Announcement

Collapse
No announcement yet.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ramparter View Post

Ramp θέλω σχόλιο για την 3-1 Grassland Groove.

Comment

Τη συγκεκριμενη την ειχα παιξει σε co op στον Luffy λιγο πριν παρω ο ιδιος το Wii U.

Νταξει νομιζω καθε κοσμος θα πρεπε να χει μια τετοια πιστα

Το πρωτο πργμα που μου ρθε στο μυαλο ηταν:
      Do a barrel roll!

Comment

Πανε και οι 4-4, 4-5, 4-6 οι οποιες μ αρεσαν αρκετα, οκ ο LockJaw ηταν λιγο σπαστικος. Βγηκαν γρηγορα παντως, μιση ωριτσα το πρωι πριν τη δουλεια.

Τωρα καποιος εθελοντης να μου περασει το boss
        Do a barrel roll!

Comment

Συνεχιζω το μονολογο του casual gamer...

Χτες ηθελα να κραξω για τη 5-2, εχασα πολλες φορες στο πρωτο σκελος αλλα τελικα μετα το πρωτο save point μ αρεσε παρα πολυ και τα πηγα πολυ καλα, εντυπωσιαστηκα απο το πως επαιζα.
          Do a barrel roll!

Comment

FUCK THIS GAME Γαμω το σπιτι τους με αυτο το κωλο G στην 5-5...

Εφτασα 6-2 παντως, ελα πειτε την αληθεια, ειμαι ο πρωτος που το καταφερνει, γατακια... τερματιζετε 2-3 κοσμους και λετε οτι το τελειωσατε
            Do a barrel roll!

Comment

Πόσες Κ-πίστες είπαμε ότι έβγαλες; :troll:

Comment

Τελευταια προδοποιηση για ban, δε τρολλαρουμε στο gamers odyssey.

Λοιπον για να μαστε ξεκαθαροι, το παιχνιδι ειναι αρρωστο στο τελευταιο κοσμο και εκθετει την ανικανοτητα των devs, μονο καμμενοι χωρις ζωη θα το υπερασπιζονταν. Πεταμε οτι μαλακια μας ερθει, βαζουμε κι εναν partner στην αρχη που ετσι και τον χασεις το πουλο μετα και φτιαξαμε challenge. Λυπαμαι οχι. Ειμαι γαματος και ξερω ποτε φταιει ο παιχνιδι. 3/10 και πολυ του ειναι, ευτυχως πατωσε στις πωλησεις και δε θα ξαναδουμε τετοιο εκτρωμα.

edit μια ωρα μετα

... κατι πιο απαλο τωρα που καλμαραν τα νευρα...

Απλα απογοητευομαι που το 100% ειναι πολυ μακρια...
                Do a barrel roll!

Comment

Έβαλα χτες κι έπαιξα λίγο με ένα φίλο.Κάτι ότι βαριέμαι να αλλάζω δισκάκια για να συνεχίσω το Β2,κάτι ότι είναι Χριστούγεννα,έκατσα και το ξανάπιασα από την αρχή,έφτασα μέχρι την 2-2 όπου και το άφησα,προσωρινά για να συνεχίσω το βραδάκι.
                  Πολύ ωραίο είναι δε λέω,αλλά ως τώρα,είναι πολύ εύκολο.Έχω πρόσφατο και το Returns και δε βοηθάει.Από την άλλη πάλι,είμαι αρχή ακόμα οπότε ελπίζω μετά να ανεβαίνει,αλλά έχω ήδη 52 ζωές.Τόσες δεν είχα ποτέ στο Returns.Πρέπει να δω τώρα πως θα βρω και τις μυστικές πίστες.
                  Carpe diem

Comment

99 ζωές και είμαι ήδη στην 5-3.Επίσης έχω πάρει σχεδόν σε όλες,εκτός από τις μυστικές,τα KONG letters.Πραγματικά εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι πολύ πιο εύκολο από το Returns.
                    Κατά τ'άλλα εξαιρετικό level design και πανέμορφος κόσμος.Τα αφεντικά πολύ καλύτερα και με χαμηλότερη δυσκολία.Αν συνεχίσει έτσι,με βλέπω αύριο να το τελειώνω.
                    Carpe diem

Comment

6-4.Το πρώτο μου ragequit.Λέω κι εγώ.Στο returns είχα τόσα,εδώ ούτε ένα;Και όχι για κανένα άλλο λόγο,απλά έβλεπα τις ζωές από τις 95 να πηγαίνουν στο 85 και ξενέρωσα.

edit:Δεύτερο ragequit στον τελικό αυτή τη φορά.
                      Carpe diem

Comment

Τέλος μετά από 12μιση ώρες και ποσοστό ολοκλήρωσης 68%.Με εξαίρεση τις μυστικές πίστες,καθώς και 7-8 ακόμα,πήρα όλα τα KONG letters και σε 3 πίστες όλα τα puzzle pieces.
                        Από κει και πέρα,συνολικές εντυπώσεις.
                        Εξαιρετικός τίτλος,με καταπληκτικό level design,αισθητική και τεχνικό τομέα.
                        Οι πρώτες πίστες είναι αρκετά εύκολες και μεγαλύτερες από τις συνηθισμένες,αλλά από τον 5ο κόσμο και μετά δυσκολεύει απότομα,και οι πίστες μου φάνηκαν μικρότερες.Για κάποιο λόγο,αυτές μου μείνανε και περισσότερο (μάλλον επειδή από τις πολλές ζωές που έχανα τις έβλεπα ξανά και ξανά).Τα αφεντικά είναι πολύ καλύτερα από του Returns,όλα εκτός του τελικού που ενώ μου άρεσε σαν μάχη δεν μπορούσα με τίποτα να πετύχω το σωστό timing όταν κάνει charge ώστε να τον χτυπήσω.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα,η μάχη να κρατάει ΠΟΛΥ ώρα.
                        Κατά τ'άλλα,αν και το Returns μου έμεινε πιο πολύ σε κάποια πράγματα,θεωρώ πως το Tropical Freeze είναι πιο ισορροπημένο άρα και καλύτερο.Άλλωστε και οι 2 τίτλοι είναι εξαιρετικοί.Επίσης,να σημειώσω εδώ πως τα water levels είναι πάρα πολύ καλά υλοποιημένα και μου άρεσε πολύ η προσθήκη του μετρητή οξυγόνου.
                        Αυτά.Όσοι δεν το έχετε παίξει,σπεύστε.
                        Το endgame content θα ακολουθήσει κάποια στιγμή στο μέλλον.
                        Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                          ενώ μου άρεσε σαν μάχη δεν μπορούσα με τίποτα να πετύχω το σωστό timing όταν κάνει charge ώστε να τον χτυπήσω.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα,η μάχη να κρατάει ΠΟΛΥ ώρα.
                          Ναι έτσι την είχα πάθει κι εγω , λιγα χτυπήματα του κατάφερα την ωρα που έκανε charge. Αμα τον χτυπαγες εκεί τελείωνε αρκετά γρηγορα η μάχη.
                          Do a barrel roll!

Comment

Working...
                          X