Μπορεί εδώ στο forum να έχουμε λυσσάξει λιγάκι με το zelda που περιμένουμε σαν τρελοί, αλλά έχουμε ακόμα ένα ακόμα διαμαντάκι να κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.
Ο λόγος για το Horizon: Zero Dawn της Guerrilla, που αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το Killzone και να φτιάξει διαφορετικό. Το παιχνίδι το έχω παίξει λίγο παραπάνω λόγο δουλειάς και έβγαλα platinum στις 50 περίπου ώρες. Δεν πω πολλά πράγματα, καθώς έχω ασχοληθεί πολλές ώρες να βγάλω review.
Ξεκινώντας το παιχνίδι, δεν μου προκάλεσε καμία απολύτως εντύπωση. Έβλεπα πράγματα που έχω ξαναδεί από εδώ και από εκεί και είχα πολλές αμφιβολίες για την ταυτότητα του παιχνιδιού. Στην πορεία, δηλαδή όταν έριχνα τα πεντάωρα κάθε μέρα, συνειδητοποίησα ότι όλον αυτόν τον αχταρμά τον έχουν υλοποιήσει τόσο καλά, που χαιρόσουν μέχρι και τα collectibles να πας να μαζέψεις.
Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που υλοποιούνται οι μάχες με ένα semi-stealth approach, κάτι που γενικά προτιμώ στα παιχνίδια, παρά να πηγαίνω με τα bazooka και να σπέρνω τον όλεθρο. Κάθε μάχη, κάθε quest και γενικά η κάθε δραστηριότητα είναι ξεχωριστή και ποτέ μα ποτέ δεν σε κάνει να βαριέσαι.
Όσο για τα γραφικά τι να πω. Κάτι ξέρει ο Kojima που θέλει την engine για το Death Stranding . Αυτό πάντως το post-apocalyptic setting, με τους ανθρώπους να έχουν επιστρέψει στην εποχή των σπηλαίων ήταν εκπληκτικό.
Από εδώ ποιοι έχετε σκοπό να το πάρετε;
Επίσης, εδώ είναι η full κριτική μου για το παιχνίδι.
Comment