Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dark Souls 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Εχμ,σόρρυ κιόλας,αλλά από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι καλό,τι πειράζει;
    πειράζει γιατι υποσχέθηκαν κάτι εντελώς διαφορετικο, πόσο μάλλον όταν δεν μιλάμε για μικρή αλλά τεράστια διαφορά, αυτό λέγεται εξαπάτηση αγοραστή, πες το όπως θες.

ειναι πολύ καλό να πειράζουνε τον λαό τέτοιες ερασιτεχνίες, αλοίμονο εάν κανέναν δεν τον πείραζε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μα δε διαφωνώ πως κακώς έγινε ότι έγινε και ότι αποτελεί ψευδή διαφήμιση,αλλά στην χειρότερη,το παιχνίδι τουλάχιστον είναι καλό και θα το ευχαριστηθούμε,δεν είναι όπως το Alien Colonial Marines το οποίο επίσης υπέστη downgrade στον τεχνικό τομέα,αλλά στον πυρήνα του είναι και κακός τίτλος.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Nαι ακριβως οπως τα λεει ο Sinclair. Αltair ειναι περι deception ο λογος, το promo του τιτλου καθως και ενα απο τα βασικα του selling points (ειδικα για τους νεους στη σειρα) ηταν η καινουργια μηχανη γραφικων που δημιουργησε η ομαδα με τα lighting effects και το πως αυτα θα επηρεαζουν την ολη εμπειρια. Συν, οπως ειπε ο Sinclair, δωθηκε playble demo που ετρεχε σε ps3 και ηταν τελειως διαφορετικο οπτικα απο το ολοκληρωμενο παιχνιδι. Με αλλα λογια ανετα μπορει να ισχυριστει κανεις οτι εξαπατηθηκε καθως του δωθηκε ψευτικη εικονα για το προιον που θα αγοραζε.

Τα παραπανω δεν αναιρουν οτι το παιχνιδι ειναι καλο κλπ απλα μιλαμε τωρα για κατι τελειως διαφορετικο.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πάντως η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής... Σαν το ένα να είναι η console version και το άλλο το handheld port..
    Σαφώς αν το game είναι καλό, δεν παίζει ρόλο αλλά το παρουσιάζεις ένα βασικό στοιχείο του sequel( δλδ για το lighting effect έγινε λόγος από όταν ανακοινώθηκε και το προωθούσαν)το οποίο είναι και selling point
    The issue here is that we were deceived all the way up until launch, with no indication that the graphics had been butchered beyond recognition until the game was already in our hands. A lot of people, including myself, were incredibly impressed by the atmosphere from the lighting and the torch mechanic shown until the end of January, and for them to suddenly disappear a few weeks later in the final release after selling those mechanics to us since the reveal, with NOT A SINGLE INDICATION, is INCREDIBLY dishonest and borderline false advertising.
    Σωστότατος...

Επίσης να θυμίσω πως η έκδοση που είναι η demo, στο παραπάνω συγκριτικό, έτρεχε real time σε PS3- κανονικά με disc demo- οπότε κανείς δεν ξέρει γιατί έγινε το downgrade των γραφικών τελευταία στιγμή...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εχμ,σόρρυ κιόλας,αλλά από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι καλό,τι πειράζει;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Ανεξαρτητα απο το αν ειναι χειροτερα απο του 1, εχει πεσει παρα πολυ κραξιμο για τα γραφικα λογω των διαφορων σε σχεση με τα in game trailers που εδειχναν (λογω εξαπατησης ας πουμε, btw ακυρωθηκαν και πολλες προπαραγγελιες γι'αυτον το λογο). Τσεκαρετε εδω που υπαρχουν συγκριτικα (lol και εγω δεν το πιστευα).
    ακριβώς ειναι μια δεύτερη περίπτωση watch dogs:xp:

Originally posted by Evans View Post
    Μόλις συνειδητοποίησα ότι η έκδοση για υπολογιστές κυκλοφορεί σε ένα μήνα :@ .
    έτσι άξιος pc gamer

έλεος :kill:

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Γραφικά είναι χειρότερα από του 1.
    Ανεξαρτητα απο το αν ειναι χειροτερα απο του 1, εχει πεσει παρα πολυ κραξιμο για τα γραφικα λογω των διαφορων σε σχεση με τα in game trailers που εδειχναν (λογω εξαπατησης ας πουμε, btw ακυρωθηκαν και πολλες προπαραγγελιες γι'αυτον το λογο). Τσεκαρετε εδω που υπαρχουν συγκριτικα (lol και εγω δεν το πιστευα). Πλακα θα εχει να βγει η PC εκδοση (ή εκδοση του παιχνιδιου στις νεες κονσολες) και να ειναι οπτικα οπως τα trailers του 2013.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μόλις συνειδητοποίησα ότι η έκδοση για υπολογιστές κυκλοφορεί σε ένα μήνα :@ .

