Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Straier 50 atm? Πρεπει να εισαι μαγος μαγος και οχι ντεμι οπως εγω , δεν εχω φτιαξει ποτε τετοιο build, πρεπει να λεει γενικα!
    Εγώ πάντα καθαρό μάγο ήθελα και μάλιστα glass cannon. Δυστυχώς η From έχει καταστρέψει τη μαγεία σε αυτό το παιχνίδι λόγω των κλαψιάρηδων μελέδων. Έτσι όπως έχει καταντήσει πλέον, η μαγεία είναι χρήσιμη για γρήγορο ξεπάστρεμα κάποιων αδύναμων εχθρών και για crowd control (που βέβαια γίνεται ευκολότερα με τόξο). Στο δυσκολότερο content του παιχνιδιού η μαγεία είναι σημαντικά υποδεέστερη των υπόλοιπων επιλογών, ιδίως δε στα DLC όπου ΟΛΟΙ οι εχθροί φαίνεται να είναι resistant στη μαγεία (όχι στα elements, στη μαγεία γενικά). Έτσι όπως είναι τώρα η μαγεία είναι η επιλογή με το μεγαλύτερο ρίσκο και τη μικρότερη ζημιά (συν τα περιορισμένα casts, ακόμα και με 50 atn αν βάλεις δυνατά spells μόνο ξεμένεις για την πλάκα).
    50 atn (όχι atm) πήγα κυρίως για να αυξήσω τα casts στα ισχυρότερα spells. Θα πρότεινα στον IHNE να δώσει βάση σε άλλα stats πρώτα πάντως.

Το pyromancy δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το ανεβάσεις. Το απλό, όχι το dark.

Μήπως να παρατήσω το replay του DS και να ξεκινήσω το DSII; Έτσι κι αλλιώς έκανα ένα διάλειμμα για να βάλω λίγο Bioshock Infinite και κανένα άλλο χαλαρό παιχνίδι και μου έχει φύγει αυτή η καθημερινή ανάγκη για DS .
    Θα σου έλεγα να ξεζουμίσεις το πρώτο που είναι και καλύτερο παιχνίδι αλλά από την άλλη ίσως είναι καλύτερο να μπεις στο χορό τώρα που παίζουμε όλοι.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Μήπως να παρατήσω το replay του DS και να ξεκινήσω το DSII; Έτσι κι αλλιώς έκανα ένα διάλειμμα για να βάλω λίγο Bioshock Infinite και κανένα άλλο χαλαρό παιχνίδι και μου έχει φύγει αυτή η καθημερινή ανάγκη για DS .
    Εγώ παίζω Dark Souls για χαλαρό game. Το ξεκίνησα χθες γιατί το πεθύμησα. Έχω συνηθίσει τον αργό ρυθμό του σε τόσα play και έτσι το έχω για break από κάποιο βαρύ ή μεγάλης διάρκειας τίτλο. Μόνο στα LASO των Halo έχω τα νεύρα μου βαρβάτα.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι αυτο ηθελα, επειδη ειναι fire resistant στο iron keep εχω χασει εντελως το melee, δεν ξερω δεν ειμαι ανετος να παιξω το game ranged only για αυτο. Βεβαια οκ μετα το iron keep θα ειναι καλυτερο με fire και παλι οποτε ας μη χαλασω resources και ας κανω infuse κανενα καλυτερο.

Ελεγα 50 int για αρχη, εχω και το ring για παραπανω attunement slot και νομιζω ειμαι οκ με 6 αυτη τη στιγμη το investment ειναι μεγαλο για 50 attunement οποτε καλυτερα να πανε αλλου αφου χτυπησω 50 int, πχ σε HP να μην ειμαι εντελως glass cannon.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Κοιτα το fire longsword που εχεις ειναι το απλο longsword (που ειναι καλο straight sword γενικα) και εχει fire infusion. Αν του κανεις αλλο infusion θα χασει τελειως το fire element που εχει αυτη τη στιγμη και θα αποκτησει κατι αλλο.

