Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Στο 0.33 του βίντεο του ΙΗΝΕ που είναι Νοοτο; Δεν το θυμάμαι.
    Straier ναι το ειπε και ο Napster, ειναι στο Undead Purgatory. Πω ρε παιδες αυτο το βιντεο τα σπαει, μετανειωνω που ειμαι peasant . Εχει πολυ pixel art αυτο το game ρε γαμωτο και αυτος ο οπτικος τομεας το απογειωνει στο θεο.
    Αρα δηλαδη στο level up να μην ασχοληθω αρκετα να ανεβασω το vigor αλλα να παω για int? Μου φαινεται οτι χανω αρκετα ευκολα hp οποτε ελεγα να ανεβασω λιγο vigor η vitality μπας και βαλω κανα καλυτερο armor αλλα τωρα σκεφτομαι να τα βαλω ολα int..
    Εχει να κανει πιο πολυ με τον τροπο που παιζεις, προσωπικα συμφωνω με αυτο που λεει ο Straier. Αν εχω καταλαβει καλα σου αρεσει και εσενα ο γρηγορος τροπος παιξιματος οποτε μπορεις και να μην ανεβασεις το Vigor ιδιαιτερα. Εγω οταν τελειωσα το NG νομιζω ειχα γυρω στο 20 (και 40 dex-40 int τα μεγιστα stats μου). Vitality λεει μεχρι ενα σημειο για να μπορεις να βαλεις κατι πιο αξιοπρεπες σε επιπεδο πανοπλιας, σε αυτο το παιχνιδι παντως εχεις μεγαλυτερη ευελιξια ως προς αυτο. Btw αν παιζεις με dodges λεει πολυ να δωσεις σε adaptability γιατι ανεβαζει το agility (δηλαδη τα i frames που εχεις οταν κανεις dodge).

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by straier
    Με τα shards, chunks κλπ δεν πειράζει να κάνεις κάποιες βλακείες, αν σου αρέσει το όπλο αξίζει. Σε πανοπλίες θα έλεγα να αποφύγεις το upgrade πάντως παρά μόνο επιλεκτικά στο endgame. Στο Dark Souls είναι πάντα καλύτερο να αποφεύγεις/μπλοκάρεις τις επιθέσεις και να κάνεις καλή ζημιά παρά να έχεις καλή άμυνα.
    Αρα δηλαδη στο level up να μην ασχοληθω αρκετα να ανεβασω το vigor αλλα να παω για int? Μου φαινεται οτι χανω αρκετα ευκολα hp οποτε ελεγα να ανεβασω λιγο vigor η vitality μπας και βαλω κανα καλυτερο armor αλλα τωρα σκεφτομαι να τα βαλω ολα int..

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Originally posted by straier

Με το Undead Purgatory μου μοιάζει.

Leave a comment:

• straier
    replied

Αλλα ξεχασα μιλαω με peasants.. :troll:
    Όπως έχω πει έχω την PC έκδοση αλλά προτίμησα να το παίξω στο PS3.

Ναι ειναι λιγο οποιος προλαβει η φαση αλλα θελω να πω οτι μπορεις να συννενοηθεις με τον αλλον οτι πχ θα βαλω εκει το soap stone (σε ενα σημειο ξερω γω που δεν γινεται χαμος) και να τον καλεσεις. Το gamertag του αλλου το βλεπεις απο το summon sign οποτε ξερεις ποιον καλεις καθε φορα. Το μονο κακο ειναι οτι μπορει να προλαβει καποιος ασχετος και να καλεσει τον εναν απο εσας, γι'αυτο λεω να τοποθετεις το sign καπου πιο ησυχα (ξερω γω οχι στο bonfire που συνηθως γινεται της ταναπου )
    Με ένα δαχτυλίδι μπορείς να το κάνεις ώστε αφενός να χαλαρώσεις τα level requirements, αφετέρου να μπορεί να σε δει μόνο όποιος έχει την ίδια θεότητα με σένα.

Με τα shards, chunks κλπ δεν πειράζει να κάνεις κάποιες βλακείες, αν σου αρέσει το όπλο αξίζει. Σε πανοπλίες θα έλεγα να αποφύγεις το upgrade πάντως παρά μόνο επιλεκτικά στο endgame. Στο Dark Souls είναι πάντα καλύτερο να αποφεύγεις/μπλοκάρεις τις επιθέσεις και να κάνεις καλή ζημιά παρά να έχεις καλή άμυνα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by nooto
    Ναι αυτο ειπα και εγω πιο πανω, στην τρεχουσα PC εκδοση υπαρχουν mods που κανουν το παιχνιδι πολυ πιο ομορφο απο το original build που εφαγε το nerf και μαλιστα σε 60αρι και για midtier συστηματα. Υπαρχουν πολλα βιντεο και στο youtube αν θελει κανεις να τσεκαρει, πιθανοτατα οι console versions των νεων συστηματων δεν θα αγγιζoυν τετοια ποιοτητα δυστυχως (στην συνεντευξη που εβαλε ο Straier λενε οτι στοχος ειναι αποδοση της default PC εκδοσης).
    Tο θεμα που ειχα απο την αρχη ειναι τα καπως ξεπλυμενα χρωματα και το lighting του τιτλου, αν και δεν χρησιμοποιω ποτε sweetFX γιατι "καιει" το contrast σχεδον παντα το DS ειναι το μοναδικο παιχνιδι που δεν μπορω χωρις.. Υπαρχουν αρκετα presets απο users να δοκιμασει κανεις και πραγματικα αξιζει γιατι το κανει αλλο παιχνιδι πραγματικα. Εγω εχω ενα default τωρα αλλα θα δοκιμασω να βαλω αυτο που το κανει σαν το pre-nerf και εχει φοβερο lighting οπως βλεπω.

