Περι Arcane / Bloodtinge οπως τα λες (και τα λες πολυ αναλυτικα οπως παντα) θα επρεπε πρωτα να βρω αναλογα οπλα και μετα να πειραματιστω, μιας και το βασικο "build" σε vit/end/str ειναι οκ για την ωρα οποτε μενουν τα 2 προαναφερθεντα + skill για να ανεβασω απο εδω και περα. Βεβαια κρινοντας πως ειμαι πανω κατω στη μεση του παιχνιδιου αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα ή αν θα επρεπε να ανεβασω ακομα περισσοτερο vit π.χ. Μιλωντας βεβαια για caps ισως να μην εχει και τρελο νοημα.
Το βασικο ειναι να βρω οπλα που να μου δωσουν να καταλαβω τα οφελη που λες. To tonitrus το βρηκα στο τελος του τελευταιου session μου και δεν το τσεκαρα καν, αλλα με αυτα που ειπες θα του ριξω μια ματια.
Απ' οσο καταλαβα οσο εχω το Saw Cleaver δεν πρεπει να εχει νοημα να ανεβασω αλλα στατιστικα περα απο str και ισως skl για περαιτερω damage κτλ.
Περι NPCs καλως, οχι τιποτα αλλο αλλα ηθελα να χω το κεφαλι μου ησυχο απο τετοια θεματα.
Διαλειμμα λοιπον ολιγων ημερων και θα επανελθω οταν προχωρησω λιγο.
Το βασικο ειναι να βρω οπλα που να μου δωσουν να καταλαβω τα οφελη που λες. To tonitrus το βρηκα στο τελος του τελευταιου session μου και δεν το τσεκαρα καν, αλλα με αυτα που ειπες θα του ριξω μια ματια.
Απ' οσο καταλαβα οσο εχω το Saw Cleaver δεν πρεπει να εχει νοημα να ανεβασω αλλα στατιστικα περα απο str και ισως skl για περαιτερω damage κτλ.
Περι NPCs καλως, οχι τιποτα αλλο αλλα ηθελα να χω το κεφαλι μου ησυχο απο τετοια θεματα.
Διαλειμμα λοιπον ολιγων ημερων και θα επανελθω οταν προχωρησω λιγο.
Comment