Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Bros for Wii U / 3DS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αύριο μπορώ βράδυ. Ψηθείτε.

Comment

Οκ, να πουμε κατα τις 11;

Comment

Ναι μια χαρά. Με challenges πως πάτε; Τα σφυράκια μου εμένα έφυγαν σε χρονοβόρα πράγματα και τώρα είμαι σε 96/140 και λέω να φτύσω λίγο αίμα για να τα πάρω ώρα. Επίσης Xeno το έχεις πολύ ωραία με Sheik και Z.S.Samus την δεύτερη προσπαθώ να την παλέψω κι εγώ αλλά θα μου βγει δύσκολα οπότε μέχρι στιγμής Link και Bowser Jr.

Comment

Originally posted by Grimmtak View Post
          Ναι μια χαρά. Με challenges πως πάτε; Τα σφυράκια μου εμένα έφυγαν σε χρονοβόρα πράγματα και τώρα είμαι σε 96/140 και λέω να φτύσω λίγο αίμα για να τα πάρω ώρα. Επίσης Xeno το έχεις πολύ ωραία με Sheik και Z.S.Samus την δεύτερη προσπαθώ να την παλέψω κι εγώ αλλά θα μου βγει δύσκολα οπότε μέχρι στιγμής Link και Bowser Jr.
          11 είναι σούπερ.

Στα challenges κι εγώ κάπου εκεί είμαι και κάπου εκεί θα μείνω. Τα ψηλά είναι πραγματικά απάλευτα για το επίπεδο μου.
          Χθες έπαιξα κάπου στα 40 ματς 1vs1 και είχα 70% win με τον Bowser. Οπότε βλέπω αρκετή βελτίωση. Δυστυχώς ακόμα ψάχνω για τους άλλους main μου. Ψήνομαι για Lucario και Shulk ή ίσως Zelda.

Comment

Anoigo room. Osoi thete mpeite.

Comment

Χωρίς εμένα έχετε τέτοιο lag?

Comment

Με διάλυσε σήμερα το βλήμα που έχω για αδερφό με το ίντερνετ δεν ευχαριστίθηκα καθόλου και ήθελα να παίξω αρκετά ....

Comment

Παλι καλα που υπηρχε λογος τουλαχιστον γιατι αν πηγαινε ετσι χωρις λογο θα χα ξενερωσει. Την επομενη φορα ελπιζω να μην εχουμε τεχνικα θεματα .
                  Εστω κι ετσι πλακα ειχαν τα ματσακια, 1-2 μερες μεσολαβησαν και βλεπω πως ολοι εχουμε βελτιωθει σε καποια πραγματακια.

Η πλακα ειναι πως απ οταν πηρα το παιχνιδι για καποιο λογο επαιζα Sheik. Αφου επαιξα λιγο online ειδα πως χωρις kill moves δεν πας πουθενα, οποτε συγκριτικα με ZS Samus μου φαινεται πιο ευκολο να κανω μερικα απλα setups.
                  Grimm συνεχισε με Link, μια χαρα ειναι και οπως παιζεις εστω εχεις καλυτερο spacing απ ο,τι με bowser jr.
                  Enpsty πολυ hard-hitter o Bowser, εχει πολλα kill moves οποτε ενα ανοιγμα να βρεις τον εχεις καθαρισει τον αλλον ψιλοευκολα... επισης και αυτο το throw που κανεις συνεχεια ειναι αρκετα δυνατο και το αλλο + του bowser ειναι πως λογω βαρους φανταζομαι τρωει πιο δυσκολα K.O. απο αλλους χαρακτηρες.

Comment

Στην τελική καταστράφηκε το ethernet και έτρεχα να του το φτιάξω, τέσπα.

Τον Link τον έχω μάθει απέξω είναι η αλήθεια. Σε μια στιγμή πήγα να βάλω το amiibo να σας τρολάρω λίγο αλλά δεν το δέχεται online. Tα καλά του Link είναι το dashing smash που πονάει και το ότι έχει δύο saves (όπως και η ZS Samus) με το πρώτο να είναι το κλασικό up+special και το άλλο το grab που έχει τρελό range (στην Samus είναι το forward+special αλλά λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, τσέκαρε το)+τα λατρεμένα μου range moves <3. Με τον bowser jr μου αρέσει πολύ το special του που πετάει την κανονιά και λειτουργεί σαν Smash και ότι μπορεί να κάνει επιθέσεις μετά από saves ενώ μου την σπάει πολύ το dashing attack του που είναι για τα μπάζα.

Άμα κάποιος μάθει Lucario παιδιά καήκαμε. Όσο ποιο πολύ damage έχει τόσο ποιο δυνατό γίνετε. Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.

102/140 Challenges....Παλεύω τώρα το All star mode με Samus χωρίς healing items και μετά το απόλυτο intensity 9.0 no lives lost. Μάλλον με custom bowser θα βγει αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα .

Enpsy πρόσεχε το down+special on air του Bowser, είναι πολύ επικίνδυνο. Έκανες ένα πολύ δυνατό combo όπου το συνδύαζες στο τέλος και μου έκανες την μούρη κρέας. Αυτό έλεγε πάρα πολύ.

Comment

Ωραία ματς αλλά το lag μας πέθανε.
                      Ο Bowser είναι πραγματικός θάνατος, αλλά αν σηκωθεί στον αέρα την έκατσες.

Comment

Παίζει κανένας??
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Εγω τελικα το πουλησα, μ αρεσει που πηρα και τα χειρηστηρια GC με τον adapter
                          Δεν ημουν σε φαση να ασχοληθω...
                          Do a barrel roll!

Comment

Δεν πρόκειται να παίξω αν δεν πάρω το character pack και το level pack

Comment

Ενας λογος που το πουλησα ηταν τα απαραδεκτα dlc. 5€ για ενα χαρακτηρα; μαζι με πιστες κι οτι αλλο εβγαζαν εφταναν τα 20€+ καθ φορα που ειχαμε νεα dlc.. εννοειται δε πηρα τπτ.
                              Do a barrel roll!

Comment

Τα έβγαλαν πακέτο κιόλας.... 35€ όλοι οι χαρακτήρες και 11,50€ όλες οι πίστες...

Comment

Working...
                                X