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το παίζει κανείς άλλος; Μέχρι στιγμής έχει μερικά θέματα που με χαλάνε.

-Το νέο σύστημα όπου μειώνεται το health όταν είσαι hollow σε συνδυαμό με την έλλειψη infinite respawning μου προκαλεί αρκετά πραβλήματα. Πχ. είμαι σε έναν αρχηγό και το health μου έχει μειωθεί στο μισό. Πρέπει να γίνω human αλλά το human effigy κοστίζει 1500 souls τις οποίες δεν μπορώ να βρω γιατί έχω σκοτώσει όλους τους εχθρούς πάνω από 12 φορές. Τι κάνουμε τώρα;
    -Όταν αγοράζεις εξοπλισμό δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με τον equipped σου. Οπότε πρέπει να μπαίνεις στο μενού σου και να ξαναμιλάς με τον merchant και ξανά στο μενού κ.ο.κ. Δεν θυμάμαι αν γινόταν έτσι και στο πρώτο.
    -Επίσης δεν μπορώ να βρω τα requirements ενός όπλου που έχω ήδη στην κατοχή μου. Πχ έχω ένα bow που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω γιατί κάποιο stat μου δεν είναι αρκετό. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ποιο είναι αυτό το stat. Πχ όταν αγοράζεις από mecrhant σου βγάζει τα requirements και τα bonus, στα equipped δεν μπορώ να βρω που τα γράφει. Στραβός είμαι;
    -Γραφικά είναι χειρότερα από του 1.

Περισότερα στην πορεία.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εγω επαιζα το game για ενα περιπου χρονο αποκλειστικα σχεδον διοτι εκτος του οτι γουσταρα, με χαλαρωνε απιστευτα και ειχε παντα καινουργια πραγματα να μου δωσει.
    Αυτό ακριβώς, το παιχνίδι είναι χαλαρωτικό! Αν ξεπεράσεις το γεγονος ότι ο θάνατος είναι κάτι φυσικό και συχνό, αν όχι απαραίτητο, μπορείς πλέον να μπεις στην ουσία του παιχνιδιού.
    Για τα γραφικά και το frame rate, αν δεν είναι χειρότερα από του πρώτο δε θα με χαλάσουν καθόλου. Το παρήγγειλα σήμερα στο PS3 δυστυχώς την απλή έκδοση, δεν είχε άλλη. Το μόνο που με φοβίζει είναι η έλλειψη του Μιγιαζάκι, ελπίζω να μην ευοδωθούν οι φόβοι μου.

Αυτό για τους εχθρούς διάβασα πως μπορείς να το αναιρέσεις αργότερα στο παιχνίδι με συγκεκριμένα αντικείμενα. Για τα bonfires προσωπικά δε με ενοχλεί το προτιμώ για να είμαι ειλικρινής.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το έχω προπαραγγείλει κι εγώ και μετά το Tropical Freeze πιάνει σειρά. Ελπίζω να συμμετέχετε στο thread για τις όποιες απορίες γιατί βλέπω πάλι η From να μην εξηγεί ούτε τα βασικά.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Το frame rate στην X360 φαινεται πολυ καλυτερο. Παντως γενικα ολοι αναφερουν οτι και στις 2 εκδοσεις δεν υπαρχουν φαινομενα τυπου Blight Town οποτε πιστευω θα ειμαστε κομπλε. Τα γραφικα εδω και αρκετο καιρο φαινεται να εχουν φαει nerf σε σχεση με τα πρωτα video (που imo ηταν παρα πολυ φιλοδοξα), οι φωτισμοι παντως ακομα και ετσι ειναι ετη φωτος μπροστα απο το original παιχνιδι.