Για να το πω πιο απλα, υπαρχουν οπλα που εχουν by default καποιο ειδος damage, το blue flame για παραδειγμα εχει ηδη magical damage. Αν κανεις στο blue flame magic infusion θα του κανεις ακομα ισχυροτερο το magic στοιχειο, αν του κανεις fire infusion θα αποκτησει ΚΑΙ fire damage και θα εχει 3 ειδη επιθεσης (αν και τα default του γινονται πιο αδυναμα). Το longsword που εχεις ειναι infused with fire και δεν εχει by default fire damage (το καταλαβαινεις αν υπαρχει σηματακι απο κατω) οποτε αν του κανεις πχ magic infusion θα γινει magic long sword και θα χασει τελειως το fire affinity. Κατα συνεπεια για μενα θα ελεγα να δωσεις το magic infusion σε καποιο αλλο οπλο που θα πλεονεκτησει περισσοτερο και να μην πειραξεις το longsword σου.

Για το glove, δεν ξερω πως ηταν τα πραγματα πριν τα nerfs αλλα και τωρα θεωρω οτι αξιζει παρα πολυ. Αν εφαγε nerf και μαλιστα hard υποθετω οτι πριν θα ηταν σχετικα OP

Δυστυχως δεν εχω και αλλο soul vessel ελπιζω να βρω κανενα πιο μετα..
    Εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα ουτε ascetics ουτε vessels , υποθετω οτι θα βρεις στην πορεια και αλλα απλα πρεπει να ειναι συγκεκριμενος ο αριθμος σε καθε playthrough.

Ειμαι 42 int 30 attunement και λιγο σε str και adaptability εχω βαλει για να μπορω να χρησιμοποιω το σπαθι και την royal kite shield την οποια σκεφτομαι και να κανω upgrade/infuse. Τα υπολοιπα λεω να πανε μεχρι να φτασω 50 int για το soft cap καλα δεν το σκεφτομαι??
    Εννοεις να αναπτυξεις τα int και atm μεχρι 50? Αν παιζεις ως pure mage ναι πηγαινε το ετσι και σιγα σιγα ψαξε να βρεις κατι που θα σου αρεσει και αξιζει για magic infusion. Θα γινεις πολυ δυνατος με τετοια stats και σε short range.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εδωσα χρημα στο glove αλλα μετα εμαθα οτι εχει φαει γερο nerf το Pyromancy δυστυχως. Τωρα εφαγα τον smelter demon στο iron keep και ανοιξα τον merchant με το weapon infuse, εδω τωρα σκεφτομαι να κανω enchant το fire longsword +6 που εχω για να ειναι effective στο iron keep η δεν αξιζει?? Το fire οπως καταλαβα κανει scale με το intelligence το weapon εχει B οποτε ειναι σχετικα καλο, αν το αλλαξω βεβαια πχ σε magic κανει scale σε D οποτε δεν θα κανει τοσο dmg εκτος iron keep σωστα??

Ειμαι 42 int 30 attunement και λιγο σε str και adaptability εχω βαλει για να μπορω να χρησιμοποιω το σπαθι και την royal kite shield την οποια σκεφτομαι και να κανω upgrade/infuse. Τα υπολοιπα λεω να πανε μεχρι να φτασω 50 int για το soft cap καλα δεν το σκεφτομαι??

Δυστυχως δεν εχω και αλλο soul vessel ελπιζω να βρω κανενα πιο μετα..

BTW το Iron keep δινει πονο σε ranged only αλλα θα κατσω να το φαρμαρω ολο γιατι δινουν πολλα souls.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ihne δωσε σε pyromancy, κοστιζει λιγο γενικα το να αναβαθμιζεις το γαντι και αποδιδει πολυ καλα. Υπαρχει ενα pyromancy, που δεν το εχω ακομα γιατι ως βλακας στο Aldia's Keep διαβασα τα μηνυματα κατω που ελεγαν μην τραβηξεις τον διακοπτη και εγω τον τραβηξα χωρις σκεψη , το οποιο anyway επειδη μου το εχουν κανει σε PVP θεωρω οτι σπερνει απειρο πονο...

To Blue Flame και εγω σε power stance θα ελεγα οτι λεει με καποιο οπλο που εχει μεγαλο range, το γεγονος παντως οτι λειτουργει ως catalyst για μενα ειναι πολυ θετικο, ειδικα αν κανεις crystal weapon buff πανω του και μετα αρχισεις attacks οπως soul sword... σε pvp ο αλλος δεν ξερει απο που του ηρθε.

Straier 50 atm? Πρεπει να εισαι μαγος μαγος και οχι ντεμι οπως εγω , δεν εχω φτιαξει ποτε τετοιο build, πρεπει να λεει γενικα!

