Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Το συνεχιζω και εγω χωρις να ξερω το λογο, εχω κανει τα παντα σχεδον αλλα συνεχιζω να παιζω, ειμαι SL314 atm και παιζω faith build με full havels και μερικα greatswords αναλογα τη διαθεση. Οταν βαρεθω θα κανω respec σε sorcerer η full dex(εχω μονο 30 atm) για κανα optimal katana/curved build ετσι για την αλλαγη.. Για το faith το ειχα πει, το nerf ειναι μεγαλο αλλα ειναι ακομα viable αν εχεις καλα stats γενικα optimal ομως δεν το λες ειδικα για pve.

Το εχω δοκιμασει αυτο που λες αλλα δεν με τρελανε, δοκιμασε το red iron twinblade για pve ειναι φοβερο..

Το ασχημο ειναι οτι λογο soul memory δεν βρισκω ατομα για co-op, τωρα εκανα παλι NG++ μπας και πετυχω κανενα να φαρμαρω sun medals..

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τελικα συνεχιζω το game . Ανεβασα το faith στο 50 οποτε με ring of prayer εχω και τα sunlight spears στη διαθεση μου. Γενικα θα ελεγα και τα miracles μετρανε πολυ (σε οτι αφορα τα spears, δεν εχουν tracking αλλα ειναι πολυ πιο αμεση επιθση απο τα αντιστοιχα στο path της μαγειας).

Εφτιαξα και magic blue flame που λειτουργει πολυ καλα με soul greatsword στα slots και εχοντας το στο αριστερο χερι. Μερικες προτασεις, δοκιμαστε το warped curved sword, παρα πολυ γρηγορο και με πολυ ιδιαιτερο moveset σε power stance, εχει επισης 25 poise damage οποτε σε συνδιασμο με καποιο αλλο ελαφρυ οπλο και λογω ταχυτητας προσφερει πολυ ευκολα stuns. Επισης, εχει δοκιμασει κανεις το nil curved greatsword? Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα οπλα του παιχνιδιου... Φοβερο moveset, απιστευτο AR που αυξανεται ακομα περισσοτερο με τους κυκλους ng (παιρνει bonus αναλογα με το ποιο ng+ εισαι) και 45 poise damage (κανει stun για πλακα ακομα και τους drake keepers με ενα χτυπημα). Τα μονο αρνητικα ειναι οτι δεν δεχεται buffs (αλλα δεν νομιζω οτι το χρειαζεται οπως και να εχει) + το βαρος του (εχει 17 μοναδες αν θυμαμαι καλα). Τωρα το εφτιαξα οποτε θα συνεχισω τις δοκιμες. Παντως γενικα τα curved great swords εχουν αρχισει να μου αρεσουν πολυ περισσοτερο απο τα greatswords (ειναι πιο γρηγορα και εχουν καλυτερο moveset imo).

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Platinum

Εκανα super rush μεχρι το Drangleic περιπου μεσα σε 5 ωρες Μπορεις να κανεις skip πολυ μεγαλο μερος του game, η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα προσεξει ποσο καλα ειναι σχεδιασμενες οι περιοχες και τι δυνατοτητες σου δινουν αν θες να κανεις κατι τετοιο.

Οποτε πηρα τα hidden weapon και sunlight spear στο ng+ και πηγα κατευθειαν στον Wellager στο ng++ για οτι τελευταιο ειχε μεινει. Το build μου πανω κατω το ιδιο εμεινε με Moonlight και Majestic στον εξοπλισμο και 60αρι στο int.

Ουφ οποτε τελος και απο μενα μετα απο 230 ωρες περιπου, θελω να συνεχισω να ασχολουμαι για να τεσταρω λιγο τα νεα spells αλλα μαλλον θα το αφησω για οταν ερθει η εκδοση με τα καλα γραφικα Αυτα παμε για gta σε ps4!