Εδω ειναι το mod για οποιον θελει http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/7/? εχει και παρα πολλα διαφορετικα το συγκεκριμενο site ορεξη να εχεις να ασχοληθεις.. Αλλα ξεχασα μιλαω με peasants.. :troll:

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Απλα δεν θελω να επενδυσω σε κατι που δεν κανει καλο scale, πχ να εχει C/D σε INT δεν μου παει να χαλασω αλλα resources οποτε με βλεπω να τη βγαζω ετσι οσο παει..
    Ναι σωστα το σκεφτεσαι. Γενικα θα καταλαβεις ποτε εχει ερθει η στιγμη για beyond +6 και τοτε θα εχεις παρει οπλα που θα το αξιζουν.

Παντως δεν ξερω τι λετε για τη νεα console version αλλα και στο pc με sweetFX και mods @ 60fps ειναι πανεμορφο και τρεχει φοβερα το παιχνιδι, και με τη μουφα σχετικα GPU που εχω(ελαφρως καλυτερη απο ps4 ειναι.).
    Ναι αυτο ειπα και εγω πιο πανω, στην τρεχουσα PC εκδοση υπαρχουν mods που κανουν το παιχνιδι πολυ πιο ομορφο απο το original build που εφαγε το nerf και μαλιστα σε 60αρι και για midtier συστηματα. Υπαρχουν πολλα βιντεο και στο youtube αν θελει κανεις να τσεκαρει, πιθανοτατα οι console versions των νεων συστηματων δεν θα αγγιζoυν τετοια ποιοτητα δυστυχως (στην συνεντευξη που εβαλε ο Straier λενε οτι στοχος ειναι αποδοση της default PC εκδοσης).

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Απλα δεν θελω να επενδυσω σε κατι που δεν κανει καλο scale, πχ να εχει C/D σε INT δεν μου παει να χαλασω αλλα resources οποτε με βλεπω να τη βγαζω ετσι οσο παει.. Ναι προς το τελος θα ριξω και ενα γερο farming σε souls να παω οσο το δυνατον καλυτερα γινεται.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    A ok thanks, οποτε δεν κανω +6 τιποτα και περιμενω για end game gear.
    Καλα ειπαμε οχι και τιποτα , θα εχεις αρκετα chunks για να τερματισεις εναν αριθμο οπλων απλα μην ξοδευεις ξερω γω οπου να ναι (απο +6 και πανω δινε σε πραγματα που πραγματικα ταιριαζουν στο playstyle σου, στο σημειο που εισαι τωρα ειναι οντως νωρις για κατι τετοιο). Post game (αφου νικησεις και το τελικο boss) εχεις προσβαση σε απειρα chunks απο εναν ventor (για 6κ το ενα). Ειναι αρκετα ακριβα αλλα χρησιμευει σε περιπτωση που θες να πας με καλυτερο gear στο NG+

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    A ok thanks, οποτε δεν κανω +6 τιποτα και περιμενω για end game gear. το φανταστικα οτι καπως ετσι θα γινεται η δουλεια, το κακο ειναι οτι οταν φας boss εξαφανιζεται το summon..

Παντως δεν ξερω τι λετε για τη νεα console version αλλα και στο pc με sweetFX και mods @ 60fps ειναι πανεμορφο και τρεχει φοβερα το παιχνιδι, και με τη μουφα σχετικα GPU που εχω(ελαφρως καλυτερη απο ps4 ειναι.).

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Χαχαχαχα

Α δηλαδη μπορω να φωναξω καποιον συγκεκριμενο φιλο μου πχ στο game?? Γιατι οπως καταλαβα το summon sign ειναι οποιος προλαβει αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ με αυτο..
    Ναι ειναι λιγο οποιος προλαβει η φαση αλλα θελω να πω οτι μπορεις να συννενοηθεις με τον αλλον οτι πχ θα βαλω εκει το soap stone (σε ενα σημειο ξερω γω που δεν γινεται χαμος) και να τον καλεσεις. Το gamertag του αλλου το βλεπεις απο το summon sign οποτε ξερεις ποιον καλεις καθε φορα. Το μονο κακο ειναι οτι μπορει να προλαβει καποιος ασχετος και να καλεσει τον εναν απο εσας, γι'αυτο λεω να τοποθετεις το sign καπου πιο ησυχα (ξερω γω οχι στο bonfire που συνηθως γινεται της ταναπου )