Στα δικα μου νικησα τη Freja, εριξα ακυρο στο crystal soul spear και πηρα επιτελους το Moonlight Sword. Δεν εχω ακομα το Dull ember για να του κανω magic infusion οποτε επομενη σταση ειναι το Iron Keep. Απο κει και επειτα μαλλον βγαζω και επισημα την ασπιδα απο το παιχνιδι και θα βαλω στο αριστερο χερι το sun sword ετσι ωστε να παιζω με moonlight και να αλλαζω σε power stance οποτε βολευει (τα δοκιμασα και ειναι compatible). To int το εχω στο 45 μεχρι στιγμης.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το attunement αυξάνει τα spell uses εκτός από τα spell slots. Έχω 4 για κάθε soul spear μου με 50atn.

Γενικά, προς το παρόν τουλάχιστον, κι αν δεν σκοπεύεις να ανέβεις τρελά level, οποιοδήποτε stat πάνω από 50 είναι μάλλον υπερβολή. Το blue flame τρώει επίσης ελάχιστο stamina, είναι αρκετά γρήγορο και κάνει αρκετά καλή ζημιά αλλά δυστυχώς έχει ελεεινό βεληνεκές. Είναι εύκολο να το κάνεις powerstance πάντως.

Τα soul vessel μην τα σπαταλάς έτσι αλόγιστα, έχεις περιορισμένο αριθμό ανά playthrough (αν δε χρησιμοποιήσεις ascetics).

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    To set παυ παιρνεις απο αυτον που πουλαει hex λες? Το πηρα αυτο αν και χαλασα 2 soul vessels για respec. Pyromancy εχω 2-3 spells και 1 συγκεκριμενα με 2 uses κανει τρελο dps αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του τωρα. Σκεφτομαι αν θα πρεπει να φαρμαρω και να χαλασω souls για να κανω strenghen το glove απο την merchant τωρα.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ναι το blue flame λεει παρα πολυ, λειτουργει και ως catalyst οποτε εχεις 2 σε 1. Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει εκτενως ακομα διοτι δεν μου αρεσει τοσο το moveset του, αλλα παιζει να το τσεκαρω τωρα που ασχολουμαι με power stance dex playstyle (sun+dark fume swords). Το Moonlight Greatsword δεν το εχω αποκτησει ακομα, το κακο ειναι οτι μπορεις να το παρεις σε NG+ και πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε αυτο και crystal soul spear (που το θες και για το trophy). Μαλλον θα παω για το σπαθι βεβαια μιας και παραδοσιακα ειναι απο τα αγαπημενα μου οπλα.

Το int μπορεις να το πας μεχρι το 50, μμμ μετα νομιζω υπαρχει ενα soft cap και η αναβαθμιση δεν προσφερει τοσα πολλα. Υπαρχουν ξορκια και beyond αλλα θα βρεις αντικειμενα που μειωνουν τα requirements. Anyway θα δεις και εσυ αν και γενικα οπως εχω ξαναπει υπαρχει ευελιξια στο τι θες να κανεις.

Βtw για spell uses θα βρεις καποια hoods που τα αυξανουν κατα 1. Νομιζω επισης οτι το attunement επισης αυξανει τα uses (δεν ειμαι σιγουρος πανω σε αυτο). Παντως με τα hoods το καλο ειναι οτι βαζοντας 2 soul spears στα slots ανεβαζεις τα uses στα 6 προσφεροντας ετσι μπολικο πονο. Τσεκαρε επισης και pyromancy, μου φαινεται πολυ χρησιμη λογω και του scaling απο τα stats σου.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Καλα σε νεα περιοχη παντα με το shield up παω μονιμα, εχω γλυτωσει αρκετα ambush ετσι. Το moonlight sword τι επος που φαινεται, αξιζει και μονο για τα looks να ανεβασω str/dex αν και οπως διαβασα με blue flame θα παιξω μαλλον..

