Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Aion View Post
    Συμφωνώ με Enpsty και δεν καταλαβαίνω την λογική του γιατί 2 items είναι πιο δικαια από 1. Η τύχη φυσικά και παίζει τεράστιο ρολο, και τα skills παίζουν. Αν κάποιος βγει πρώτος με 2 items όσο skill και αν έχει ο άλλος (νοουμενου ότι και ο πρώτος έχει) τότε το πιο πιθανόν είναι να μην τον φτάσει ποτε. Αφού ακόμα και τώρα με 1 item αν κάποιος είναι στις πρώτες θέσης της εκκίνησης και κάνει σωστή εκκίνηση και πάρει item protection τότε ακόμα και έτσι δύσκολο να τον πιάσεις αν έχει skills.
    Το θέμα είναι οι αναλογίες.Εσάς μπορεί να σας ενδιαφέρει η διασκέδαση πιο πολύ.Εγώ είμαι της άποψης ότι όσο λιγότεροι τυχαίοι παράγοντες παίζουν ρόλο τόσο το καλύτερο.
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by Aion View Post
      Συμφωνώ με Enpsty και δεν καταλαβαίνω την λογική του γιατί 2 items είναι πιο δικαια από 1.
      Απλα γιατι 2 items = περισσοτερη πιθανοτητα να "ακυρωσεις" ενα τυχερο item απο τον δευτερο/τριτο αρα λιγοτερη τυχη στο παιχνιδι.

Αν υποθεσουμε οτι πρωτος πας με την αξια σου στο μεγαλυτερο μερος της πιστας και εισαι πρωτος αυτη τη στιγμη με τα πρασινα shells γυρω σου. Τρως ενα hit απο τον δευτερο και βγαινεις 4ος/5ος ξερω γω γιατι δεν εχεις αλλο item να ανακαμψεις, ενω εαν ειχες 2 θα ειχες τα πρασινα shells και μπορει να τραβαγες πχ boost οποτε παλι θα ετρωγες το hit απλα θα ειχες μια ευκαιρια να ανακαμψεις με το δευτερο item.

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
        Απλα γιατι 2 items = περισσοτερη πιθανοτητα να "ακυρωσεις" ενα τυχερο item απο τον δευτερο/τριτο αρα λιγοτερη τυχη στο παιχνιδι.

Αν υποθεσουμε οτι πρωτος πας με την αξια σου στο μεγαλυτερο μερος της πιστας και εισαι πρωτος αυτη τη στιγμη με τα πρασινα shells γυρω σου. Τρως ενα hit απο τον δευτερο και βγαινεις 4ος/5ος ξερω γω γιατι δεν εχεις αλλο item να ανακαμψεις, ενω εαν ειχες 2 θα ειχες τα πρασινα shells και μπορει να τραβαγες πχ boost οποτε παλι θα ετρωγες το hit απλα θα ειχες μια ευκαιρια να ανακαμψεις με το δευτερο item.
        Ρε παιδιά δεν έχει μόνο ο πρώτος ένα item όλοι έχουν. Πχ. είμαι πρώτος, μου τυχαίνει green shell, το βάζω πίσω. Στον δεύτερο πίσω μου του τυχαίνει red shell μου το πετάει το αποκρούω με το green και είμαστε πάλι πάτσι. Κανένα εγώ, κανένα αυτός μέχρι τα επόμενα items. Πλέον μόνο το skill μας χωρίζει.
        Μόνο 3 εξαιρέσεις υπάρχουν:
        1) Τυχαίνει στον δεύτερο τριπλά red shells πράγμα πολύ σπάνιο.
        2) Μου τυχαίνει coin και red shell στο δεύτερο.
        3) Μου έρχεται blue shell πράγμα πλέον ακόμα πιο σπάνιο.

Τι γινόταν πριν. Ο πρώτος είχε πάντα 2 items στην κατοχή του (μιας που τότε δεν υπήρχαν coins). Αυτό σημαίνει ότι ο από πίσω δεν τον έπιανε με τίποτα παρά μόνο με τριπλό red shell και αν ήταν τυχερός να τον χτυπήσουν και οι τρεις.
        Στα προηγούμενα αυτός που έπαιρνε προβάδισμα καλός ή κακός ήταν άτρωτος είχε ένα άδικο handicap που δεν είχαν οι άλλοι. Handicap γιατί; Γιατί τον πρώτο τον νοιάζει μόνο η defense και είχε πάντα δύο defensive αντικείμενα. Για αυτό και υπήρχαν τόσο συχνά blue shells.

Στο 8 η Nin ορθώς έβγαλε τα συχνά blue shells αλλά τότε έμενε ο πρώτος με ένα άδικο advantage για τους άλλους. Έτσι έβαλε το one item rule αλλά για όλους. Αν το έκανε μόνο για τον πρώτο τότε ναι θα ήταν άδικο, αλλά ισχύει για όλους.

TL;DR πλέον η πιθανότητα ένας noob να κρατήσει την πρώτη θέση είναι απειροελάχιστη. Οι καλοί παίχτες θα τον πιάσουν αργά ή γρήγορα, κάτι που ευνοεί το skill και μόνο το skill.

Εξαιρείται η Moo Moo που είναι τόσο μικρή και εύκολη που όλοι μπορούν να κερδίσουν.

