Διαβασα δε θα χει voice chat. Συγχαρητηρια και εις χειροτερα ευχομαι σε αυτη τη Nintendo. Ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει.
ΥΓ: Ειμαι σιγουρος οτι θα χουν καποια δικαιολογια γι αυτη την επιλογη, οπως και για την επιλογη να μη βαλουν online multi σε ολους τους προσφατους Mario τιτλους οπως και για πολλες αλλες επιλογες. Οπως ειμαι σιγουρος οτι και οι καταναλωτες εχουν πολλες δικαιολογιες να αγνοησουν το Wii U.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)
Collapse
X
-
Αυτά είναι! Αν δεν είχα ήδη Wii U αυτό θα έπαιρνα, έχει και physical copy του παιχνιδιού μέσα απότι φαίνεται. Δεν πειράζει, θα το κάνω δώρο του ξαδέρφου μου που βαφτίζει αντί για φακελάκι
. Έτσι, να μεγαλώνει η παρέα να λιώσουμε καλά.
Leave a comment:
-
Και μάλιστα 30 Μαίου...Καλό Ιούνιο δηλαδή!
Εγώ απογοητεύτηκα για άλλη μια φορά με το blue shell.Δείχνει πιο καταστροφικό από ποτέ.Επίσης έχουμε επιστροφή του bomb omb και δυο ωραία items.Το piranha flower που άρχικα δεν μου είχε αρέσει αλλά μόλις είδα ότι έχει και boost ξετρελάθηκα!Κάτι αντίστοιχο αλλά σε πιο ήπια μορφή σε σχέση με το chain chomp των babies του dd.Και το μπούμερανκ που όπως φαίνεται θα παίζει ρόλο αντίστοιχο των red shells μόνο που δεν θα έχεις το cover αυτών από πίσω αφού έχουν home boomerang x3.
Έχουμε μια πολύ ωραία rainbow road με κάτι από τα παλιά(θυμίζει snes το road) και επιστροφή της toad's turnpike από n64.Hell Yeah!!
Δεν έχω δει βέβαια dry bones ακόμη και αρχίζω να απογοητεύομαι!
Leave a comment:
-
Γ*μώτο ήταν ανάγκη να το βγάλουν Μάη? Το καλοκαίρι είναι θάλασσα, μπίρες, και b"ea"ches. Δεν είναι για να είσαι κλεισμένος πολύ ώρα σε ένα δωμάτιο με παρέα ένα μοχλό.
Leave a comment:
-
Ίσως το πιο πολύχρωμο παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ. Αν έχει και καλό netcode αντίστοιχο του MKWii (και όχι το lagfest του Wii Sports Club) τότε αντίο ζωή.
Paixti ετοιμάσου για σκίσιμο.
Leave a comment:
-
Ορίστε και το preview του IGN που σε ένα από τα videos κάνει και σύγκριση του rainbow road με αυτό του N64 όπου αντιλαμβάνεσαι και την εξέλιξη της σειράς.
Mario Kart 8 is Gorgeous, Fast, and Incredibly Fun
I-CAN'T-WAIT
Leave a comment:
-
Preview από Gamexplain. Πολύ ενθαρρυντικά τα σχόλια, άντε να το δούμε κι εμείς.
Leave a comment:
-
Δεν υπάρχει κάτι άλλο στην συγκεκριμένη πίστα.Μόνο με μανιτάρια αποκτάς πλεονέκτημα!
Leave a comment:
-
Aion άσε κι εγώ το ίδιο θέμα έχω.Γενικά τα racing δεν μου αρέσουνε,το ΜΚ είναι η εξαίρεση.Και εννοείται πως κάνουμε πλάκα,αλλά θα ήθελα πολύ να παίξω εναντίον σου Παίχτη.Όσο καλύτερος ο αντίπαλος,τόσο περισσότερα μαθαίνεις συνήθως.
Leave a comment:
-
Μανιτάρι? Έχει στο παιχνίδι μανιτάρι? Μήπως εννοείς το φίλτρο του αυτοκινητου?
Καλά λες αν ήταν μανιτάρι να μην το καταλάβαινα?
Κάτι άλλο ήταν αν θυμάμαι καλά.
Leave a comment:
-
Έπαιξα το πρώτο στάδιο του time trials σε αυτό του 3DS και απλά δεν μπορούσα να φτάσω το δεύτερο (medium λογικά?) ghost. Έκανε κάτι και περνούσε μέσα από το χώμα χωρίς να χάνει ιδιαίτερη ταχύτητα αλλα δεν μπορούσα να καταλάβω τι. Μετά από λίγο το παράτησα, ποτε μου δεν τα πήγαινα καλά με χρονικά περιθώρια στα video games.
Leave a comment:
-
Βασικά λιώνω στα πάντα που πιστεύω θα με βοηθήσουν βλέπε 150cc grand prix με στόχο πάντα τα 3 stars και time trials από ghosts άλλων για να μαθαίνω νέα tricks καθώς υπάρχουν πολύ ωραία κόλπα τα οποία δύσκολο να ανακαλύψεις αλλιώς!
Leave a comment:
-
Ναι φιλε κανονίζουμε όσοι μπορούμε άμα είναι.Originally posted by paixtis View PostΘα κανονιστεί meeting!!!Ακούτε εκεί κάτω???
Ο Altair μάλλον στην Κω θα την βγάλει πάλι για να βγούν τα παιχνίδια του επομενου χειμώνα.
Πλακα κάνουμε ρε, τουλάχιστον εγώ. Από την στιγμή που λιώνει στα time trials λογικό είναι να έχει το πάνω χέρι. Παρόλα αυτά I'll do my best.;)Originally posted by straier View PostΌλοι πια να ταΐσετε της σκόνη σας στον παίχτη. Πού ξέρετε πόσο καλός είναι;
Leave a comment:
-
Χαχα με θυμούνται απ'το Wii!!!
Επίσης είχα βγει δεύτερος σε ένα online τουρνουά διαφορουμικό με 40 και άτομα και την προηγούμενη χρονιά έκτος!Δεν το λες και λίγο!
Leave a comment:
Leave a comment: