Και μετά λένε δεν αξίζει να γίνουν ριμεικ τα παλιά παιχνίδια. Τώρα με το ps5 είναι η καλύτερη ευκαιρία! Καταρχάς το demon souls φαίνεται τόσο εντυπωσιακό που φαίνεται σαν νέο game παρά ριμεικ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demons Souls Remake
Collapse
X
-
-
Το Tower of Latria δεν είναι πολύ φωτεινό; Στο παλιό δεν έβλεπες τίποτα...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΤο Tower of Latria δεν είναι πολύ φωτεινό; Στο παλιό δεν έβλεπες τίποτα...
Επισης straierΔεν θυμαμαι ειχαμε μια κουβεντα για flamelurker vs maneater απο αποψη δυσκολιας, στο playthrough που κανω τωρα περασα τον flamelurker με τη μια ενω οι maneater με διελυσαν (dragon bone smasher build) οποτε μαλλον ανακαλω.
Comment
-
Χαχαχα. Σε σκοτώνουν οι πέφτεις από τη γέφυρα; Ποιον πολέμησες πρώτο; Γιατί μετράει και το level σου.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΧαχαχα. Σε σκοτώνουν οι πέφτεις από τη γέφυρα; Ποιον πολέμησες πρώτο; Γιατί μετράει και το level σου.Επισης αν αρχισει να πεταει απο την αρχη το 1 λεπτο πριν βγει ο δεύτερος σπανια αρκει για να τον πας 1-2 hits με αποτελεσμα να πρεπει να παιξεις 1 v 2 με αρκετο hp στο υπολοιπο fight.
Πηγα NG+ τωρα και νομιζω ηταν μακραν το δυσκολοτερο boss του DeS.
Comment
-
Μπα και με ranged δε νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ, παίζει να μην τον φτάνει αν πετάει...
Αλλά το να πας στο κέντρο είναι πολύ σημαντικό, αν και πολύ πιο δύσκολο όταν είναι και οι 2 μαζί...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by straier View PostΜπα και με ranged δε νομίζω ότι βοηθάει πάρα πολύ, παίζει να μην τον φτάνει αν πετάει...
Αλλά το να πας στο κέντρο είναι πολύ σημαντικό, αν και πολύ πιο δύσκολο όταν είναι και οι 2 μαζί...
Οπως και να εχει αυτος και ο flamelurker ειναι τα μοναδικα σχετικα δυσκολα bosses με παραδοσιακη souls φιλοσοφια ολα τα υπολοιπα περαν ισως του false king ειναι gimmicky, αν ξερεις τι πρεπει να κανεις το fight ειναι trivial εντελως.
Στα του Remake τωρα καπου διαβασα οτι χρησιμοποιει ακριβως το ιδιο AI, κατι που προσωπικα μπορω να πω με χαλαει αρκετα.
Και μια pic του finished build για εσενα nooto
screenshot-2020_11_11_04_33_50.pngLast edited by i Have no Equal; 11-11-2020, 05:08 AM.
Comment
-
Στα του Remake τωρα καπου διαβασα οτι χρησιμοποιει ακριβως το ιδιο AI, κατι που προσωπικα μπορω να πω με χαλαει αρκετα.
Είμαι περίεργος πώς θα επηρεάσει η καινούργια μουσική την όλη ατμόσφαιρα.
Παντως επειδη το επαιξα τωρα σχεδον ολο co-op με ενα φιλο θα ελεγα οτι αυτο το fight ισως ειναι καλυτερο solo πραγματικα, επεσε πολυ collision πχ ο host να με πεταει κατω κατα λαθος η ο maneater στην πλατεια να κανει 180 attack και να μας πεταει και τους 2. 🤣
Και μια pic του finished build για εσενα nootoΚαι με το faith moonlight greatsword.
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΠροσωπικά δε με χαλάει ιδιαίτερα, ούτως ή άλλως δεν θα το παίξω άμεσα. Τα bosses του Demon's Souls είναι τα αγαπημένα μου, συνολικά, στη σειρά. Το να αλλάξουν τελείως τα mechanics θα χάλαγε την ατμόσφαιρα IMHO. Δηλαδή τώρα να έχεις το Fool's Idol να σου επιτίθεται ανελέητα δεν έχει και πολύ νόημα πιστεύω. Ας φτιάξουν το 6ο Archstone να βάλουν εκεί τα δύσκολα bosses. Πάντως το Demon's Souls μπορεί να έχει ευκολότερα bosses αλλά νομίζω πως έχει τις δυσκολότερες πίστες οπότε αντισταθμίζεται το πράγμα. Ο κόσμος 5 μάλιστα που έχει τις δυσκολότερες πίστες έχει και τα ευκολότερα bosses.
Είμαι περίεργος πώς θα επηρεάσει η καινούργια μουσική την όλη ατμόσφαιρα.
Χαχαχα. Αν δεν εκνευρίζεστε εύκολα πάντως αξίζει για την εμπειρία και το γέλιο.
