Announcement
Collapse
No announcement yet.
Death Stranding-A Hideo Kojima Game
Collapse
X
-
Αν ήταν μουσική Αυτα που είπε ο Kojima και για το death stranding τελευταία ,
θα ήταν αυτό https://youtu.be/j5TR7ukOh7U
Comment
-
Εμενα μου αρεσε . Βασικα εδειξαν κατι παραπανω απο pizza boy simulation... Περιηγηση, shooting mechanics, μικροsetpieces, υπαρξη οχηματων, melee combat (το οποιο μου βγαζει fail βεβαια) κλπ. Ενταξει και παλι για δεπτερολεπτα μιλαμε αλλα τουλχαχιστον μπορεις να καταλαβεις λιγο καλυτερα δομες που θα εχει το παιχνιδι. Επισης εδωσαν release date σε κατι μηνες απο τωρα που για να πω την αληθεια δεν το περιμενα, θεωρητικα και για τα δεδομενα παντα του Kojima το παιχνιδι δεν ειχε τοσο τεραστιο κυκλο αναπτυξης και φαινεται οτι εν τελει το πηγαν on schedule.
Διάβασα ότι θα κυκλοφορίσει τον Νοέμβριο για το ps4 και για το ps5 τον ίδιο μήνα του 2020 πρώτη μερα κυκλοφορίας του ps5Last edited by nooto; 30-05-2019, 10:15 AM.
Comment
-
Τι ακριβώς θα κανεις σε αυτο το παιχνίδι; Θα βολτάρεις εδώ και εκει προσπαθώντας να επιβιώσεις; Μαλακία επίσης που το βγάζει σε μια πλατφόρμα.Last edited by BigBOSS; 30-05-2019, 11:11 AM.
Comment
-
Μαλακία επίσης που το βγάζει σε μια πλατφόρμα.
Comment
-
Φημες για κυκλοφορια σε PC υπαρχουν απο την ανακοινωση του παιχνιδιου, νομιζω ειναι παρα πολυ πιθανο να το δουμε.
These past few years, we’ve seen numerous hints at a PC version of Death Stranding. Yesterday, Kojima Productions released a brand new trailer for its debut title and another hint surfaced from the man who had previously leaked the game’s release date. Italian journalist Antonio Fucito claimed during a TwitchTV stream that Death Stranding will … Continue reading Italian leaker hints at Death Stranding coming to the PC after its Playstation 4 release →
Comment
-
Πολύ πιθανό, όπως λες από την ανακοίνωση του παιχνιδιού ακούγονταν διάφορα για κυκλοφορία και στο pc και αν δεν κάνω λάθος και ο ίδιος ο Κοτζίμα είχε δηλώσει πως επιθυμει κυκλοφορία και στο pc, και νομίζω πως αν το παιχνίδι δεν κυκλοφορούσε ποτέ και αλλού πέραν του ps4, το κουτί του θα έγραφε πάνω "only on playstation".
Από την άλλη βέβαια και το Nioh (και άλλα βέβαια) που είχε πάνω του την ταμπέλα only on playstation" κυκλοφόρησε τελικά και για pc
Last edited by BigBOSS; 31-05-2019, 08:11 AM.
Comment
Comment