Originally posted by ChrisTop View Post
        Στα παραπάνω έχω να συνεισφέρω στο οτι όντως το Mario Kart DS ήταν το πιο skill based Mario kart που έχω παίξει. Δυστυχώς ήταν και το τελευταίο και μετά έχω χαθεί με την σειρά. Η τύχη παντού και στα πάντα παίζει ρόλο, αλλά όσο περισσότερο την ελαχιστοποιείς τόσο το καλύτερο. Στο MK DS έβγαινα με πολύ μεγάλη συχνότητα πρώτος (80%+) κάτι που δείχνει οτι στο συγκεκριμένο Mario Kart η τύχη έπαιζε μικρό παράγοντα.
        Chris αν έπαιζες MK8 και ήσουν καλός πάλι στο 80% πρώτος θα έβγαινες. Μην ακούς τον paixti τώρα. Όλοι λένε ότι είναι το πιο balanced MK.

Comment

• Όντως έτσι είναι. Όμως πάλι παίζει πολύ ρολο η τύχη καθώς όταν είσαι πρώτος δυστυχώς παίρνεις πολλά coins σε αυτό το Mario Kart. Για να κρατηθείς θέλεις skills. Από εκεί και πέρα είναι θέμα τύχης, κάτι που στα Mario Kart έπαιζε πάντα τεράστιο ρολο, είναι μέρος του παιχνιδιού.

Το να έχεις 2 defense items και να είσαι πρώτος επειδή ξέρεις να παίζεις δεν είναι τόσο δύσκολο όσο να έχεις ένα item και να ξέρεις να παίζεις. Αντίθετος με 2 items θα χρειαζόσουν πολύ τύχη να φτάσεις τον πρώτο, θα έπρεπε να πάρεις τριπλά shells και να ρίξουν blue shells.

Comment

• Μετά τις 12 ψήνεται κανένας για tournament;

Comment

• Well... Ίσος. Έχω πολλά προβλήματα με το internet μου, μου κάνει απίστευτο lag σε σημείο που να μην ξέρω τι θέση είμαι, να μην με αφήνει να επιλέξω item, και αλλα διαφορα όπως τα πιο πάνω που είχα αναφέρει. Θα καλέσω τεχνικούς να έρθουν μάλλον. Όμως ok για fun και αν με βάζει μέσα γιατί όχι, αν κανονίσετε το πιο πιθανόν να προσπαθήσω να παίξω μαζί σας.

Comment

• Global παίζεις; Εγώ έχω 2ΜΒ(!) σύνδεση και είμαι οκ. Πέρα των communication errors που συμβαίνουν για άλλους λόγους.

Comment

• Όχι Regional βάζω και είναι κάπως καλύτερα. Αν κανονίσετε είμαι μέσα το πιο πιθανόν.

Comment

• Διαφωνώ καθώς όπως ανέφερα το θέμα δεν είναι αποκλειστικά στον 1ο-2ο αλλά στους πρώτους VS τους υπόλοιπους που εδώ όποιοι από τύχη καταφέρουν να μείνουν μπροστά έχουν ξεκάθαρα το προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους που θα χτυπιούνται μεταξύ τους και δεν θα καταφέρουν να φτάσουν μπροστά σχεδόν ποτέ.Παλιά γινόταν με skill.Πλέον είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.Όσο και αν προσπάθησαν να δώσουν ένα πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, όσο και αν το κάναν πιο και καλά balanced το παιχνίδι έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα.Η τύχη παίζει καταλυτικό ρόλο.Τόσο απλά τόσο ξεκάθαρα.Τα υπόλοιπα τα λέτε επειδή προφανώς σας ενδιαφέρει η διασκέδαση over skill.Είναι ξεκάθαρο από αυτά που λέτε.

Comment

• Ρε ασ'τα σάπια.
                      Λοιπόν μόλις γυρίσω σπίτι θα ανοίξω gamers odyssey room και θα ποστάρω το κωδικό να μπαίνουμε όποτε γουστάρουμε.

Comment

• Κάνε official go group!Θα μπαίνω από αύριο.Βάλε πολλούς αγώνες!

Comment

• Παίχτη,ειδικά εσύ που έχεις λιώσει,θα έπρεπε να χαίρεσαι που άλλαξε τους κανόνες και πρέπει να το μάθεις από την αρχή.Ή σου αρέσει να έχει πρόκληση ο τίτλος ή είσαι νουμπάς.Άμα θες να συνεχίσεις να παίζεις όπως έμαθες τόσα χρόνια,μείνε στο 7.
                          Carpe diem

Comment

• To room φτιάχτηκε.
                            Κωδικός 5561-2352-6937

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                              Παίχτη,ειδικά εσύ που έχεις λιώσει,θα έπρεπε να χαίρεσαι που άλλαξε τους κανόνες και πρέπει να το μάθεις από την αρχή.Ή σου αρέσει να έχει πρόκληση ο τίτλος ή είσαι νουμπάς.Άμα θες να συνεχίσεις να παίζεις όπως έμαθες τόσα χρόνια,μείνε στο 7.
                              Αυτό που θέλω να αλλάζει είναι οι πίστες και να κάνουν προσπάθειες για πιο τεχνικό game με περιορισμό των items και όχι να βάζουν επιπλέον όρους τύχης αλλάζοντας εντελώς το gameplay!

Comment

• Πως κάνω join στο room? Που βάζω τον κωδικό?

Comment

Working...
                                X