large titanite shards σε αυτα τα οπλα και φαινεται να ειναι σχετικα σπανια στο game εκτος αν παιζει κανα farming exploit πιο μετα..
    Τα large στην συνεχεια ειναι no big deal οποτε μη φοβασαι, καλα εκανες γενικα, τα titanite chunks (η επομενη αναβαθμιση) ειναι καπως σπανια οποτε απο το +6 και μετα πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος στις επιλογες σου.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι το εχω παρει το stone, η χαζομαρα που εκανα ηταν οτι χαλασα τα large titanite shards σε αυτα τα οπλα και φαινεται να ειναι σχετικα σπανια στο game εκτος αν παιζει κανα farming exploit πιο μετα.. Aυτο που λες για το covenant εκανα join στον περιεργο τυπο στην πορτα αλλα και παλι συνεχεια invade γινομουν, χαλασα 6-7 human effigy εκει με την ελπιδα να βρω summon sign..

Α δηλαδη μπορω να φωναξω καποιον συγκεκριμενο φιλο μου πχ στο game?? Γιατι οπως καταλαβα το summon sign ειναι οποιος προλαβει αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ με αυτο..

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τα λέγαμε στο chatbox Με τον nooto, δεν τα λέγαμε;
    Χαχαχαχαχαχα

Εφαγα σχεδον 3 ωρες στα gargoyles χτες, καθε φορα που εφτανα στην πορτα ετρωγα invade και x2 πολλες φορες αντιθετα δεν εβρισκα ποτε summon sign. Ημουν ετοιμος για ragequit αλλα το περασα τελικα με υπομονη, χαλασα σχεδον ολα τα resources μου ομως πηρα το ring για attunement. Γενικα υπαρχει κανενα BIS staff/sword για sorcerer που πρεπει να προσεξω μην χασω? Τωρα εχω το firesword +5 και το Bone staff +5 επισης.
    Σε αυτο το σημειο ετρωγες συνεχεια invades λογω ενος covenant που υπαρχει στο Belfry Luna. Με αλλα λογια η συγκεκριμενη περιοχη προστατευεται απο τους Bell Keepers (παικτες δηλαδη που εχουν κανει join στο covenant) και καθε φορα που καποιος παει προς τα Gargoyles αυτοι γινονται summon απο το game για να τον σταματησουν. Για οπλα νομιζω ειναι νωρις ακομα για κατι σε must have, το fire long sword οπως λεγαμε και στο chat ειναι καλο οπλο σε αυτη τη φαση οποτε εισαι ok γενικα. Για sorcerer παιζουν καποια πολυ καλα οπλα στη συνεχεια, κανε λιγο υπομονη (υπαρχουν επιλογες σχεδον σε ολες τις κατηγοριες αλλα και για creation στην πορεια).

Αυτο που λειπει παντως ειναι να μπορεις να κανεις summon καποιο φιλο σου να σε βοηθησει η να παιξετε μαζι σαν co-op φαση και ας ξοδευες τα summon stones.
    Αυτο γινεται γενικα (το να παιξεις co op με φιλο σου) αμα δεις σε προηγουμενα posts εχουμε πει με τον Straier να μπουμε οταν περασει σε NG+. Επισης το white summon stone εχει απειρη χρηση, το εχεις παρει? Αν οχι το δινει ενας NPC στο forest of the fallen giants (εκει που πεφτει η καγκελοπορτα) αλλα πρεπει να εξαντλησεις τον διαλογο του (γενικα να τους εξαντλεις τους διαλογους διοτι ειτε παιρνεις αντικειμενα ειτε ξεκλειδωνεις events).

2-3 ειμαι στο pvp, δεν ξερω να κανω καλα parry για αυτο..
    Parry ουτε εγω ξερω να κανω σε αυτο το game Anyway χαιρομαι πολυ που σου αρεσει, αντε αναμενουμε νεα σχολια στην πορεια

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Ναι, Επρεπε απλα να το πιασω σοβαρα για να εθιστω γιατι μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια γενικα..

Αυτο που λειπει παντως ειναι να μπορεις να κανεις summon καποιο φιλο σου να σε βοηθησει η να παιξετε μαζι σαν co-op φαση και ας ξοδευες τα summon stones.

2-3 ειμαι στο pvp, δεν ξερω να κανω καλα parry για αυτο..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εχω εθιστει για τα καλα περιμενω να γυρισω σπιτι να παιξω..

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εφαγα σχεδον 3 ωρες στα gargoyles χτες, καθε φορα που εφτανα στην πορτα ετρωγα invade και x2 πολλες φορες αντιθετα δεν εβρισκα ποτε summon sign. Ημουν ετοιμος για ragequit αλλα το περασα τελικα με υπομονη, χαλασα σχεδον ολα τα resources μου ομως πηρα το ring για attunement. Γενικα υπαρχει κανενα BIS staff/sword για sorcerer που πρεπει να προσεξω μην χασω? Τωρα εχω το firesword +5 και το Bone staff +5 επισης.

Εχω εθιστει για τα καλα περιμενω να γυρισω σπιτι να παιξω..

Leave a comment:

Working...
X