Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fatal Frame IV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Για να μην γίνει άλλο flamming(όχι πως με νοιάζει) αλλά για του τύπους πρέπει πρώτα να το πιάσουμε το παιχνίδι στα χέρια μας.

    Ren μαζί σου σε αυτά που λες αλλά καθαρά το θέμα επιλογής κονσόλας δεν είναι θέμα πλέον στερεοτύπων αλλά διαλογή της πλειοψηφίας των παιχνιδιών που θέλει να παίξει ο καθένας. Το θέμα βέβαια της οικονομικής ύφεσης και την διασκέδαση που προσφέρει το Wii είναι μία συνιστώσα για την επιτυχία του.

    Το Wii δεν είναι εναλλακτική λύση είναι καθαρή επιλογή ανάμεσα από τις τρεις κονσόλες που υπάρχουν στην αγορά.

    Hardcore και casual δεν υφίστανται πλέον(και δεν μας συμφέρει να υπάρχει αυτή διαφοροποίηση λόγω μειοψηφίας) υπάρχουν gamers,τέλος.

    Λοιπόν το γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό και προσωπική του υπόθεση.

    Altair μην γίνεσαι αγνωστικιστής, αν και κρίνεις τόσο εύκολα ως "φωλιά" άλλο τόσο μου δίνεις το δικαίωμα με τα άπειρα ανούσια post(με εξαιρέσεις) που κάνεις να σε πω spammer και άλλο τόσο να σχολιάσω το περιεχόμενο αυτών που γράφεις και να σε πω απλά αδαή.ΑΛΛΑ δεν κρίνω τόσο εύκολα και βιαστικά και το βασικότερο δεν βαδίζω με την λογική της μάζας. ΔΕΝ νομίζω να είσαι τίποτα από τα παραπάνω και το σημαντικότερο σε βρίσκω πολύ ενθουσιώδη gamer που σου αρέσει να δοκιμάζεις τα πάντα και πραγματικά σε χαίρομαι. Πάρτω αλλιώς και άκου τα παρακάτω.

    Τα review και τα preview δεν είναι ευαγγέλια ούτε είναι δόγματα που πρέπει να ακολουθούν οι gamer σαν κριτήριο για να βγάζουν μια ολοκληρωμένη άποψη για τον οποιοδήποτε τίτλο. Ειδικά σε αυτή την γενιά!!! Πιστεύω πως κάποιοι έχουν πολλά χρόνια gaming experience κάτω από τη ζώνη τους και έχουν την κριτική ικανότητα τουλάχιστον να ξέρουν τι τους αρέσει και τι όχι, το βασικότερο.

    Η αντιπαράθεση για το Project Zero πραγματικά είναι ανούσια καθίστε να το παίξουμε και μετά λέμε ότι θέλουμε με κύρια επιχειρηματολογία να πηγάζει από την άποψη μας. Το άμα κάποιος πραγματικά μου ξαναφέρει προσωπικά σαν επιχείρημα κανένα review από μεγάλο site χωρίς να έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει να επιχειρηματολογήσει και από πάνω είναι απλά επιστημονικά αποδεδειγμένα ανόητος.

    Επειδή μέσω της παρατήρησης βγαίνουν και κάποια συμπεράσματα πραγματικά μερικοί ρίχνουν χαρακτηρισμούς χωρίς να ξέρουν τον άλλον τον προσβάλουν, λένε την αποψάρα τους που τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να την στηρίξουν με επιχειρήματα και το ρίχνουν στην ειδημωνολογία τους. Σεβαστείτε και διαβάστε τι έχει να πει και πριν απαντήσετε σκεφτείτε με το μυαλό σας και όχι με το πουλί σας(αυτο σας χρησιμεύει αλλού).

    Αυτά......

