Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Bros for Wii U / 3DS

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Xeno
    replied
    Καλα σιγα, οπως αναμενοταν noob wars ηταν η φαση. Εγω ειμαι υπερ του να παιζω με εναν χαρακτηρα αλλα ειδα που αλλαζες συνεχεια οποτε ειπα να κινηθω αναλογα.
    Τωρα για συνεννοηση κτλ οπως ειδα εχει mic support μεταξυ αγωνων, οποτε μπορουμε να το δοκιμασουμε... Απλα προφανως δεν παιζω με το gamepad και δεν το χω καν κοντα μου για την ακρβεια, αλλα την επομενη φορα μπορω να το χω διπλα εστω και γι' αυτο το λογο μονο.

    Το επαναλαμβανουμε το σκηνικο με την πρωτη ευκαιρια παντως, καλα ηταν. Στην αρχη ειχε λιγο lag, αλλα μετα απο 2-3 παιχνιδια νομιζω πως πηγαινε καλυτερα. Για items τι λες; Αρχικα εβαλα none αλλα λεω οκ μαλλον ειναι υπερβολη, στην πορεια τα βαλα στο low για να μη βρεχει items ολη την ωρα. Απο αυτα αρκετα θα τα κανα disable αν ηταν στο χερι μου, αλλα ειναι τοσα πολλα που αρκετα απο αυτα δεν ξερω καν τι κανουν..

    Leave a comment:


  • Enpsty
    replied
    Ωραία ματς Xeno. Είδες και από πρώτο χέρι πόσο πολύ suckάρω. :xp:
    Μόνο με τον Bowser μπορώ να κάνω κάτι.
    Δυστυχώς με αυτό το άτιμο το Wii U ούτε να συννενοηθείς δεν μπορείς. Ευτυχώς που μου κοψε να μπω στο miiverse να διαβάσω το μήνυμα σου.

    Leave a comment:


  • Enpsty
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Θα παιζα κανα online να δουμε αν τραβαει κι αυτο παντως, ακομα και σημερα π.χ.
    Έχω παίξει καμιά 20αρια ματς online και στην συντριπτική πλειψηφία δεν υπήρχε καθόλου lag παρόλο που έχω 10αρα σύνδεση.

    Leave a comment:


  • Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Το παιχνιδι το εγκαινιασα χθες με guest star Ferryman
    Χαιρετίσματα στον αρχηγό! Άντε να ξαναμαζευτούμε κάποια στιγμή ρε παίδες!

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Κι εγώ το πήρα. Μιλάμε suckάρω όσο δεν πάει.
    +1. Nιωθω παντελως ασχετος.
    Το παιχνιδι το εγκαινιασα χθες με guest star Ferryman, και οκ ενιωσα πως δεν ξερω που πανε τα 4 οπως επαιζα. Τα πολυ βασικα τα ξερω, αλλα το πώς μπορει να χει flow το παιχνιδι σου δεν το καταλαβαινω και μαλλον δε θα το καταλαβω συντομα. Θα μου αρεσε αν επαιζα με καποιον που ξερει 10 πραγματα για να μπω στο κλιμα πιο γρηγορα.

    Θα παιζα κανα online να δουμε αν τραβαει κι αυτο παντως, ακομα και σημερα π.χ.

    Leave a comment:


  • Enpsty
    replied
    Κι εγώ το πήρα. Μιλάμε suckάρω όσο δεν πάει.

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Δε δοκιμασα amiibo και δεν ξερω αν θα παρω καλα καλα... οπως τα ειδα δε μου γεμισαν το ματι σαν figures και απο αποψης ουσιας τα θεωρω τεραστια gimmicks.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Μόνο να έρθει και θα το λιώσω όπως είχα λιώσει το Melee που ρίχναμε 12ωρα με ένα φίλο.Το Brawl στις 10 ώρες το άφησα,δεν ξέρω γιατί.

    Leave a comment:


  • Grimmtak
    replied
    Παίζει να δοκίμασες κανένα amiibo;

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Το πηρα σημερα το παιχνιδι και δε νομιζω να ασχοληθω ιδιαιτερα αυτες τις μερες αλλα μετα τις γιορτες κατι θα γινει σιγουρα. Θα παιξει κανεις online ή θα ναι σαν το ΜΚ8 που ψαχναμε κοσμο με το δικανο; Γενικα δεν ξερω σχεδον τιποτα για τη σειρα.. η ενασχοληση μου αρχιζει και τελειωνει σε καποιες ωρες 4πλου στο Melee με μια παρεα φιλων, αλλα οκ τερμα casual επιπεδο... οποιος ψηνεται να μπαινει σχετικα συχνα ας το πει.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Ακριβό είναι από Νόρτεκ.Τώρα τι να σου πω,καλά το σκέφτεσαι.Εγώ έχω 3 χειριστήρια GC οπότε δε θα με χαλάσει.

    Leave a comment:


  • Grimmtak
    replied
    Επειδή το θέλω μέσα στα Χριστούγεννα θα το πάρω από νόρτεκ, απλά το σκέφτομαι για τον αντάπτορα. Ένα χειριστήριο έχω μόνο για gc και αυτό λέει θα δουλεύει μόνο σε smash οπότε λέω να το πάρω με amiibo να δω τι παίζει και άμα είναι κάποτε να πάρω ένα pro controller. Τι λέτε.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Το περιμένω από zavvi οπότε ναι count me in.

    Leave a comment:


  • G3n3raL86
    replied
    Δοκίμασα το ντέμο στο 3ΔΣ και δε περίμενα να μου αρέσει τόσο, οπότε η αγορά στο WiiU είναι no-brainer. Ελπίζω να κανονίσουμε για αρκετά ματσάκια εκεί.

    Leave a comment:


  • Enpsty
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    28 Νοεμβριου τελικα!!

    Ιδια μερα με τα Amiibo. Ξερετε ποια τραπεζα δινει μεγαλυτερο πιστωτικο οριο στις καρτες της;

    Leave a comment:

Working...
X