Leave a comment:

• straier
    replied
    Καλα διαβασα λιγο reddit και λενε ολοι να παιξεις χωρις ασπιδα, δεν ξερω αν τρολλαρει τοσο πολυ το community του DS(αν κρινω και απο τα in game μηνυματα).. Μαγο διαλεξα και εχω κανει investment σε INT/spells, το εχω παει 40 για να μπορω να χρησιμοποιησω το soul spear αν και εχει μονο 2 uses atm. Το κακο με το μαγο ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα τεραστια swords και ασπιδες τα οποια φαινονται απιστευτα οπτικα τουλαχιστον
    Κοίτα εξαρτάται σε τι αναφέρονται. Καταρχήν οι περισσότεροι από αυτούς είναι βετεράνοι οπότε έχουν την ευχέρεια να το κάνουν. Κατά δεύτερον άλλο PvP άλλο PvE. Στο PvE όταν πας σε περιοχή που δε ξέρεις τη θεωρώ αρκετά σημαντική για να διαχειρίζεσαι surprise attacks, ξεκάρφωτα βέλη κλπ. Όταν αποκτήσεις λίγη εξοικείωση με τη σειρά θα δεις τι σου αρέσει.
    Strength και dexterity θα ανεβάσεις μέχρι κάποιου σημείου ούτως ή άλλως αν θες να χρησιμοποιείς κάποιο σοβαρό όπλο (που είναι υποχρεωτικό, δε μπορείς να τη βγάλεις μόνο με μαγεία ειδικά στα expansion, για το PvP δεν το συζητάω καν). Ακόμα και το Moonlight Greatsword, που είναι καθαρά magic weapon, χρειάζεται 18 str/dex (ή 12 str 2-handed) για να το χρησιμοποιήσεις.

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Εγώ όταν άρχισα να παίζω τα "Souls" games έπαιζα πάντα με ασπίδα αλλά μετά άρχισα να βελτιώνομαι στα evade, κολωτούμπες κτλ. και σταμάτησα να χρησιμοποιώ shields. Οι χαρακτήρες μου στα "Souls" ήταν πάντα ninja-samurai με dex και ultra glass build.

My main DS2 character στο πρώτο μήνα (NG+).

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Καλα διαβασα λιγο reddit και λενε ολοι να παιξεις χωρις ασπιδα, δεν ξερω αν τρολλαρει τοσο πολυ το community του DS(αν κρινω και απο τα in game μηνυματα).. Μαγο διαλεξα και εχω κανει investment σε INT/spells, το εχω παει 40 για να μπορω να χρησιμοποιησω το soul spear αν και εχει μονο 2 uses atm. Το κακο με το μαγο ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα τεραστια swords και ασπιδες τα οποια φαινονται απιστευτα οπτικα τουλαχιστον

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ωχ ναι, πραγματικά χωρίς το boss δε μου ήρθε στο μυαλό, μου θύμιζε πιο πολύ πρώτο Dark Souls (Lower Undead Burg).

Αρα δηλαδη στο level up να μην ασχοληθω αρκετα να ανεβασω το vigor αλλα να παω για int? Μου φαινεται οτι χανω αρκετα ευκολα hp οποτε ελεγα να ανεβασω λιγο vigor η vitality μπας και βαλω κανα καλυτερο armor αλλα τωρα σκεφτομαι να τα βαλω ολα int..
    Κοίτα στα Demon's και Dark Souls ήμουν με default HP. Εδώ το ανέβασα στα expansions για λόγους που είχα αναφέρει πιο πάνω. Το κανονικό παιχνίδι το έπαιζα με τα default HP του μάγου (συν τα λίγα που παίρνεις σε κάθε level up). Για PvP σίγουρα το Vigor είναι πολύ σημαντικό αλλά για PvE, στην αρχή τουλάχιστον, θεωρώ πιο σημαντικό να αυξήσεις τη ζημιά που κάνεις. Αν ξέρεις πως θέλεις μάγο σίγουρα δε θα πάνε χαμένοι οι πόντοι που θα βάλεις στο int (μέχρι το 50 τουλάχιστον), ομοίως για strength/dexterity/faith. Σίγουρα μερικά παραπάνω ΗΡ θα κάνουν τη ζωή σου πιο απλή αλλά μια που είσαι και νέος στη σειρά δεν είναι κακό να καταλάβεις καλά πως evade και ασπίδα είναι η κύρια άμυνά σου.

Γενικα υπαρχει κανενα BIS staff/sword για sorcerer που πρεπει να προσεξω μην χασω? Τωρα εχω το firesword +5 και το Bone staff +5 επισης.
    Νομίζω τα μόνα missables του παιχνιδιού έχουν να κάνουν με NPC quests και είναι περισσότερο για fashion souls/achievements παρά για χρησιμότητα.

Leave a comment:

Working...
X