Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Αφού έχει Chocobo θα είναι καλό, αλλά θα το δω αύριο κάποια στιγμή

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Προκύπτει ότι οι νέες κονσόλες έχουν ένα "event mode," μέσω του οποίου οι εταιρείες μπορούν να πλασάρουν time sensitive περιεχόμενο κι αυτό το καρναβάλι θα είναι ένα τέτοιο... event, που θα είναι διαθέσιμο από αύριο μέχρι 13 Φεβρουαρίου νομίζω (ή κάτι τέτοιο).

Πώς σας φάνηκε;

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    τι παίχτηκε τελικά με αυτό; ξεκίνησε; έχει ανταγωνισμό, πρέπει να κάνουμε κάτι; γενικά δεν έχω εμπειρία από μμο :p

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Είστε έτοιμοι για chocobo festival; Btw, έβγαλα Platinum, μάξαρα ascension και τελείωσα το πρώτο sealed dungeon.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Άσχετο, αλλά στο kingsglaive κατάλαβε κανείς (τώρα το παίζω δήθεν και θα με κράξετε δικαίως ) ότι εκείνο το χταπόδι που πολεμούσαν προς το τέλος (απαίσια μάχη) ήταν ίδιο με τον Ultros ;

Best secondary FF villain ever. Αυτός και ο Gilgamesh.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Chocobo theme is love, Chocobo theme is life. Μπορώ να το ακούω ώρες ατελείωτες, όταν φυσικά συνοδεύεται και από τα ίδια τα Chocobo. Δώσε μου mini games & races και πάρε μου την ψυχή Με το που είδα πως το παιχνίδι έχει τα συμπαθή μας πτηνά, παράτησα τα πάντα όλα και άρχισα να κάνω αγώνες. Αν είχε και breeding, θα έπαιζα ακόμα

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πήρα Ramuh( δεν πιστεύω να κάνω spoiler ήταν και στο Duscae demo)και συνεχίζω. 40 level.
    Δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα πράγματα στις εντυπώσεις μου, διασκεδάζω, το battle system το έχω πλέον αντιληφθεί και λογικά θα μπορώ να αναβαθμίσω και πλήρως το sword μετά από μια μάχη με άλογα που είχα. Σε αυτή τη μάχη- που είναι και hunt- σκάλωσα και τις δύο φορές που έπαιξα( τη δεύτερη για να πάρω το item) Για κάποιο λόγο είτε δεν υπήρχαν warp points, ή δεν μου τα εμφάνιζε. Ένα ευτράπελο που συνέβη ήταν πως δεν μπορούσα με τπτ να κάνω warp attack ενώ σημάδευα κανονικά. Σκέφτηκα αρχικά πως έπεσε σε bug, αλλά τελικά εγώ έφταιγα είχα κάνει cast Fira και ξέχασα να αλλάξω weapon. Η αντίδρασή μου ήταν όλα τα λεφτά xD

Πολύ έξυπνη ιδέα να συνδυάσουν τις καιρικές συνθήκες με την αναζήτηση του Ramuh. Φαντάζομαι πως αν έπαιζα χωρίς HUD, θα πρέπει να αναζητήσεις το πού πέφτει η κάθε μία αστραπή για να προχωρήσεις την αποστολή. Το dungeon και το boss ήταν μια χαρα. Βασικά τα dungeons που έχω παίξει μέχρι στιγμής δεν με έχουν ενοχλήσει στο ελάχιστο. Ίσα ίσα που μου αρέσει πάρα πολύ να τα εξερευνώ και έχουν τόσα εναλλάκτικά μονοπάτια, όσα χρειάζεται για να μην εκνευριστείς. Προφανώς δεν μιλάμε για endgame/ challenging περιεχόμενο προς το παρόν, αλλά δεν θεωρώ πως υπάρχει μια κατάσταση που δεν την διαχειρίζεσαι όσον αφορά τον προσανατολισμό. Εδώ στο Final Fantasy VI και ορισμένα dungeons δοκίμασαν την αντοχή μου με τα random encounters και τα paths, δε λέω συγκεκριμένα ποια μην κάνω spoiler σε κάποιον που παίζει το game.
    Πολύ αστείο που χρησιμοποιώντας το Armiger και τα Royal Weapons( οκ ίσως όχι τόσο πολύ εώς καθόλου τα δεύτερα)θυμήθηκε τώρα να μου πει για tutorial. Βέβαια έμαθα για το Chain που δεν το χρησιμοποιούσα. Βασικά γενικότερα την ύπαρξη του armiger την είχα σχεδόν ξεχάσει, ευτυχώς το ενεργοποίησα σε ορισμένες μάχες που ήταν αρκετά απαιτητικές. πχ εκεί που ταξίδευα μια νύχτα πάνω στο chocobo εμφανίζεται ένας Iron Giant και δύο Arachne, μέχρι να τους νικήσω άλλοι δύο Iron Giants και άλλες τρεις Arachne, για να καταλήξω εν τέλει να σκοτώσω 6 ή 8 Iron Giants και 12 arachne. Εξαντλήθηκα και εννοείται έφαγα και αρκετό ξύλο( κάτι που ήταν σκοτεινά, κάτι που πολεμούσα μέσα στο δάσος καταλαβαίνετε) Εν τω μεταξύ το Armiger σαν μηχανισμός έχει επηρεαστεί σίγουρα από τις Special Imba Power Moves από τη σειρά Warriors της koei και αναμενόμενα είναι αρκούντως εντυπωσιακό!
    Το γεγονός ότι τα encounters του main quest κυλάνε νερό δεν με ενοχλεί ιδαίτερα. Από την άλλη, η Naga έπεσε πολύ άνετα αλλά ρε γμτ είναι ωραίες αυτές οι μάχες γιατί έχεις αρκετό έλεγχο του περιβαλλοντος και μπορείς να παίξεις πιο στρατηγικά σε σχέση με αρκετά απλά encounters/ hunts όπου λόγω περιβάλλοντος/ camera μερικές φορές χάνεται η μπάλα. Άντε να πάρω το Regalia να αρχίσω να κυκλοφορώ λίγο πιο ελεύθερα. Πολύ διασκεδαστικό το ταξίδι με Chocobo, αλλά αυτό το chocobo theme το αηδίασα πια, το ακούω παντού ακόμη και όταν κλείνω το game

