Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Bros for Wii U / 3DS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Επεστρεψα στη βαση μου και μεταξυ αλλων κουβαλησα ενα wavebird και το LAN adapter που ειχα απο το Wii. Ποτε θα γινει καμια αποπειρα online λοιπον; Θα μπορουσα καποιο απογευμα π.χ. σημερα ή αυριο.

Comment

Αύριο θα ήταν κομπλέ.

Comment

Αύριο μέσα.
        Carpe diem

Comment

Ας πει ωρα οποιος θελει και τα λεμε online οποτε ειναι.

Comment

Μέσα κι εγώ.

Comment

Θα μπω κατα τις 10 αν ειναι, οποιος ειναι να μπει ας το γραψει ως τοτε.

Comment

Κατά τις 11 με κόβω να μπαίνω.
                Carpe diem

Comment

10 με 11 έκλεισε. Ας είμαστε 4 αυτή την φορά.

Comment

θα μπω σε καμιά ωρίτσα.

Comment

Κι εγώ σε κανά μισάωρο. Θα ανοίξω room αν δεν έχει ανοίξει κανένας άλλος.

Comment

Μου έτυχε κάτι σοβαρό, αν προλάβω θα μπω αργότερα.

Comment

Έβγαλα όλα τα events σήμερα με όλα τα requirements, δεν ήταν όσο άσχημο όσο περίμενα αυτό με τον Kirby που λέγατε. Τα νεύρα μου σπάσανε στο The true final battle στο Hard....

Παίξαμε μερικά ματσάκια με το Xeno σήμερα. Μάζεψα αρκετές φάπες . Πόσο με τρελαίνει που δεν έχω ίχνος lag σε αυτό το game. Να 'ναι καλά ο Ihne που μου είπε για το DMZ στο router και παίζω κυριλέ.

Comment

Gia avrio psineste?

Comment

Μπήκα κι εγώ να παίξω με Xeno & Grimmtak και δε με άφηνε,ενώ την ρποηγούμενη φορά παίζαμε κανονικά με Enpsty & Grimmtak.Ελπίζω αύριο να μπορέσω να μπω.Ίσως αν είναι άλλος ο host.Είδα κι απόειδα σήμερα,έπαιξα μερικά events.
                              Carpe diem

Comment

Ωραια ματσακια και με Enpsty προχθες και με Grimmtak χθες. Grimmtak δεν ξερω που ειδες τις "φαπες", εμενα μοιρασμενο μου φανηκε και ειχε την πλακα της η ολη φαση. Υπαρχουν απιστευτα περιθωρια βελτιωσης, αλλα οκ μονος δε θα κατσω να παιξω ποτε, οποτε οποιος εχει ορεξη ψηνομαι να παιζω ποτε ποτε.
                                Οποτε θελετε ξαναδοκιμαζουμε παντως να δουμε τι λεει και με παραπανω ατομα μιας και ως τωρα μονο 2πλο εχω παιξει. Απο lag δεν εχω καποιο παραπονο και αυτο ειναι το πιο βασικο. To online interface ειναι κλασικα πλεον τραγικο, αλλα τουλαχιστον τα παιχνιδια πανε καλα. Να βρουμε και καποιον τροπο να συντονιζομαστε γιατι μεσω Wii U ειναι αδυνατο.

Επισης την επομενη φορα θελω να θυμηθω να δοκιμασω το Voice Chat μεσω gamepad.

Για rules τι λετε; 2πλο ειτε stock ειτε time δεν αλλαζει κατι, μην πω πως stock ειναι μαλλον καλυτερο... Για 4πλο time ασυζητητι γιατι το stock μπορει να ειναι αδικο. 3 λεπτα ή 3 ζωες νομιζω πως ειναι το ελαχιστο που αξιζει.

Τωρα για items το συζηταμε.. αρχικα επαιζα χωρις με τη λογικη πως μονο ετσι θα μαθω το παιχνιδι, αλλα οκ απο την αλλη δεν εχει νοημα νομιζω να παιζεις χωρις κανενα item... Τωρα βαζω το drop rate στο low ετσι για να σπαει η μονοτονια... Θα προτιμουσα low λοιπον (ισως να κανα disable μερικα αντικειμενα) χωρις να εχω θεμα και με το none.

Ουφ, αυτα, προτεινετε ωρα για Κυριακη... Θα προτιμουσα πριν το μεσημερι, αλλιως βραδυ αν ειναι.

Comment

Working...
                                X