Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dark Souls 2
Collapse
X
-
το hammer μαλλον θα κανει καλυτερο scaling συμφωνα με τα στατιστικα σου, τσεκαρε τα parameter bonus modifiers στα στατιστικα των οπλων κατω κατω στην καρτελα, θα λενε S,A,B,C or D
-
Παιδιά έχω μία απορία. Έχω δύο όπλα που εναλλάσω.
Ένα hammer (βάρος 3) που κάνει 182 physical damage και άλλα 101 bonus από scaling. Σύνολο 283.
Έχω και ένα sword (βάρος 4) που κάνει 122 physical και 90 bonus και 72 lightning και 21 bonus σύνολο 305. Παρόλ' αυτά το hammer κάνει πιο πολύ damage. Σε όλους τους εχθρούς και όχι μόνο σε όσους έχουν ligtning resistance.
Και τα δύο έχουν παρόμοιο βάρος (το σφυρί είναι ελαφρύτερο) και καταναλώνουν την ίδια stamina.
Άλλαξε κάτι στο τρόπο που τα υπολογίζαμε ή δεν θυμάμαι καλά;
Leave a comment:
-
Originally posted by Enpsty View PostΠαίρνω πίσω ότι είπα για δυσκολία λόγω health reduction, ίσως φταίει που πήγα πρώτα στο Forest Of Fallen Giants αντί για το Heide's Tower of Flame, αλλά τώρα είμαι στο Lost Bastille και μέχρι στιγμής είναι πολύ-πολύ πιο εύκολο από το πρώτο. Ειδικά τα bosses μέχρι τώρα είναι περίπατος. Για όσους το έχουν προχωρήσει/τελειώσει πως το συγκρίνετε σε δυσκολία σε σχέση με το 1;
περιμενε λιγο
εισαι πολυ νωρις ακομα το παιχνιδι εχει 30 περιοχες πανω κατω
θανατοι απο το design του κοσμου σαφως λιγοτεροι, δεν υπαρχουν εδω ουτε cave of giants ουτε anor londo και blight town να σου δωσουν απογνωση
εχει να κανει ομως και με καποιους αλλους παραγοντες που σου δινουνε αυτη την αισθηση: περισσοτερα bonefires και teleports απο την αρχη,μικροτερες περιοχες,εμπειρια απο τα προηγουμενα
Leave a comment:
-
Εγώ μάλλον σήμερα θα το ξεκινήσω.
Περίμενα να έρθει και μετά συνειδητοποίησα πως μου κάηκε το PS3...
Leave a comment:
-
Παίρνω πίσω ότι είπα για δυσκολία λόγω health reduction, ίσως φταίει που πήγα πρώτα στο Forest Of Fallen Giants αντί για το Heide's Tower of Flame, αλλά τώρα είμαι στο Lost Bastille και μέχρι στιγμής είναι πολύ-πολύ πιο εύκολο από το πρώτο. Ειδικά τα bosses μέχρι τώρα είναι περίπατος. Για όσους το έχουν προχωρήσει/τελειώσει πως το συγκρίνετε σε δυσκολία σε σχέση με το 1;
Leave a comment:
-
Για οσους ενδιαφερονται βαζω παρακατω και ενα μικρο promo απο το official guide με περιγραφη απο τον ENB (ο τυπος που εκανε τα lore videos για το Dark). Απο την κοινοτητα του παιχνιδιου συμμετεχουν οι ENB και GermanSpy στην συγγραφη (btw τα καναλια τους εχουν απιστευτο υλικο και analysis για τα πρωτα παιχνιδια) και λογω ENB αυτη τη φορα το guide εχει και in depth lore αναλυση.
Τελος βαζω και το unboxing των Unboxholics για την collectors του παιχνιδιου.
Leave a comment:
-
ναι τωρα που το λες....πρεπει εχουνε κανει λαθος στο darksouls wiki...δεν το ειχα τσεκαρει γιατι εχω γυρω στα 125 effigies
edit: 25 οχι 125 typo
Leave a comment:
-
Βασικά δε νομίζω να είναι 75%, έχω χάσει γύρω στο 10% life αυτή τη στιγμή και έχω πεθάνει άπειρες φορές. Δε ξέρω γιατί στο wiki λέει 75%.
Leave a comment:
-
Ντοίνγκ τώρα μου το 'βγαλε. Τι στο διάολο τυφλός ήμουν και δεν το βλέπα;
Thanks anyway
Leave a comment:
-
το ιδιο chest που δινει το ring of binding δινει και 5xhuman effigy
παντως δεν κανει και πολλα....απλα σου βαζει το minimum life που μπορεις να κατευεις απο το 50% στο 75% η καλυτερη επιλογη ειναι απλα να βοηθας αλλους να σκοτωνουνες bosses γιατι σε γυρνανε human
ο μοναδικος τροπος (που δεν εχει patcharistει ακομα
) για να παιρνεις unlimited human effigies ειναι να αφηνεις στο φωλια του things betwixt prism stomes εχει chance να δωσει πισω human effigy, prism stones πουλαει unlimited απο ενα σημειο και επειτα η γατα στη majula επισης τα σκυλια lost bastile εχουνε chance να πεταξουνε effigies αλλα αυτα ειναι limited
Leave a comment:
-
To ring είναι εδώ
Στο 4:30 το πέρνει.
Για τα requirements, μπορεί απο την αρχή να έχω καταλάβει λάθος και να λέω ότι να' ναι τώρα.
Π.χ. στη pic που έβαλες (Xbox360 λογικά είναι), το πρώτο 10 (η γροθιά) είναι strength, απο δίπλα είναι dexterity, το 3ο είναι int νομίζω και το 4ο faith.
Πατάς start, μετά equipment. Κάτι τέτοιο θα βγει.