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Κοιτούσα χτες το βράδυ μερικά από τα καλά μας posts για το ΧΙΙΙ. Μα τι γέλιο XD . Να λέει ο Nooto με χαρά "Ρε παιδιά μπορούμε να πουλήσουμε τα traps για λεφτά" και να του λέω "Πιάνουν 10.000" και να τρελαίνεται. Πρέπει να κάνουμε ένα best G-O moments thread και να ξεθάψουμε μερικά από τα καλύτερά μας posts.
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχα τα θυμαμαι πολυ καθαρα ολα αυτα μεχρι και σημερα χαχαχαχα

Guys εγω εχω πολεμησει 2 φορες, μια σε hunt και μια που μου εμφανιστηκε στο σημειο που κανουμε το farm (απο το δευτερο υποθετω οτι μπορει να υπαρχουν ειτε random encounters ή κατι που το κανει trigger),

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αυτή ακόμα καλύτερη XD .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ούτε εγώ, νομίζω σε συγκεκριμένα hunts εμφανίζονται. Αλλά αυτή η φωτογραφία είναι κόσμημα σκέτο

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Είτε το πιστεύεις είτε όχι, cactuar δεν έχω πολεμήσει XD .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    When you just get the best photo shot moment

Last edited by Phantom Duck; 02-02-2017, 12:05 AM.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    BTW (end-game spoilers)

Αυτός που ξεκίνησε το star scourge ήταν ο Ifrit, ο οποίος πρόδωσε τους υπόλοιπους θεούς λόγω του μίσους τους προς τους ανθρώπους.

Οι Θεοί έκριναν λανθασμένα τον Ardyn και του αρνήθηκαν τη δύναμη του κρυστάλου.

Αυτά μάλλον είναι κατάλοιπα του Fabula Nova Crystallis .

Κοιτούσα χτες το βράδυ μερικά από τα καλά μας posts για το ΧΙΙΙ. Μα τι γέλιο XD . Να λέει ο Nooto με χαρά "Ρε παιδιά μπορούμε να πουλήσουμε τα traps για λεφτά" και να του λέω "Πιάνουν 10.000" και να τρελαίνεται. Πρέπει να κάνουμε ένα best G-O moments thread και να ξεθάψουμε μερικά από τα καλύτερά μας posts.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Final Fantasy XV's director has promised to continue updating the game to provide a "lasting" experience. One such experience is the so-called "Moogle Chocobo Carnival," and it will take place on January 24th. The carnival will be similar to seasonal events found MMORPGs, such as Final Fantasy XIV.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    @IHNE εγώ είμαι διχασμένος. Αυτή τη στιγμή έχω μία plasma, τα χρώματα της οποίας είναι out of this world, ειδικά για ταινίες, αλλά για gaming αξίζει περισσότερο μία τουμπανάτη LED. Θα δείξει όταν έρθει η ώρα, δεν πολυσκάω, το budget όμως θα είναι λογικά £2000 max (£1500 more likely).

@Phantom αν κατάλαβα καλά στις 24 θα κυκλοφορήσει.

Leave a comment:

Working...
X