Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε, εγώ κατσαπλιάς είμαι, 2 εβδομάδες παίζω, μόνο hunter, με ένα deck με έμφαση σε secret και spell κάρτες και beasts, που θα ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω αλλά λόγω έλλειψης καρτών, δεν...
Ένας φίλος μου πρότεινε να μη χαλάω το arcane dust (έχω γύρω στα 600 τώρα) σε κοινές κάρτες που μπορώ να κερδίσω αλλά στις 1600άρες.
Παίζω κυρίως ranked play, στα solo adventures συνήθως παίρνω πουλί, ενώ arena δεν έχω πολυψηθεί να παλέψω.
Ένας φίλος μου πρότεινε να μη χαλάω το arcane dust (έχω γύρω στα 600 τώρα) σε κοινές κάρτες που μπορώ να κερδίσω αλλά στις 1600άρες.
Παίζω κυρίως ranked play, στα solo adventures συνήθως παίρνω πουλί, ενώ arena δεν έχω πολυψηθεί να παλέψω.
. Γενικά όλα τα secrets του hunter είναι μέτρια αλλά έχουν έστω κάποιο ρόλο και ενεργοποιούνται εύκολα (με ένα attack σε minion ή στον Hero σου) ενώ παράλληλα καθυστερούν τον αντίπαλο ο οποίος προσπαθεί να παίξει around από αυτά. Από την άλλη το rat trap φαίνεται να έχει εντυπωσιακό effect αλλά στην πράξη είναι 2 mana do nothing. Ta decks που μπορούν να παίξουν 3 κάρτες σε ένα γύρο είναι ελάχιστα αλλά ακόμα και αυτά το κάνουν μετά τον 5ο-6ο γύρο που είναι ήδη πολύ αργά για σένα. Για να καταλάβεις τι σημαίνει στην πράξη το do nothing 2ο γύρο σκέψου ένα σενάριο που παίζει πρώτος και έχεις το 1-3 minion και ο αντίπαλος κάνει pass στον πρώτο γύρο. Έστω τώρα ότι εσύ παίζεις rat trap και ο άλλος κατεβάζει κάτω ένα 3-2. Στον επόμενο γύρο εσύ έχεις θεωρητικά ένα animal companion και αν δεν βγάλεις το 4-4 taunt θα πρέπει είτε να δώσεις το 4-2 Charge στο μίνιον του αντιπάλου είτε άμα βγάλεις το buff απλά θα μπορείς να κάνεις trade με το 1μανα δικό σου. Έστω τώρα ότι είχες παίξει στο 2 το minion Που δίνει adapt σε beast ή freezing trap, σε μια τέτοια περίπτωση ο αντίπαλος δεν θα είχε καθαρή απάντηση και ακόμα και αν σου καθάριζε το board με κάποιο spell ή όπλο εσύ θα μπορούσες να παίξει το animal companion σε κενό board. Αν επιχειρήσει να παίξει κάποιο minion μετά αυτό σημαίνει ότι θα αφήσει απείραχτο το companion σου. Η συνέχεια; Εσύ μπορείς να του δώσεις houndmaster και κάπου εκεί η πλάστιγγα αρχίζει να γέρνει προς το μέρος σου. Αυτό γενικά είναι το ιδανικό σενάριο για τον hunter αλλά είναι ένα καλό παράδειγμα για να καταλάβεις πως κυλάει το παιχνίδι σε βάθος γύρων και πόσο σημαντικό είναι να έχεις τον αντίπαλο στην πίεση όταν παίζεις ένα Deck σαν αυτό του hunter που από ένα σημείο και μετά δεν έχει τόσο δυνατές κάρτες. (συνεχίζεται με edit γιατί πάτησα ποστ καταλάθος)
Παρ' όλα αυτά ό,τι γράφεις λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.
. Egw twra mpenw 3o xrono pou paizw to game on and off . Gia mena to gam einai fun alla exw rixei xrhma kai den paizw sunexeia. mia fora piga legend gia to gamwto.
Comment