Θα οδήγαγε καλύτερα, πώς αλλιώς.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)
Collapse
X
-
Όντως και εγώ αυτό υποψιάστηκα, το lag. Μου έκανε πολύ τις τελευταίες 2-3 φορες που έπαιξα. I feel you για το rage bro. Εγώ τι να πω που έγινα ο coin master? Δεν φαντάζεστε poses φορες έχασα την πρωτιά επειδή πολύ απλά έπαιρνα 2-3 ή και 4 συνεχόμενα box items με coins, δεν μου έδινε τίποτα για protection. Αν έπαιρνα τα coins που μου δίνει στα αλήθεια τώρα θα ήμουν ζάμπλουτος. Χτες που έπαιζα είχα 3 red shells να με περιτριγυρίζουν και ένιωθα αρκετά protected... μέχρι που μου έριξαν red shell και επειδή πήδηξα από ράμπα έκατσα πάνω του!
Comment
-
-
-
Originally posted by ChrisTop View PostΕπειδή με παραπάνω items είσαι πιο προστατευμένος παίζει μεγαλύτερο λόγο η οδήγηση και περισσότερο το Items Usage. Γιαυτό τον λόγο και γω προτιμώ όσο μεγαλύτερη προστασία γίνεται.
Comment
-
Λέμε ότι τώρα αν φύγεις ο πρώτος ή οι πρώτοι θα πάρουν διαφορά έτσι κι αλλιώς.Αν μείνεις στο μπούγιο θα φας,περισσότερες και θα μείνεις πίσω και συνήθως όσο και να κυνηγάς,δεν,φτάνεις την πρώτη δυάδα, τριαδα,τετράδα.Στο ds δεν γινόταν αυτό,στο Wii δεν γινόταν αυτό.Στο 7 δεν γινόταν αυτό.Οπότε το game είναι περισσότερο luck based από ποτέ!Εξαιρείται ίσως το double dash!
Ρε Enpsty πάει αθροιστικά το πράγμα.Μην το βλέπεις 2ος πρώτος.Αλλά συνήθως πάει 1ος,2ος ή όσοι είναι μαζί τελοσπάντων σε σχέση με το υπόλοιπο μπούγιο.Αν τύχει και είσαι μπροστά μετά το πρώτο bashing είσαι ΟΚ αν όχι τέλος!Τελείως ξεκάθαρο!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΛέμε ότι τώρα αν φύγεις ο πρώτος ή οι πρώτοι θα πάρουν διαφορά έτσι κι αλλιώς.Αν μείνεις στο μπούγιο θα φας,περισσότερες και θα μείνεις πίσω και συνήθως όσο και να κυνηγάς,δεν,φτάνεις την πρώτη δυάδα, τριαδα,τετράδα.
Στα προηγούμενα ο πρώτος μόνο με blue shell έχανε την πρωτιά. Και το bue shell είναι 100% τύχη και άδικο. Πλέον κάνανε τα blue shells σπάνια και σου λέει: Θα σου βάλω μονό αντικείμενο και πάιξε στρατηγικά. Αν είσαι μάγκας πάρε διαφορά ασφαλείας, ενώ δείνει και μία ευκαιρία στον 2ο να φτάσει στον 1ο.
Αν έχει ένα καλό το MK8 είναι ότι δεν έχει διπλά αντικείμενα και μόνιμα blue shells. Τώρα πως εσύ το έβγαλες αρνητικό δεν το καταλαβαίνω.
Ρε Enpsty πάει αθροιστικά το πράγμα.Μην το βλέπεις 2ος πρώτος.Αλλά συνήθως πάει 1ος,2ος ή όσοι είναι μαζί τελοσπάντων σε σχέση με το υπόλοιπο μπούγιο.Αν τύχει και είσαι μπροστά μετά το πρώτο bashing είσαι ΟΚ αν όχι τέλος!Τελείως ξεκάθαρο!
Comment
-
Τα μόνιμα blue shells πράγματι είναι καλό.Δεν πιάνεις τη λογική που το λέω.Τεσπά ας μην το κουράζουμε άλλο.Μένω στο ότι το game πλέον είναι όχι item based όπως παλιά αλλά luck based που είναι ακόμη χειρότερο για το skill.Το πιο skill based Mario Kart ήταν του ds.Nintendo I.D.: paixtis
Comment
-
Συμφωνώ με Enpsty και δεν καταλαβαίνω την λογική του γιατί 2 items είναι πιο δικαια από 1. Η τύχη φυσικά και παίζει τεράστιο ρολο, και τα skills παίζουν. Αν κάποιος βγει πρώτος με 2 items όσο skill και αν έχει ο άλλος (νοουμενου ότι και ο πρώτος έχει) τότε το πιο πιθανόν είναι να μην τον φτάσει ποτε. Αφού ακόμα και τώρα με 1 item αν κάποιος είναι στις πρώτες θέσης της εκκίνησης και κάνει σωστή εκκίνηση και πάρει item protection τότε ακόμα και έτσι δύσκολο να τον πιάσεις αν έχει skills.
Comment
-
Είναι περισσότερο από τα άλλα.Είναι ξεκάθαρο για μένα.Και σε αυτό συνηγορούν και οι λάθος επιλογές σε στατιστικά χαρακτήρων και parts που ευνοούν μόνο heavy επιλογές ή συνδυασμούς.Χάθηκε το πλεονέκτημα συγκεκριμένων χαρακτήρων σε πίστες.Για το μόνο που επιφυλασσομαι είναι το gap μεταξύ skill και luck γι'αυτό και συνεχίζω να παίζω.Nintendo I.D.: paixtis
Comment
-
Στα παραπάνω έχω να συνεισφέρω στο οτι όντως το Mario Kart DS ήταν το πιο skill based Mario kart που έχω παίξει. Δυστυχώς ήταν και το τελευταίο και μετά έχω χαθεί με την σειρά. Η τύχη παντού και στα πάντα παίζει ρόλο, αλλά όσο περισσότερο την ελαχιστοποιείς τόσο το καλύτερο. Στο MK DS έβγαινα με πολύ μεγάλη συχνότητα πρώτος (80%+) κάτι που δείχνει οτι στο συγκεκριμένο Mario Kart η τύχη έπαιζε μικρό παράγοντα.
Comment
Comment