Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Bros for Wii U / 3DS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    28 Νοεμβριου τελικα!!

Ιδια μερα με τα Amiibo. Ξερετε ποια τραπεζα δινει μεγαλυτερο πιστωτικο οριο στις καρτες της;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Χαλαρά το τελευταίο.Και μετά ίσως πάρω και κανά amiibo μετά.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Νομιζω Ευρωπη δεν θα βγει το 100ρι πακετο αλλα μονο τα εξης 3: Smash, Smash + Amiibo, Smash + adapter

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Η Nortec θα το βάλει κάνα 100στάρι λογικά αλλά το ψήνω για του πόντους να πάρω και Bayo.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κι εγώ αυτό το πακέτο ψήνω,αν έρθει κατά δω μεριά.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Eight-player Smash! You can have up to eight people on some stages.

Wtf??? Πόσοι θα το πάρετε από εδώ τελικά και αν ναι θα πάρετε κανένα σπέσιαλ πακέτο; Εγώ θα είμαι από ότι φαίνεται με GC pad adptor.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κανει ναι. edit: Τωρα προσεξα το 3rd party αλλα και ο official ειναι αυτος του Wii οποτε...

Οχι πως να παρουμε αφου δεν εχει κυκλοφορησει.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    ^ ενα third party usb LAN adapter που ειχα στο wii δουλευει κανονικα και στο wii U ?

ανταπτορα για gc controller πηρε κανεις ή θα παιξετε ολοι με το gaypad ?

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Δεν νομίζω να έχω ξαναδεί τόσο content σε παιχνίδι. Το γεμίσανε το δισκάκι, δεν χωράει άλλο.
    Άντε να έχει και καλό netcode.

edit:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το βαλα και στα Amiibo αλλα ας μπει κι εδω:

Νομιζω προκειται για ενδιαφερουσα προσθηκη στην ολη εμπειρια.

Leave a comment:

• Altair
    replied

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Το πήραμε εννοείται σε double pack με ένα φίλο.Θα το πάρω και για WiiU.Προσωπικά πρώτα κάνω ότι μπορώ να κάνω offline και μετά παίζω online.Οπότε χαρακτήρες,πίστες,trophies,challenges(πολύ λίγα λόγω hardware,ένα μου'μεινε) και μετά multi και online!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το θελω μαζι με 2-3 Amiibo και Bayonetta και ενα pad pro, οποτε στο τελος δε θα παρω τπτ.

ΟΚ θα το παιρνα day one αλλα κανω εμπαργκο στις πολιτικες της nintendo οποτε να ναι καλα τα θυματα του insomnia που αγοραζουν οτι ειναι στη μοδα και μετα απο μια βδομαδα το πουλανε γιατι δε καταλαβαν πως παιζεται.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Λογικά πάει για αγορά μαζί με Bayonetta τα Χριστούγεννα, ανυπομονώ να δοκιμάσω την Zero Suit Samus και το Greninja. Θα το ρίξω οπωσδήποτε στο online εννοείται.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Θα αγοραστεί για WiiU και ίσως κάποτε σε καλή τιμή στο 3DS.To cast φαίνεται εξαιρετικό.Αvυπομονώ να δοκιμάσω τον Charizard.

Leave a comment:

Working...
X