Leave a comment:

• nooto
    replied

Lore για οποιον ενδιαφερεται. Τελειωσα και NG+ και μπαινω NG++, τωρα δεν ξερω αν θα κανω rush μεχρι το Drangleic για να παρω τα τελευταια spells που λειπουν για το platinum ή θα παιξω κανονικα και ας μου παρει χρονο... Βασικα η πρωτη επιλογη μπαινει επειδη επαιξα λιγο GTA V και θελω πολυ να συνεχισω

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τελος και τα optional boss των DLC, θα τα εβαζα ivory/iron/sunken με σειρα προτίμησης, η τελευταία μαχη του ivory ηταν απλα επικη ετσι επρεπε να ειναι και ο τελικος στο main game. Τωρα εχω 50/50/50 str/dex/fai και 50/40 vgr/end και απλα δοκιμαζω διαφορα setups.

Μου αρεσει παρα πολυ το ice rapier infused με fire+flame weapon καθως και το chaos blade, ετσι εβγαλα τις 2 γατες και πρεπει να ειναι καλα και για pvp λογο moveset, δοκιμαστε τα. Απο ultra greatswords το fume knight και το black knight UG(fire+flame weapon) καθως και το ivory king(lightsaber.. ) εχω ξεχωρισει περισσοτερο. Απο τα απλα greatswords το claymore εκανε την καλυτερη δουλεια και απο κει και περα το defenders ισως και το majestic λογο moveset.

Τι αλλο να πω για το επος, μακαρι να ειχε και αλλο content το game, δεν ξερω τωρα αν θα παω για NG+ γιατι εχω κανει ascetics σε οτι ηθελα να παρω ετσι και αλλιως..

Leave a comment:

• straier
    replied
    Και εγω με αυτο παιζω τωρα στο Eleum Loyce σε power stance με το MLG.
    Αντιγραφέα. Επίσης, σε αντίθεση με άλλα όπλα είναι πιο δυνατό και χρησιμοποιεί λιγότερο stamina στο αριστερό χέρι.

Άσχετο, αλλά ένα ωραίο spell που είχα ξεχάσει είναι το Denial.

Εχω διαφορετικο setup για τα bosses παντως, maxed havel set + great lance κρύβομαι πισω απο την ασπιδα και τρυπαω 2-3 φορες με την πρωτη ευκαιρια.. Κανει και damage και εισαι σχετικα safe και να μην ξερεις το pattern του boss γιατι απλα ειναι πολυ δυσκολο να σου περασει dmg αν εχεις και αρκετο stamina.
    Δε μου αρέσουν δυστυχώς τα δόρατα και οι λόγχες...

Το επομενο setup που θελω να δοκιμασω ειναι με katana, εχω το chaos blade και το alonne που πηρα απο το δευτερο dlc, το buff που χανεις life πρεπει να ειναι αρκετα καλο αλλα σκετο δεν το βλεπω να βγαζει και πολυ dmg και δεν ειναι και πολυ πιο γρηγορο απο τα greatswords.
    Τα κατάνα είναι αρκετά πιο γρήγορα θα έλεγα και έχουν απότομη κίνηση. Το μόνο κακό είναι η παύση μετά το 2-hit combo.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Fume greatsword εχω εγω τωρα, εχει αρκετα καλο moveset αν και λιγο δυσκολο να το συνηθίσεις, σε 2h stance παντως πρεπει να ειναι αρκετα καλο και για pvp. Στο 3ο dlc ειμαι και εγω πλησιαζω στο τελευταιο boss. Το γυρισα σε pyromancy και fire enchant γιατι τα miracles ετσι και αλλιως ειναι underpowered και μαλλον για co-op ειναι viable ακομα.

Εχω διαφορετικο setup για τα bosses παντως, maxed havel set + great lance κρύβομαι πισω απο την ασπιδα και τρυπαω 2-3 φορες με την πρωτη ευκαιρια.. Κανει και damage και εισαι σχετικα safe και να μην ξερεις το pattern του boss γιατι απλα ειναι πολυ δυσκολο να σου περασει dmg αν εχεις και αρκετο stamina.

Το επομενο setup που θελω να δοκιμασω ειναι με katana, εχω το chaos blade και το alonne που πηρα απο το δευτερο dlc, το buff που χανεις life πρεπει να ειναι αρκετα καλο αλλα σκετο δεν το βλεπω να βγαζει και πολυ dmg και δεν ειναι και πολυ πιο γρηγορο απο τα greatswords.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Και εγω με αυτο παιζω τωρα στο Eleum Loyce σε power stance με το MLG. Ειπα να το δοκιμασω γιατι εχεις πααπανω κερδος στο αριστερο χερι απο οτιδηποτε αλλο. That knock down effect...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Έχω ερωτευτεί...

