Εν αναμονει και του HD remake του Final Fantasy X υποθετω οτι θα υπαρχει μια ''α'' κινηση συντομα. Προσωπικά ξεκίνησα το πρωτο Final Fantasy στην psp version. Presentation wise βρισκεται στα πολυ υψηλα επιπεδα που ειχε και το IV (και απ'oτι έχω δει και το ΙΙ) όποτε όλα τέλεια. Έχω ριξει ένα 4ωρο και γουσταρω απίστευτα λόγω του simplicity στο gameplay και της ultra απλης αλλα epic ιστοριας (4 warriors of light που αναφερονται στην προφητεια ως saviors of the world και το ταξιδι τους που περιλαμβανει ολα τα στερεοτυπα των fantasy παιχνιδιων -humans, elfs, dwarfs κλπ). Πολυ αναλαφρο και διασκεδαστικο με μονη παραφωνια το τρελο encounter rate. Περισσοτερα στην πορεια!
Καποια στιγμη θελω να κλεισω καπως το κεφαλαιο των παιχνιδιων που δεν εχω δει (ΙΙ, ΙΙΙ, V, VI -με το τελευταιο εχω ασχοληθει αλλα οχι οπως θα ηθελα-) και δεδομενου οτι τουλαχιστον τα πρωτα παιχνιδια ειναι αρκετα χαλαρα και οχι πολυωρα ισως να το προσπαθησω οσο ειμαι ζεστος. Το μονο που μου λειπει ειναι το ΙΙΙ, στο psn υπαρχει το psp port του ds αλλα δεν εχω δει τιμη (ελπιζω να μην παθω κανενα εγκεφαλικο ).
Αnyway ας τελειωσω πρωτα το I και βλεπουμε!
Comment