Χαλαρά το τελευταίο.Και μετά ίσως πάρω και κανά amiibo μετά.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Smash Bros for Wii U / 3DS
Collapse
X
-
28 Νοεμβριου τελικα!!
Ιδια μερα με τα Amiibo. Ξερετε ποια τραπεζα δινει μεγαλυτερο πιστωτικο οριο στις καρτες της;
Comment
-
Δοκίμασα το ντέμο στο 3ΔΣ και δε περίμενα να μου αρέσει τόσο, οπότε η αγορά στο WiiU είναι no-brainer. Ελπίζω να κανονίσουμε για αρκετά ματσάκια εκεί.
Comment
-
Comment
-
Το πηρα σημερα το παιχνιδι και δε νομιζω να ασχοληθω ιδιαιτερα αυτες τις μερες αλλα μετα τις γιορτες κατι θα γινει σιγουρα. Θα παιξει κανεις online ή θα ναι σαν το ΜΚ8 που ψαχναμε κοσμο με το δικανο; Γενικα δεν ξερω σχεδον τιποτα για τη σειρα.. η ενασχοληση μου αρχιζει και τελειωνει σε καποιες ωρες 4πλου στο Melee με μια παρεα φιλων, αλλα οκ τερμα casual επιπεδο... οποιος ψηνεται να μπαινει σχετικα συχνα ας το πει.
Comment
-
Originally posted by Enpsty View PostΚι εγώ το πήρα. Μιλάμε suckάρω όσο δεν πάει.
Το παιχνιδι το εγκαινιασα χθες με guest star Ferryman, και οκ ενιωσα πως δεν ξερω που πανε τα 4 οπως επαιζα. Τα πολυ βασικα τα ξερω, αλλα το πώς μπορει να χει flow το παιχνιδι σου δεν το καταλαβαινω και μαλλον δε θα το καταλαβω συντομα. Θα μου αρεσε αν επαιζα με καποιον που ξερει 10 πραγματα για να μπω στο κλιμα πιο γρηγορα.
Θα παιζα κανα online να δουμε αν τραβαει κι αυτο παντως, ακομα και σημερα π.χ.
Comment
Comment