Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πολύ εντυπωσιακό, αν και με τρομάζει λίγο το open world. Παρόλο που σε γενικές γραμμές είμαι υπέρ του να κάνουν τα περισσότερα είδη στροφή προς τους ανοιχτούς κόσμους, είναι πολύ εύκολο να την πατήσουν οι developers με το να μη γεμίσουν με περιεχόμενο το παιχνίδι, οπότε η όλη εξερεύνηση να καταντήσει μία βαρετή περιπλάνηση. Άντε να δούμε...

edit: fixed...

Comment

Πάντα έβρισκα τα Tech Demos αδιάφορα μέχρι τώρα.... Πραγματικά από ότι παιχνίδι έχουμε δει μέχρι στιγμής πιστεύω ότι αυτό θα είναι από τα πρώτα TRUE next gen.

Comment

Η βροχή δεν του χαλάει το μαλλί πάντως, φαίνεται βρεγμένο αλλά παραμένει καλοχτενισμένο.
        Ελπίζω πάντως να μπορείς να αντικαταστήσεις το ξενέρωτο αυτοκίνητο με τσόκομπο σε κάποια φάση.

Πραγματικά από ότι παιχνίδι έχουμε δει μέχρι στιγμής πιστεύω ότι αυτό θα είναι από τα πρώτα TRUE next gen.
        Θα κλάψει η PC Master Race τη μέρα που θα βγει το παιχνίδι...
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ρε παιδιά, γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά μεταξύ Old και next gen . Τι διαφορετικό θα έχει δηλαδή το XV; Νομίζετε ότι κάθησαν και ανασχεδίασαν ολοκληρωτικά όλο το παιχνίδι; Ως τώρα δεν έχουν δείξει κάτι που να πείθει πάντως, εντυπωσιακά demos με ένα υποσχόμενο open ended κόσμο, ο οποίος δεν ξέρουμε καν πώς θα είναι δομημένος.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κρύβω κι εγώ τον ενθουσιασμό μου, αλλά προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος, γιατί τα δείγματα γραφής της S-E τον τελευταίο καιρό (τουλάχιστον όσον αφορά στα FF) δεν είναι και τα καλύτερα.

Ελπίζω πάντως να μπορείς να αντικαταστήσεις το ξενέρωτο αυτοκίνητο με τσόκομπο σε κάποια φάση.
          True that .

Comment

Otan les grafh enweis to senario?
            Giati gia na leme thn alhtheia, apo plevras senariou exw na entypwsiastw me FF apo to FF7 kai meta (isws me to chains of promathia expansion tou FF11 alla ok to afhnw afto).

Apo plevras dialogwn mou aresan poly to 12 kai to 14.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Στη γενικότερη ποιότητα των τίτλων αναφερόμουν, αλλά ναι κι εγώ story-wise μόνο με τα IV-VII έχω δεθεί, τα υπόλοιπα μου είναι ελαφρώς... αδιάφορα .

Comment

Oute kan to 6 gia mena einai h alhtheia.
                Poio poly to gameplay me travaei omws.
                Distyxws meta to 12 den exw dei afto pou thelw se FF kai sigoura afto pou thelw den tha to exei to FFXV.
                Parola afta einai ena diaforetiko game opws kai ta prohgoumena kai profanws aksizei ton kopo na asxolitheis.

Meta to 15 thelw ena mesaiwniko FF, sword and sorcery style me apeira kommatia eksoplismou (gear sets? giati oxi?) poly customisation, job system, para polla kryfa kai optional pragmata, me kolosaio, bestiary, rare monsters, oxi random battles, Akihiko Yoshida sto sxedio, Matsuno sto senario, polemiko story me polla piswplata maxairwmata.

Distyxws omws nomizw pws den eimaste to target audience twn FF pleon :/
                "

Greek Gaming Videos

Comment

Δυστυχώς αμφιβάλλω κατά πόσο θα δούμε ένα τέτοιο jRPG ξανά . Το είδος έχει παρακμάσει όσο ποτέ άλλοτε και κρίνοντας με βάση τη γενικότερη τάση στο gaming τη σήμερον ημέρα, τέτοια games μόνο κάτι ανεξάρτητοι developers φτιάχνουν, ή κάτι studio σαν την From Software (που ok έκανε ένα μπαμ με το Demon's Souls Και το Dark Souls, αλλά κάποτε και αυτή η συνταγή θα κουράσει).

Εγώ ελπίζω σε επανακυκλοφορία του FF XII IZJS, ώστε να το αγοράσω σε PS Vita και να το παίζω ξανά και ξανά με διαφορετικά builds on the go.

Comment

Mazi sou.

BTW teleiwsa to Tales of eternia prosfata, kai gamw ta paixnidia.
                    1 ekatommyrio pragmata na kaneis sto end game :/
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by straier View Post
                      Η βροχή δεν του χαλάει το μαλλί πάντως, φαίνεται βρεγμένο αλλά παραμένει καλοχτενισμένο.
                      Αφού μιλάμε για το super ultra powerfull Squere Enix Hair gel που να χαλάσει;

Δυστυχώς όσο hype κάνω συμπίεση για άλλα games τόσο καιρό μου έχει βγει τώρα και στο τέλος φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ πάρα πολύ μιας και περιμένω πάρα πολλά.

Comment

404 Η σελίδα δεν βρέθηκε. Μπείτε στη L'Oréal Paris και βρείτε χρήσιμα tips και συμβουλές ομορφιάς!
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Μια που το παιχνίδι κυκλοφορεί σε λιγότερο από δύο μήνες(απίστευτο!), επαναφέρω το θέμα του για να μιλάμε αφενός για αυτό και για να επιβιβαζόμαστε σιγά σιγά και στο hype train.

Αρχικά να πω πως περιμένω πως και πως το παιχνίδι. Έχουμε χρόνια να δούμε αριθμημένο final fantasy, από το final fantasy 13 συγκεκριμένα, αφού τα 13-2 και lighting returns δεν μετράνε και το 14 είναι MMORG. Η square έχει πολλές φιλοδοξίες για το παιχνίδι, υπόσχεται πως θα παραδώσει ένα μεγάλο σε διάρκεια και πλούσιο σε gameplay αλλά και με δυνατό σενάριο που θα έχει και πολλές δυνατές και συγκινητικές σκηνές. Η δήλωση του βασικού παραγωγού είναι πως θέλουν να προκαλέσουν με το 15 το μπαμ που έκανε το final fantasy VII... Σαν δήλωση που ακούγεται υπερβολικά αισιόδοξη και δεν νομίζω πως θα τα καταφέρουν αλλά με ιντριγκάρει το ότι στοχεύουν τόσο ψηλά, φαίνεται να είναι πολύ αισιόδοξοι όσον αφορά την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Εγώ πάντως είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε έναν εξαιρετικό τίτλο που θα είναι σίγουρα καλύτερος από το final fantasy XIII. 29 Νοεμβρίου λοιπόν κυκλοφορεί το επόμενο επεισόδιο της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες, το μόνο κακό είναι πως εγώ ξεκινάω το μεταπτυχιακό μου και δεν θα έχω καιρό να λιώσω

Το soundtrack πάντως είναι σίγουρο ότι θα είναι εκπληκτικό. Ο συνθέτης που το υπογράφει είναι η yoko shimomura η οποία έχει γράψει gaming music που απλά έχει αφήσει ιστορία. Παραθέτω εδώ ένα βίντεο στο οποίο η φιλαρμονική ορχήστρα του Λονδίνου παίζει μουσική από το παιχνίδι, το παρών δίνει και η yoko. Ρίξτε μια ματιά, αξίζει πραγματικά τον κόπο, η μουσική είναι απλά υπέροχη.

Last edited by Deus; 28-09-2016, 09:14 PM. Reason: σφηξγτ

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

Είδατε Kingsglaive;;;

Comment

Έγώ δεν το είδα, είναι διαθέσιμο; Αν ναι, που; Στο γνωστό ιντερνετικο μέρος; Εντυπώσεις; Τέλος, ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει το blue ray κατά εδώ μεριά;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

Συμπεριλαμβάνεται στη συλλεκτική που έχουμε προπαραγγελίες :Ρ .

Comment

Working...
                                X