Το Majestic Greatsword

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ελιωσα αρκετα αυτες τις μερες, ειμαι στο 3ο playthrough με knight, βασικα αυριο θα το ξεκινησω και το build μου ειναι αυτο atm. (predator look ftw. )

Εχω 18 great lighting spears, sunlight blade, great magic barrier, sacred oath και περιμενω το sunlight spear απο το covenant για να κλεισω απο miracles. Εχω mastodon greatsword/claymore/zweihander/defender greatsword/bow of want/dragon chime ολα max level και αλλαζω setup αναλογα. Τα υπολοιπα λεω να τα βαλω adaptability μεχρι το 20 stamina μεχρι το 30 και vigor μεχρι 50 και θα ειμαι κομπλε νομιζω. Θα αρχισω και τα dlc οπου να ναι..

ps: εδωσα πονο στον invader..

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Το αλλο που δεν ξερω ακομα ειναι αν πρεπει να κανω καποιο element infusion η ετσι οπως ειμαι ειναι καλυτερα να το αφησω οπως ειναι. Lighting πχ κανει scale με faith και fire με int οποτε επειδη δεν εχω μαλλον θα χασω dmg..
    Ναι δεν θα εχεις καποιο καλο scaling απο τα elements. Αν δεν αναπτυξεις τιποτα απο faith και int, το καλυτερο ειναι το physical path (μπορεις βεβαια να πας σε infusions αλλου τυπου, poison, bleeding κλπ).

Να πω οτι ειμαι στο Bruma Tower και νικησα τον Fume Knight, imo δεν ισχυει αυτο που ειπαμε πριν περι magic damage, το magic path σε αυτο το dlc πηγαινει πολυ καλυτερα απο τα physical οπλα κλπ.

Παρτε και ενα honest trailer (χιουμοριστικο κραξιμο ) για τη σειρα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι καταλαβα τι λες, στο pvp με rolls προσπαθω να αποφυγω το hit και να κανω το R2 combo του claymore την shield την χρειαζομαι για να σταματησω καποιο R1 combo εκει λοιπον δεν χανω καθολου stamina και μπορω να κανω counter attack. Οταν επαιζα με royal kite shield αν εκανε combo ο αλλος εχανα ολο το stamina σχεδον οποτε βλεπω τεραστια διαφορα σε αυτο τουλαχιστον.

Κοιτα δεν ειμαι και master στο pvp και προφανως δεν επεσα και σε καλους αντιπαλλους να ξερουν να κανουν guard break σωστα. Αυτο και το jump attack/parry μου φαινονται λιγο inconsistent η δεν εχω μαθει καλα τα timings.

Zweihander ελεγα και εγω γιατι το BKG θελει και πολυ stat investment και πρεπει να ειναι και πιο βαρυ, ισως σε κανενα NG+3 να το φτασω..

Το αλλο που δεν ξερω ακομα ειναι αν πρεπει να κανω καποιο element infusion η ετσι οπως ειμαι ειναι καλυτερα να το αφησω οπως ειναι. Lighting πχ κανει scale με faith και fire με int οποτε επειδη δεν εχω μαλλον θα χασω dmg..

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Straier λογω του tank το ανεφερα, ενα spell για επιθεση+αλλο ενα για αμυνα και επιθεση. Αυτα τα setups δεν τα εχω δοκιμασει ο ιδιος ακομα, αλλα επειδη εχω παιξει αρκετο pvp, παρατηρω το ποσο καλα ή οχι ειναι builds αλλων παιχτων κρινοντας απο τις συνεπειες που υπαρχουν πανω μου

