Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Smash Bros for Wii U / 3DS
Collapse
X
-
Έχει γεννέθλια ένας φίλος και δεν ξέρω τι θα κάνει,αλλά αν δεν πάω τελικά,για πείτε τι ώρα λέτε;
Συμφωνώ για Rosalina & Peach μου φάνηκαν κι εμένα πολύ καλές.
Leave a comment:
-
Εγώ μέχρι στιγμής παίζω Link, Zero Suit Samus και Peach.Και από προηγούμενα smash ξέρω αρκετά καλά Yoshi και Pit.
Leave a comment:
-
Η Rosalina παίζει να είναι από τους ποιο επικίνδυνους χαρακτήρες. Μόνο Mr.Game n Watch δεν έβγαλα γιατί τους ξεκλείδωνα με μάχες. Έβγαλα το Vs 100 με Pikachu, μάζεψα μπόλικο χρήμα και σήμερα μάλλον θα βγάλω τα υπόλοιπα και θα πιάσω να λιώσω τα διάφορα gamemodes.
<3 Zero Suit Samus <3
Leave a comment:
-
Το πηρα κι εγω, πολυ ωραιο το εξωφυλλο και το κουτι αρκετα ανθεκτικο και σκληρο για να προστατευει καλα τον ανταπτορα και το game. Θα ομορφυνει πολυ τη βιβλιοθηκη μου. 9.5/10
Leave a comment:
-
Πρόσθεσα κόσμο,μπείτε παίδες.
Τέλος για σήμερα,ξεκλείδωσα όλους τους χαρακτήρες,ξεκλείδωσα μία πίστα,έφαγα τα μούτρα μου στο Cruel Smash,έκανα μερικά challenges,δοκίμασα όλα τα modes εκτός από το επιτραπέζιο,έκανα μερικά Master orders και ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω ποιον να διαλέξω.Μάλλον για Samus,Zero Suit Samus,Ganondrof,Charizard με κόβω.
Προτάσεις σε χαρακτήρες,δεκτές και μπείτε να παίξουμε.
Leave a comment:
-
Το έχω κι εγώ πλέον.Θα μπει κανείς;Ο Grimmtak ήδη λιώνει και μπαίνω κι εγώ.Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Leave a comment:
-
Enpsty κανουμε αλλη μια αποπειρα αυριο βραδακι; Αν το χει και κανας αλλος ηδη ας το πει, αλλιως οκ και κανα ΜΚ8 σκηνικο μπορει να παιξει.
Leave a comment:
Leave a comment: