Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Συμφωνώ.Το πρώτο ήταν ένας απίστευτος τίτλος τίγκα στα easter eggs γεμάτος μεράκι,προσοχή στη λεπτομέρεια και αγάπη απο το δημιουργό του.Περιμένω το δεύτερο πως και πως.
EDIT:
Θα έβαζα gifάκι με την αντίδρασή μου μετά το demo, αλλά δε θέλω να βαρύνω τη σελίδα. Το έπαιξα δύο φορες απανωτά και οκ δεν έχω λόγια... Αν συνεχίζει έτσι όλο το game, απλώς ρισπέκτ. Fluid σύστημα μάχης( οκ σιγά το νέο), η Μπατονέτα πιο κουλ από ποτέ, τα setpieces και τα boss fights είναι καταπληκρικά... Άντε να έρθει τέλος Οκτώβρη να πάρει σειρά μετά το Hyrule. Ευελπιστώ να μην στραβώσει κάτι και να έχω και την first day... Btw bronze και sliver και θα την παλέψω για το gold. Έχει και Afterburner αναφορά- αυτό θα έλειπε... Το μόνο αρνητικό πως το demo έχει πάλι περιορισμένο αριθμό χρήσης- δλδ οκ 15 attempts, απορώ γιατί το κάνουν αυτό στην N...
Τέλος κι απο μένα το demo. Respect στη Platinum και στο Wii U που ναι η μονη κονσόλα που παιζει το game άψογα.
Γιατί βγήκε και αλλού;( το Bayonetta 2)
Άσχετο αλλά εσείς οι Wii U με αυτό το τεράστιο μαντζαφλάρι που έχετε για χειριστήριο πως τα καταφέρνετε; Από το classic controller του Wii πήγα να πιάσω αυτό το Game Gear 1,5 (μέγεθος) και μου πετάχτηκαν τα μάτια όξω, ένα πράγμα ΝΑ
Comment