από το main theme του πρώτου Final Fantasy( όχι μόνο όταν βρίσκεις τον κρύσταλο στο 13ο κεφάλαιο που είναι καταπληκτική στιγμή)

Αυτό που γράψατε για messy masterpiece ή diamond in the rough θα έλεγα εγώ, είναι απολύτως ακριβές για να περιγράψει κανείς το game. Κρατήσανε τελικά την ουσία του παιχνιδιού όπως το σκεφτόταν ο Nomura( Versus XIII δεν νομίζω πως είναι τυχαίο σαν τίτλος, καθώς θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις και να πείσεις τους 13 βασιλιάδες πως είσαι worthy) Βασικά ο τίτλος αν είχε ένα φυσιολογικό κύκλο ανάπτυξης και έναν πιο σαφή προσανατολισμό εξαρχής θα μιλούσαμε για ένα επικών διαστάσεων game. Θα αντιμετώπιζες ξεχωριστά κάθε έναν από τους 13 kings( ok τον Regis ουσιαστικά τον βλέπεις σε cut scene αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω), θα έπειθες κάθε έναν από τους Astrals, θα είχες χρόνο στο World of Ruin( όπως γίνεται παραδοασιακά σε όλους τους τίτλους της σειράς)... Αααχ. Και πάλι όμως παραμένει ένα πολύ καλό game με ένα σκασμό content. Απλώς οι fans θα μείνουμε με την σκέψη του τι θα μπορούσανε να είχαν καταφέρει.

A και για την ιστορία, level 65, 75 ώρες και στο playthrough δεν είχα παρά ένα glitch που έγραψα κι εδω, όταν δεν έβγαινε το button prompt για να ανέβω στο chocobo. τυχερός μάλλον με αυτά που γράφατε εδώ)

ΕDIT:
    Επίσης κάτι που ξέχασα

Τι καταπληκτική στιγμή όταν ο Bahamut έτοιμος να δώσει ένα εκ των finishing blows στον Ifrit κοιτάζει τον Noctis ο οποίος του κάνει νεύμα πως έχει αποδεχθεί τη μοίρα του. Αυτό πάει να πει imho σωστά εκτελεσμένη οικονομία στο storytelling.( aka λιτότητα των εκφράσεων)
    Last edited by Sinclair; 05-02-2017, 01:37 PM.

Leave a comment:

Working...
X