Dual Wield στο Demon's Souls; Για ποιο λόγο;Και με το faith moonlight greatsword.
Ριξαμε αρκετο γελιο μπορω να πω, ο συγκεκριμενος βεβαια δεν χρειαζεται maneaters η τιποτα τέτοιο extreme για να πεσει στο κενο, ενδεικτικα:
Το εβαλα 2h για fashion souls και γιατι μου ειχε πει ο nooto οτι ειναι το αγαπημενο του οπλο, επισης πηγα 24 faith γιατι ξεκινησα να φτιαχνω paladin type στο ng+ και δεν ειναι καθολου ασχημο για dmg στα ενοχλητικα shields επισης και σαν ασπιδα κατι κραταει. Κανονικα παιζω με την brushwood shield, overkill το ξερω αλλα μου αρεσει και οπτικα.
Τελικα παιζει να ειναι το αγαπημενο μου souls game δεν μπορω να το βαλω κατω με τιποτα.
screenshot-2020_11_11_16_51_51.png
Τα πρωτα streams του remake εχουν ηδη ξεκινησει btw.
Comment
-
-
Λοιπον τελειωσα προσφατα το παιχνιδι οποτε ας γραψω καποιες εντυπωσεις. Συνολικα μου πηρε 30 περιπου ωρες κανοντας το περισσοτερο απο το optional υλικο, οποτε θα ελεγα οτι το παιχνιδι ειναι σχετικα μικρο πλεον, και λεω πλεον γιατι θυμαμαι οτι οταν παιζαμε το OG, επειδη ηταν και η πρωτη φορα που ερχομασταν σε επαφη με τη σειρα, οι ωρες ηταν τουλαχιστον διπλασιες.Επισης για να το βγαλουμε απο τη μεση, μηχανικα το remake ειναι σχεδον ολοιδιο με το OG, και οι μονες διαφορες που υπαρχουν αφορουν σε καποια qol improvements, καποιες αλλαγες σε ορισμενα quests (το τι πρεπει να κανεις για να τα ολοκληρωσεις), και τελος προσθηκη καποιων νεων πανοπλιων, δαχτυλιδιων κλπ. Εχουν αλλαξει επισης αρκετα animations ομως ο χρονος ο οποιος παιρνουν ειναι όμοιος με αυτον του OG, οποτε δεν υπαρχει καποια αλλαγη στο πως ηταν balanced ο τιτλος. Απο κει και περα τα παντα ειναι ιδια, με μεγαλυτερο αγκαθι ισως το directional movement του χαρακτηρα, και το AI των εχθρων.
Στα υπολοιπα τωρα, υπαρχουν αλλαγες στα γραφικα προφανως, στο art direction, στην ενορχήστρωση της μουσικης κλπ. Προσωπικα βρηκα την ολη δουλεια εξαιρετικη και χαιρομαι που εν τελει μου αρεσε μιας και το φοβομουν δεδομενου οτι η προσεγγιση της εταιρειας στο SotC δεν με εχει τρελανει. Ειναι αληθεια οτι το art ειναι αρκετα διαφορετικο αλλα κατα τη γνωμη μου η Blue Point καταφερε να διατηρησει την ατμοσφαιρα και τα vibes του αρχικου, βαζοντας παραλληλα και δικα της στοιχεια μεσα. Ο οπτικος τομεας τεχνικα ειναι απλα φανταστικος και σιγουρα το παιχνιδι ειναι οτι ωραιοτερο εχει να δειξει η σειρα αυτη τη στιγμη. Αυτα, σε συνδιασμο με το οτι ο τιτλος απο τη φυση του ειναι διαφορετικος απο τα υπολοιπα παιχνιδια της σειρας (και δεδομενου οτι ειχα να παιξω το OG περιπου 10 χρονια), μου προσεφεραν μια παρα πολυ ωραια εμπειρια που ηταν καθολα refreshing. Τελος να σημειωσω οτι ειναι ωραια και η υλοποιηση του dual sense και ανεβαζει το παιχνιδι (παροτι η εφαρμογη ειναι απαλη σχετικα, το λεω γιατι οταν επαιξα το astro's playroom, τοτε καταλαβα τι πραγματικα μπορει να κανει το χειριστηριο).
Συνολικα λοιπον θα ελεγα οτι προκειται για μια πολυ καλη δουλεια, και ειναι οτι πρεπει για οποιον δεν εχει παιξει το OG. Τωρα για τους παλιους, η κατασταση ειναι λιγο hit or miss (το λεω γιατι καταλαβαινω και την αποψη του ihne), μπορει καποιος να μην τρελαθει με τις αλλαγες στην αισθητικη, και το remake να του φανει φτωχο δεδομενου οτι ο κωδικας ειναι ο ιδιος. Προσωπικα δεν με πειραξε αλλα οκ αυτο ειναι θεμα προσδοκιων και γουστου. Αυτα!!Last edited by nooto; 28-01-2022, 04:16 PM.
- Likes 3
Comment
Comment