Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta 2 - Nintendoes what Segadon't

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ήρθε το κορίτσι.Να δω πότε θα το πιάσω.Όσοι παίζετε τον τίτλο πείτε εντυπώσεις.
    Carpe diem

Comment

Το παίζει κανείς άλλος; Εγώ είμαι ήδη στο inferno.

Comment

Θελω να τελειώσω το minish cap και ένα ακόμη retro game και μετα θα το πιάσω λογικά ξεκινώντας από το πρώτο μέρος. Στο neogaf πάντως διαβάζω διθυραμβικά σχόλια.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Το ξεκίνησα σήμερα σε 2nd Climax/Normal.Έπαιξα μόνο την πρώτη πίστα(+πρόλογο),να το δω,και θα συνεχίσω αύριο με την ησυχία μου.
          Ο τεχνικός τομέας σπέρνει,η υπόθεση κλισέ,κάτι που δεν είναι κακό,οι χαρακτήρες κλασσικά ιδιαίτεροι,με την καλή έννοια και ποζεριά σε κάθε τομέα και πτυχή του τίτλου,με άπειρη προσοχή στη λεπτομέρεια.
          Το σύστημα μάχης,κλασσικό όπως στο 1,δε βλέπω καμιά αλλάγή για την ώρα,αλλά εντάξει αρχή είμαι ακόμα.Το μόνο που έχει προστεθεί είναι το Umbran Climax το οποίο αν κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν overdrive mode και οι επιθέσεις σου αυξάνουν σε ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
          Από κει και πέρα,από το λίγο που ασχολήθηκα,γίνεται ο κακός χαμός στην οθόνη και δεν καταλαβαίνω από που μου επιτίθενται.Πολύ εντυπωσιακός ο σχεδιασμός των εχθρών,των αφεντικών και των summons της Bayonetta.
          Όσοι έχετε WiiU αγοράζετε με κλειστά τα μάτια.
          Carpe diem

Comment

Με κλειστά μάτια όχι!Δεν παίζουν χρήματα για χαράμισμα ακόμη και στη Bayonetta.
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Ασε που με κλειστα τα ματια μπορει να παρεις το διπλα κουτι που εχει μεσα το Watch Dogs
              Do a barrel roll!

Comment

Ωραίος Altair! Ήθελα να το αγοράσω και εγώ αυτές τις μέρες αλλα έχω το εξής πρόβλημα: Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω κάπου στα 120 ευρώ για το first print edition. Όσο καλο game και αν είναι, επειδή ούτε το πρώτο δεν έπαιξα και επειδή συνήθως κάνω συλλογή μονο ότι έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξια για μένα, δεν μπορώ να κάνω στα τυφλά τέτοια κίνηση. Ψάχνω κάποιον να μου πουλήσει το deluxe edition used να δω τι γίνετε και αν γουστάρω το πολύ πολύ το πουλάω και παίρνω την συλλεκτική.

Τα προβλήματα του κόσμου.

Comment

Το παιχνίδι είναι έπος. Οι μάχες με τον Lumen Sage είναι από άλλο πλανήτη.

Comment

O Lumen Sage παίρνει τη θέση της Jeanne από το πρώτο παιχνίδι;
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Αν και δε θυμάμαι καλά το πρώτο γιατί πάει καιρός,θα μπορούσες να το πεις αυτό ναι.
                      Έκανα την πρώτη μάχη με τον Lumen Sage.Enpsty please πες μου ότι έχει κι άλλες και ακόμα πιο εντυπωσιακές.Πραγματικά στην αρχή λέω οκ,αλλά με το που αρχίζουν τα

summons.........

Μου άρεσε επίσης πολύ το γεγονός ότι

χρησιμοποιούν παρόμοιο move set ,είτε αυτό είναι summon είτε αυτό λέγεται σκύλος αντί για γάτα κλπ
                      .
                      Carpe diem

Comment

Το τελείωσα μετά από 11 ώρες έχοντας βρει 18/20 κοράκια,έχοντας κάνει όλα πλην 2 από τα muspelheim challenges κι έχοντας πάρει όλα τα heart fragments εκτός από 3,καθώς και όλα τα broken pearl pieces εκτός από ένα.
                        Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ,και ο μοναδικός λόγος που το έπαιζα ανά τόσο αραιά διαστήματα ήταν επειδή κουραζόταν το χέρι μου με το χειριστήριο.Βέβαια τα 4 τελευταία κεφάλαια φύγανε σερί,τόσο απολαυστικό ήταν.
                        Σε γενικές γραμμές μου φάνηκε πιο εύκολο από το 1 και χωρίς εκνευριστικά σημεία όπως με το αεροπλάνο στο κεφάλαιο 14 του 1 που πραγματικά ένιωθα πως θα πάθω επιληψία και το έπαιζα με την αγωνία να το βγάλω με τη μία γιατί δεν άντεχα να το ξαναπιάσω.Στο 2 έχει κάτι παρόμοιο,αλλά είναι πολύ καλύτερα υλοποιημένο και αρκετά πιο ευχάριστο.Μόνοσε λίγα σημεία με δυσκόλεψε,αλλά τίποτα ιδιαίτερο.Η ιστορία καλύτερη από του πρώτου και με λιγότερο κιτς αισθητική.Οι μάχες με τα αφεντικά ήταν επικές.
                        Γενικά το παιχνίδι προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους κατόχους WiiU και όσοι δεν το έχουν παίξει ακόμα (Sinclair) ας σπεύσουν.

Μου άρεσε πολύ η μάχη με το αεροπλάνο καθώς και το κεφάλαιο με το mech.
                        Carpe diem

Comment

Working...
                        X