Οσο για εκδοσεις, εγω μαλλον θα παω για PS3 κυριως λογω δωρεαν online (στην παρουσα φαση δεν παιζει να βαλω gold). Btw και εγω μαλλον Black Armour θα προτιμησω.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Οποιος δεν ξερει ακομα σε ποια κονσολα να το παρει ας δει αυτο:

Μιλαμε για αρκετα μεγαλες διαφορες υπερ του 360 στο frame rate ΑΛΛΑ εχει screen tearing το οποιο δεν υπαρχει στο PS3 λογο vsync(αν θα μπει επιλογη και στο 360 με patch δεν ξερουμε ακομα).. Επισης στο neogaf μιλανε για μεγαλο downgrade σε σχεση με αυτα που εδειχναν.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Είναι και λόγω της φύσης του game, που απαιτεί αρκετό replay, grinding( κρίνω από το Demon's φυσικά)και αφοσίωση που απείχα
    Παντως σε αντιθεση με αυτο που πιστευει ο περισσοτερος κοσμος (αποψη που την ειχα και εγω παλιοτερα) το Dark Souls αν ξεπερασεις το πρωτο playthrough ειναι οτι πιο pick n play υπαρχει. Στα NG+ επειδη γνωριζεις τον κοσμο αρχιζεις να λειτουργεις διαφορετικα και η ουσια ειναι οτι τοτε μπαινεις στο νοημα του πειραματισμου και της αντιληψης των game mechanics. Με αλλα λογια, κατα μεσο ορο, οταν τελειωσεις το game ξερεις ας πουμε πανω κατω τι γινεται δομικα αλλα δεν εχεις ιδεα του τι παιζει μηχανικα. Οποτε αρχιζει μια διαφορετικη διαδικασια η οποια ειναι πιο χαλαρη δεδομενου οτι καποια πραγματα τα περιμενεις πλεον και ταυτοχρονα πιο ενδιαφερουσα διοτι αρχιζεις να ανακαλυπτεις το βαθος των μηχανισμων και να το προσαρμοζεις στον τροπο που παιζεις αναλογα με το style που προτιμας.

Εγω επαιζα το game για ενα περιπου χρονο αποκλειστικα σχεδον διοτι εκτος του οτι γουσταρα, με χαλαρωνε απιστευτα και ειχε παντα καινουργια πραγματα να μου δωσει. Τα παραπανω μου χτυπησαν ακομα πιο εντονα οταν ξαναεβαλα το Demons Souls και διαπιστωσα (κοιτωντας τον πρωτο χαρακτηρα μου) ποσο λαθος ειχα αντιληφθει καποια θεματα με το πρωτο και μονο play που ειχα ριξει.

Για το 2 τωρα αρχικα να πω οτι ειναι πολυ ενθαρυντικο οτι τα reviews ειναι θετικα αν και η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να παρω κατι πολυ σημαντικο δεδομενου οτι εχουν γραφτει απο ανθρωπους που βρισκονται στην πρωτη απο τις φασεις που περιεγραψα. Επιπλεον εγω εξαρχης ειχα καποιες ανησυχιες λογω της διαφορετικης οπτικης που εχει αυτη τη φορα η ομαδα (με καποια πραγματα να μην μου αρεσουν, πχ διαβαζω οτι τα respawns των εχθρων δεν ειναι infinite ενω παραλληλα το fast travel υπαρχει εξαρχης σε ολες τις bonfires μερικες εκ των οποιων ειναι τοποθετημενες και εξω απο τα boss rooms) αλλα και λογω απουσιας Miyazaki. Αλλα και παλι αν δεν το πιασεις στα χερια σου δεν μπορεις να πεις τιποτα (αλλωστε η From εχει αποδειξει και με το περασμα απο Demons σε Dark οτι νεες δομες και προσθηκες γινονται παντοτε κατω απο το πρισμα ενος solid συνολου).

Τελος να πω οτι το πρωτο Dark Souls το θεωρω την επιτομη του gaming (ειτε μιλαμε για αποδοση σεναριου ειτε gameplay ειτε level design) και χωρις σκεψη το καλυτερο παιχνιδι της γενιας που περασε. Μακαρι να δουμε κατι εξισου καλο και στο sequel και φυσικα μακαρι να εχουμε αντιστοιχες συζητησεις με τα πρωτα 2 παιχνιδια ;)

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Όσοι είναι να το πάρετε για pc δεν φοβάστε; Το πρώτο Dark Souls σε PC μόνο οδηγίες τύπου φτιάξ' το μόνος σου με mods ήταν λες και το έπαιρνες από IKEA. Τώρα βέβαια που βγαίνει παντού ταυτόχρονα ίσως δεν είναι το ίδιο χάλι αλλά δεν θα το ρίσκαρα.
    Εγω στο pc με texture mode και SweetFX βλεπω γραφικαρες παντως.. Οπως και να εχει χειροτερο απο ps360 δεν παιζει να ειναι αντε αν τα κανουν θαλασσα παλι να ειναι το ιδιο, και να πω επισης και αρκετα φτηνοτερο.

Leave a comment:

Working...
X