Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 4 (Remake)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Φαντάσου ποσό μπροστά ήταν ο Kojima όταν αυτό το έκανε το 2001 για το MGS2 και ποσό πίσω είναι ακόμα μερικοί με τα ριμέικ ακόμα 🤣🤣🤣





    edit:

    Νεο συγκριτικό βίντεο PS4 vs PS5

    τελικά το RE4 δεν είναι νέας γενιάς παρά μόνο μια μεταφορά της έκδοσης του PS4 στο PS5 με λίγο καλύτερη ανάλυση. Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε πως θα φαινόταν με τις δυνατότητες του PS5.



    Last edited by majorfox; 15-03-2023, 12:31 AM.

    Comment


    • #17
      Νέο trailer από την Capcom Asia που πιάνει τον παλμό και αιχμαλωτίζει την αίσθηση του game.

      The illusion of free will is an illusion.

      Comment


      • #18
        Tο παιζει κανειες; στο κοντινο μέλλον σιγουρα θα ασχοληθώ απλώς περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • #19
          Originally posted by BigBOSS View Post
          Tο παιζει κανεις; στο κοντινο μέλλον σιγουρα θα ασχοληθώ απλώς περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του.
          Το έβαλα σε ps4. Τα γραφικά είναι πιφι.

          Comment


          • #20
            Αντιγραφω απο το discord

            Resident Evil 4 remake:

            Να πω για αρχή ότι το OG RE4 είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια της σειράς και εύκολα αυτό που εχω ρίξει τα περισσότερα replay. Στην ανακοίνωση του RE4 remake δεν θα έλεγα ότι ήμουν και ιδιαίτερα ζεστος καθώς θεωρώ ότι το παιχνίδι παίζεται μια χαρά σήμερα και θα προτιμούσα να εκαναν πχ το Code Veronica, το οποιο εχει ίσως και το περισσότερο lore και είναι ενα παιχνίδι που δεν έχουν παίξει αρκετοί.

            Όπως και να εχει έπαιξα το demo και αμέσως κατάλαβα ότι ο χειρισμός με controller καθώς και η κίνηση του Leon δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα τόσο fast paced TPS παιχνίδι το οποίο χειμάζεται και αρκετή ευστοχία σε κάποια σημεία (πχ El Gigante parasite). Προσθέστε και το sway καθώς και το dynamic crosshair (θέλει κάποιο χρόνο για να κλείσει και να είναι εύστοχη η βολη) και εχετε μια ας το πουμε frustrating εμπειρία στην αρχη, αυτο βεβαια ειναι καπως υποκειμενικο γιατι μπορει να ειστε pro με controller και να μην υπάρχει κανενα θεμα, αντικειμενικά όμως ενας καλος PC player εχει τεράστιο πλεονέκτημα και αυτό φαίνεται και στα speedruns. Κατι άλλο που μου λείπει θα έλεγα οτι είναι το dodge, δεν χρειαζόταν να είναι τόσο δυνατο οσο στο RE3 αλλα θεωρώ οτι θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος να κανεις dodge πχ δυναμίτη που σου πετάνε αρκετά συχνά διπλα σου οι εχθροί η κάποια grabs που έρχονται πολύ γρηγορα απο πισω σου.

            Κάπου εδω σταματάνε τα οποια αρνητικά και πάμε στα θετικά, καταρχήν να πω οτι εκανα πανω απο 10 runs στο σύνολο, πηρα platinum και εκανα professional S+ rank χωρίς NG+ οπότε θεωρώ οτι ξερω πλεον το παιχνίδι παρα πολύ καλα. Τα παραπάνω που ανέφερα λοιπόν παραμένουν αρνητικά για εμένα? Σε κάποιο βαθμο ναι θα έλεγα ναι γιατί απλα ξερω οτι στο PC θα έπαιζα πολυ καλύτερα, απο την αλλη το συνήθισα παρα πολυ καλα σε βαθμο να μη με επηρεάζει στα run μου και αναγνωρίζω οτι μιλάμε για λεπτομέρειες, πράγματα υποκειμενικά και φυσικά ετσι είναι τα limitations του controller οπότε θα ελεγα οτι οχι τελικα δεν κόβουν σχεδόν καθόλου απο την συνολική εμπειρία.

            Στα θετικά λοιπόν, το παιχνίδι είναι ένα φανταστικό remake στα πρότυπα του RE2, μιλάμε για έναν απίστευτα εθιστικο τίτλο με παρα πολύ καλο progression στα unlocks και άφθονο replayability. Η απόδοση των χαρακτήρων είναι πολύ καλύτερη απο το OG κατά την άποψη μου καθώς και η εξέλιξη της ιστορίας, εκεί που δίνει ρέστα το παιχνίδι όμως είναι στο gunplay, όλα τα οπλα είναι απολαυστικά στη χρήση και πραγματικά δεν βαριέσαι ποτέ να διαλύεις Ganados με διαφορετικούς τρόπους ιδιαίτερα όταν ξεκλειδώσεις infinite ammo αλλά και πριν, θέλεις ακρωτηριασμούς και να τους κόψεις στη μέση? Χρησιμοποιείς Magnums, θέλεις να καθαρίζεις mobs άνετα? τότε shotguns, θέλεις stuns και knife/melee? τα pistols είναι κορυφαία για αυτό, θέλεις να πας all out να διαλύσεις τα πάντα? Infinite rocket launcher και Chicago Typewriter. Νομίζω εχει μακράν το καλύτερο gunplay από όλα τα REmakes μέχρι σήμερα και από πολλά αλλα σύγχρονα παιχνίδια θα έλεγα. Για αυτό το λογο πραγματικά μου είναι δύσκολο να σταματήσω να παίζω αν και δεν εχω τίποτε άλλο να κάνω, εχω κανει 2 runs για πλακα με killer7 και infinite ammo μονο και μονο για το καταπληκτικο gunplay του.

            Τα γραφικά, οι τοποθεσίες και ο ήχος είναι επίσης σε κορυφαία επίπεδα, πλέον ξέρουμε τι μπορεί να κανει η Capcom με την REngine και θα έλεγα οτι σε σχεση με το demo βελτιώθηκε αρκετά (υπήρχε μια θολούρα λογο ΑΑ στο PS5), δεν εχω να πω πολλά για αυτά όπως είπα είναι σε κορυφαίο επίπεδο και σίγουρα δεν θα απογοητεύσουν κανέναν. Ένα άλλο ίσως αρνητικό είναι ότι σε κάποια σημεία είναι πολύ σκοτεινό και θα ήθελα να γίνεται manual toggle ο φακός και οχι οποτε ο Leon θεωρεί οτι χρειάζεται. Δεν είναι κατι φοβερο αλλα θα ήταν καλο QoL για εμένα.

            Αυτά από εμένα, η ουσία και αυτό που ήθελα να τονίσω είναι το εθιστικό gameplay και η αξια του σαν remake αλλα δεν ήξερα που να το κατατάξω το παιχνίδι, στην αρχή έλεγα θα το βάλω λίγο πιο κατω απο το RE2 αλλά τελικά θεωρώ ότι είναι καλύτερο οπότε και θα το βάλω ενα κλικ πάνω.

            9.4/10

            Comment

            Working...
            X