ιμαι soul level 107 και σκεφτομαι τα υπολοιπα να τα βαλω faith/int/dex για να κραταω το black knight greatsword η να ανεβασω απλα λιγο vit ακομα για το zweihander και τα υπολοιπα faith/attn εστω για ενα cast του sunlight blade τι λετε??
    Προσωπικα δεν μου αρεσει το moveset που εχει 2-handed το BKG (αυτη την παυση που κανει μετα απο καθε χτυπημα) σε αντιθεση με του Claymore που μου φαινεται God-Like (οπως σημειωνεις και εσυ). Οποτε μιας και παιζεις με βαση τη δυναμη, μαλλον θα προτεινα Zweihander και για να πας σε κατι διαφορετικο (πιο αργες επιθεσεις-Ultra Greatsword) και επειδη ειναι πιο specific σε αυτο που πας να κανεις. Μπορεις να τα δοκιμασεις οπως και να εχει και τα 2 (τουλαχιστον ως προς τα movesets) πριν την οποια αναβαθμιση για να δεις το τι σου ταιριαζει και προς τα που τεινεις.

Παντως εχω 5-0 σε pvp με αυτο το setup, δεν πεφτει το stamina καθολου στα attacks λογο stability της shield
    Παιζεις με την ασπιδα συνεχεια σηκωμενη πανω ή αναλογα με τις κινησεις του αντιπαλου? Τετοια setups θελουν και αυτα mastering στον τροπο χρησης της ασπιδας λογω του guard break που μπορει να σου κανει ο αλλος. Στην αρχη, οι great stability shields φαινονται πλεονεκτικες σε σχεση με τα dodges λογω του κοστους που εχει η καθε επιλογη στο stamina, αλλα στην πραγματικοτητα ενας παικτης που εχει μονιμα την ασπιδα σηκωμενη ειναι παρα πολυ ευαλωτος στο pvp. Θελω να πω οτι και εδω θελει εξασκηση (προσωπικα δεν εχω χασει ποτε αγωνα με παικτη που βασιζεται πολυ στην ασπιδα ακριβως επειδη δεν ξερει να την χρησιμοποιει). Μπορει να εκαναν τα back stabs και parry πιο δυσκολα στην εκτελεση, αλλα αντιθετα το guard break θεωρω οτι ειναι πλεον πιο προσβασιμο μηχανικα (πραγμα σωστο προκειμενου να υπαρχει ενα balance στα trade offs).

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τον παρατησα το μαγο, ο knight τωρα εχει 25 vigor 32 vit 20 endurance 45 str 14 adp 13 dex και φοραω claymore και mad warrior set (επος το predator reference btw.. ). Ειμαι soul level 107 και σκεφτομαι τα υπολοιπα να τα βαλω faith/int/dex για να κραταω το black knight greatsword η να ανεβασω απλα λιγο vit ακομα για το zweihander και τα υπολοιπα faith/attn εστω για ενα cast του sunlight blade τι λετε??

Αυτη τη στιγμη παιζω μονο melee δεν εχω ουτε ενα spell, το vit μου εφαγε πολλα souls και μαζι με το ring για weight ισα ισα εχω αξιολογο armor+greatshield+claymore για αλλο sword θα χρειαστει να βαλω και εκει παλι. Παντως εχω 5-0 σε pvp με αυτο το setup, δεν πεφτει το stamina καθολου στα attacks λογο stability της shield και το claymore εχει φοβερο moveset, αν κανω και τη shield infuse για magic η dark resist ουτε οι casters δεν θα περνανε damage.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εγω το sacred oath ειχα στο μυαλο μου μαζι με το sunlight blade και για melee στην επιθεση ενα greatsword οπως το Thorned (απο τον Looking Glass Knight) ως προταση. Το sacred oath νομιζω πιανει πολλα slots (δεν ειναι προβλημα για εσας που εχετε ψηλα το atn) αλλα ανεβαζει both offence και defence.
    Θέλει 4! slots για 50 επιπλέον physical attack και 75 physical defense (τουλάχιστον έχει αρκετά casts). Το καλό είναι ότι πιάνει και τους συμπαίκτες σου αλλά και πάλι είναι μόνο για ειδικές περιπτώσεις. Ίσως έχει κάποιο νόημα για fast-hitting weapons αλλά όχι για strength based. To Sunlight Blade είναι απλά καλύτερο και θέλει μόνο ένα slot (λιγότερα casts βέβαια αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια).

Leave a comment:

Working...
X