Διαλέγεις ένα όπλο και στη συνέχεια:
Κοίτα τέρμα κάτω αριστερά. Το πρώτο είναι strength, το άλλο dexterity, int και τέλος faith. Π.χ. το συγκεκριμένο όπλο θέλει 14 strength & 25 dexterity αλλά άμα το έχεις 2-handed style, τότε θέλει 7 strength και 12-13 dexterity (50% μείωση στα requirements).
Leave a comment:
-
Που είναι ρε συ; Έχω δίπλα μου ανοιχτό το ps3 και δεν το βλέπω.Originally posted by Napster View PostΓια την ζωή που λες έχει φτάσει στο μισό, η λύση είναι απλή, Ring of Binding. Θα το βρεις στο Heide's tower.
Δε κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις ότι δεν μπορείς να βρεις τα requirements. Τα requirements είναι κάνω (ή πάνω) ακριβώς απο το scaling, για να δεις ποιό stat είναι πατάς το 'Select' button (PS3). Αν πάλι δεν κατάλαβες, πες το όνομα του bow και θα σου πω έγω τα requirements.
Εννοώ όπως το πρώτο
Τα Parambonus, aux effects και reqparam δεν τα βλέπω.
Leave a comment:
-
Εγώ είμαι αρχή ακόμα, αλλά το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Απ'ότι διάβασα προσπάθησαν να φτιάξουν την κάνω κύκλους γύρω απ΄τον εχθρό τεχνική και τα ψιλοσκάτωσαν. Εγώ έτσι έβγαλα το πρώτο και βλέπω ότι στο 2 δεν είναι τόσο εύκολο (θετικό αυτό), αλλά χαλάσαν τα hitboxes.Originally posted by Vaynard View Postτοτο δικο μου προβλημα ειναι τα hitboxes που ειναι απαραδεκτα σε μερικα weapons πχ στα 2handed των sentinels, αλλου πεφτει το 2h σπαθι αλλου σε πιανει , γυρνας με roll 240μοιρες στα πλαγια και αν ριξουνε swing θα σε πιασει στον αερα στα 5 εκατοστα μακρια σου...και δεν ειναι μονο σε αυτους θελουνε patch ολα τα hitboxes imo
Leave a comment:
-
Για την ζωή που λες έχει φτάσει στο μισό, η λύση είναι απλή, Ring of Binding. Θα το βρεις στο Heide's tower.Originally posted by Enpsty View PostΤο παίζει κανείς άλλος; Μέχρι στιγμής έχει μερικά θέματα που με χαλάνε.
-Το νέο σύστημα όπου μειώνεται το health όταν είσαι hollow σε συνδυαμό με την έλλειψη infinite respawning μου προκαλεί αρκετά πραβλήματα. Πχ. είμαι σε έναν αρχηγό και το health μου έχει μειωθεί στο μισό. Πρέπει να γίνω human αλλά το human effigy κοστίζει 1500 souls τις οποίες δεν μπορώ να βρω γιατί έχω σκοτώσει όλους τους εχθρούς πάνω από 12 φορές. Τι κάνουμε τώρα;
-Επίσης δεν μπορώ να βρω τα requirements ενός όπλου που έχω ήδη στην κατοχή μου. Πχ έχω ένα bow που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω γιατί κάποιο stat μου δεν είναι αρκετό. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ποιο είναι αυτό το stat. Πχ όταν αγοράζεις από mecrhant σου βγάζει τα requirements και τα bonus, στα equipped δεν μπορώ να βρω που τα γράφει. Στραβός είμαι;
-Γραφικά είναι χειρότερα από του 1.
Δε κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις ότι δεν μπορείς να βρεις τα requirements. Τα requirements είναι κάνω (ή πάνω) ακριβώς απο το scaling, για να δεις ποιό stat είναι πατάς το 'Select' button (PS3). Αν πάλι δεν κατάλαβες, πες το όνομα του bow και θα σου πω έγω τα requirements.Limits the amount of HP reduction upon Death. Instead of 50%, minimum becomes 75%
Όσο για τα lighting effects που λέτε, γιατί πιστεύετε ότι τα έβγαλαν? Έκαναν μια πάρα πολύ καλή δουλειά με τα lighting effects, γιατί δεν τα έβαλαν στο τέλος? Δε θα μπορούσε το Xbox να σηκώσει το παιχνίδι με τα lighting effects? Φοβόντουσαν fps drops στυλ Blighttown?
Leave a comment:
-
το παιζω και γω σε ps3 αν και μαλλον θα το παρω και για pc οταν κυκλοφορησει... δεν κρατηθηκα για την ωρα
το δικο μου προβλημα ειναι τα hitboxes που ειναι απαραδεκτα σε μερικα weapons πχ στα 2handed των sentinels, αλλου πεφτει το 2h σπαθι αλλου σε πιανει , γυρνας με roll 240μοιρες στα πλαγια και αν ριξουνε swing θα σε πιασει στον αερα στα 5 εκατοστα μακρια σου...και δεν ειναι μονο σε αυτους θελουνε patch ολα τα hitboxes imo
μου αρεσε η αλλαγη με τα limited respawn των eχθρων στις 12 φορες ετσι δεν μπορεις να φαρμαρεις souls exp η συγκεκριμενα items οπως και το οτι η ΑΙ αυτη την φορα πολυ ποιο aggresive απο τα προηγουμενα, παιζω dual wield και την εχω καταβρει με το powerstance , εχω βγαλει γυρω στα 12 bosses αλλα εχει πολυ ψωμι ακομα, παντως λογω των αλλαγων ειναι σαφως ποιο δυσκολο απο τα προηγουμενα
Leave a comment:
Leave a comment: