Ανοίγω το τόπικ μιας και σε λίγες μέρες το παιχνίδι μπαίνει και σε open beta. Υπάρχει κανείς που να παίζει ήδη; Εγώ αν και είχα πάρει κλειδί από τον Δεκέμβριο δεν είχα ασχοληθεί πέρα από τα πολύ βασικά του να ρίξω μία ματιά και να κάνω το tutorial, μέχρι χθες που είπα να ξεκινήσω να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έπαιξα μερικά παιχνίδια με ένα από τα έτοιμα decks που έχει και μου φαίνεται ότι το παιχνίδι έχει πολύ βάθος. Δεν υπάρχει σύστημα Mana ούτε και hp πράγμα που νομίζω βοηθάει (οκ τελείως διαισθητικά το λέω αυτό) να γίνει περισσότερο focus στις στρατηγικές των decks παρά ένα trade race. Επίσης στα πολύ θετικά το ότι το grinding του παιχνιδιού όπως είναι τώρα (ελπίζω να μην αλλάξει) είναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, χθες παίζοντας 1 ώρα μπόρεσα να ανοίξω 3 πακέτα, καμία σχέση με hearthstone π.χ. ελπίζω να μπορέσει να πάει καλά, τα πρώτα βήματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά θα έλεγα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
GWENT: The Witcher Card Game
Collapse
X
-
Καλα μιλαμε βλεπω μηνες στο gaf GWENT κι ουτε καν ειχα ανοιξει να δω τι ειναι. Τωρα μαθαινω οτι ειναι card game βασισμενο στο Witcher lol
-
To GWENT υπήρχε ήδη ως υποπαιχνίδι, παιχνίδι καρτών μέσα στο Witcher 3. Aγοραζες κάρτες απο εμπορους κτλ και έπαιζες με npcs. Τώρα θα κυκλοφορήσει και ως ανεξάρτητο.Last edited by BigBOSS; 19-05-2017, 01:09 PM.
Comment
-
Θα ασχοληθω λιγο τωρα που θα παει σε Open beta, μεχρι τωρα δεν ηθελα γιατι ηξερα πως θα γινει wipe. Μαλιστα θα παιξω λιγακι τωρα στην closed beta να το θυμηθώ ωστε τουλαχιστον να ξερω τι να κανω στην open Ο μηχανισμος του να διαλεγεις την rare σε καθε pack ειναι λιγο anti-noob friendly. Αν εχετε tips πειτε. Λογικα τα πρωτα kegs θα ειναι σημαντικα για το τι deck Θα φτιαξει καποιος νεος παικτης?
Δεν νομιζω να γινει το "main" ccg μου αλλα φαινεται ωραιο και εχει κοσμο. Ειναι αρκετα ξεχωριστο χωρις να ειναι πολυπλοκο.
Ενταξει το hearthstone ειναι σε αλλα επιπεδα jewing, δεν θελω να ξανασχοληθω μαζι του. απο οτι διαβαζω το gwent ειναι viable σαν f2p.Last edited by Roronoa; 20-05-2017, 09:08 PM.
Comment
-
11 kegs μονο 2 silver Ενταξει την μοίρα μου την εχω μαθει, δεν θα ξενερωσω ακομα αλλα..
Πρεπει να μπορουν να παιξουν PC vs PS4 αλλα δεν ξερω αν γινεται να κανεις invite για friendly match κτλ. Απο PC μπορεις να παιξεις εναντια σε κονσολα αλλα οχι οι κονσολες μεταξυ τους. Ακομα τα account μαλλον δεν ειναι unified, δλδ δεν μπορεις να παιξεις σε κονσολα και μετα να πας να συνεχισεις στο PC (μαλλον παιζει θεμα με τις αγορες και το μεριδιο που κραταει ο καθενας).Last edited by Roronoa; 25-05-2017, 01:09 AM.
Comment
-
Δεν το περιμενα πως θα χει και single player με περιπλάνηση στον κοσμο του Witcher όπου θα ψάχνεις κάρτες κτλ! E ρε περιμένουμε και τη σειρά Witcher, θα γίνει χαμός!
Comment
-
Μόνο εμείς παίζουμε τελικά εγώ μετά το δυναμικό ξεκίνημα δεν άνοιξα άλλη, το κακό βέβαια είναι ότι και αυτές που άνοιξα δεν μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες τώρα. Προς το παρόν παίζω κυρίως με το starter των skellige και σιγά σιγά αφού έχω μάθει πως να παίζω το συγκεκριμένο deck, προσπαθώ να θυμάμαι και τι παίζουν οι αντίπαλοι ώστε να αρχίσω σιγά σιγά να παίζω around από διάφορα. Το μόνο που αρχίζει να με ξενερώνει είναι ότι επειδή έχω ανέβει λίγο Level, πλέον πετυχαίνω και άτομα που παίζουν κανονικά δυνατά decks οπότε τα παιχνίδια είναι κάπως άνισα και το κόβω να γίνεται κάπως κουραστικό μέχρι να μπορέσω να φτιάξω και εγώ κάτι καλό. Όχι ότι θέλει πάρα πολύ καιρό για να μαζέψεις τα ανάλογα resources καθώς όπως είπαμε και πριν τα rewards είναι πραγματικά πάρα πολλά άμα παίζεις, απλά για 2-3 βδομάδες ενδεχομένως το σπορ να είναι λίγο αγγαρεία.
Comment
-
Ναι ισχύει, εγω ειμαι Lvl 10 (με εβγαλε rank 4) και παιζω συνηθως με αντιπαλους που εχουν ψιλοφτιαγμενα decks. Γενικα τωρα πια εχω κατω απο 40% winrate θα ελεγα γιατι παιζω σχεδον με full starter (μονο μια silver εχω αλλαξει και τα bronze units).
Εχω 800 scraps, μολις μαζεψω 1200-1400 σε καμια βδομαδα και αναλογα το τι καρτες θα εχω τοτε θα κανω craft μια καλη gold και 1-2 silver και θα φτιαξω ενα ελπιζω αξιολογο budget deck, αν μου πεσει και 1 legendary καλη νομιζω θα ειμαι κομπλε. Γενικα οι golds ειναι το προβλημα γιατι ειναι πολυ ακριβες αλλα και πολυ "deck defining". θεωρητικα μπορεις να φτιαξεις περιπου μια silver την ημερα με τα scrap rewards της ημερας, δλδ φτιαχνεις σε μια βδομαδα full silver πακετακι για deck. Προφανως μεσα στον μηνα θα εχεις ολες τις common και τις περισσότερες rare και απλα θα κανεις milling.
Και εγω δοκιμαζω μερικα archetypes να δω τι μου ταιριαζει και τι καρτες εχω. Μου επεσαν 2 καλες silver για discard skellige και το εψηνα να το δοκιμασω αλλα θα ειναι weak με αυτες που εχω εγω. Τωρα παιζω νανους αλλα ειναι ψιλο weak απεναντι σε decks με weather και καλο removal γιατι αν μου τους ριξουν δεν εχω πολλες ελπιδες σε 2ο και 3ο γύρο. Τουλαχιστον εβγαλα για πλακα σχεδον ολα τα challenges, μονο 2 leader εχω ακομα να νικησω. Γενικα δεν ψηνω να συνεχισω το νανοdecκ.
Ισως φτιαξω και εγω frost wild hunt monsters για να σπαω μπαλες.Last edited by Roronoa; 26-05-2017, 09:53 PM.
Comment
-
Roronoa πρόλαβες και έφτασες 10 ρε θηρίο; Αν κρίνω από τα ρολόγια του galaxy έχουμε παίξει σχεδόν το ίδιο (αν και εγώ γενικά έχω και κενά διαστήματα που απλά έχω ανοιχτό το game) αλλά είμαι ακόμα στο 6. Από scraps είμαι στα 360 (560 ουσιαστικά αφού έχω να σπάσω και τον απλό geralt), μόλις ανεβώ λίγο ακόμα θα ρχίσω να σκέφτομαι αν θα τα σκάσω σε καλές επικ ή αν θα αρχίσω με legendary.
* Πάντως ρε πούστη μου πόσο καύλα η αίσθηση όταν ανοίγεις πακετάκια; Σαν να μην πέρασε μία μέρα από το δημοτικό και τα χαρτάκια της panini
* Όντως πολύ καλές οι premium και πολύ καλή η ιδέα για ξεχωριστό resource για την αναβάθμιση τους.
Comment
Comment