    Comment


    • #92
      Δεν είχα σκοπό να ποστάρω απόψε, ήμουν κουρασμένος..αλλά όταν βλέπω τέτοιο τυχάρπαστο trolling από χρήστες που προσωπικά μου είχαν φανεί σοβαροί και μετρημένοι ,κάτι με τρώει μέσα μου και δεν μπορώ να απορρίψω αυτήν την εσωτερική ώθηση..
      Για σένα μιλάω fioth...
      Μιλάς για τίτλους που έρχονται..
      Καταρχήν, πάρτο πάλι για να το καταλάβεις καλύτερα, αυτό που έθεσε και ο Jacken



      Από κει και πέρα, υποκειμενικά μπορείς να λες ότι θες, όλα να σου μοιάζουν σκατά και απόσκατα, και εσύ να χαριεντίζεσαι με ότι γουστάρεις, στις άλλες σου κονσόλες, αλλά επειδή υπάρχει και ένα consensus,δες τους τίτλους που έρχονται και όταν βγουν τα reviews έλα να τα ξαναπούμε...
      Tώρα Altair....δεν υπάρχει άβατο, όυτε τίποτα...ΑΝ είχες και σύ Wii, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σε μια βάση, αλλά μιας και δεν έχεις, το να παπαγαλίζεις τις απόψεις διαφόρων που είναι απογουτευμένοι από την αγορά του wii, εμένα μου φαίνεται σαν κακόηθες και καλυμμένο trolling..
      Και επειδή αναφέρθηκες στην ποιότητα, μέγιστε κριτή και μάντη Fioth, εμένα τα κάτωθι μου φαίνονται γοητευτικότατα και στην τελική στα αρχίδια μου για το τι σκέφτεται το κάθε δήθεν hardcore παιδάκι που κλαίει επειδή τον εγκατέλειψε δήθεν η casual μαμά Νintendo../edit:δεν αναφέρομαι σε σένα με αυτό, μιλάω γενικά για τα όσα άκουσα μετά την ε3
      Και να λοιπόν τι έρχεται ενδεικτικά και αποκλειστικά..
      De Blob
      Deadly Creatures
      Conduit
      Μonster Hunter 3
      Fatal Frame 4
      Tenchu 4
      Madworld
      Arc rise Fantasia
      Talesawn..
      MainLine Tales
      Final Fantasy Crystal Bearers
      SkyCrawlers
      Fragile
      Samba de Amigo
      Sonic (I have faith... )
      King Story
      Red Steel 2

      Mπορεί να μην καλύπτουν τα δικά σου γούστα, αλλά η λίστα είναι μεγάλη και ποιοτική και κοιτάζονττας προς την Ιαπωνία, βλέπεεις κάθε μέρα και νέα παιχνίδια να ανακοινώνονται και σημαντικές ομάδες devs να αναπτύσσουν για το Wii..Shift of Focus, indeed!
      Oπότε άσε μας ήσυχους με την αθλιότητα της ποιότητας και άσε εμάς να εμβαπτιστούμε στα θολέρα για σένα, αλλά διαυγή για μας νερά της..
      Βρήκατε όλοι την ευκαιρία, μέσω του Ματ, να κράξετε το wii...μήπως στην τελική τσούζει ρε παιδιά η πρωτιά, που συνοδευέτεαι πλέον και από υψηλές πωλήσεις software?

      Kαι για να κλείσω...http://blog.wired.com/games/2008/07/...ss-1.html#more
      Για δείτε λίγπο και την άποψη του Chris Cohler του wired blog...
      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

      Let's just all say the magic words and go back to reality.

      THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

      Comment


      • #93
        schatten ο καθένας μιλάει (συνήθως) για τον εαυτό του και πιστεύω ότι πάνω κάτω όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Η λίστα είναι εντυπωσιακή, εγώ ξεχωρίζω 3-4 τίτλους και τους θεωρώ υπεραρκετούς. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι (όπως κι εγώ) γκρινιάζουν για το τι υπάρχει τώρα και όχι για το τι θα έρθει. Όπως και να έχει, ας μην αναλωθούμε πάλι στα ίδια. Είναι ανούσιο, δε βρίσκεις;

        Comment


        • #94
          schatten ο καθένας μιλάει (συνήθως) για τον εαυτό του και πιστεύω ότι πάνω κάτω όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Η λίστα είναι εντυπωσιακή, εγώ ξεχωρίζω 3-4 τίτλους και τους θεωρώ υπεραρκετούς. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι (όπως κι εγώ) γκρινιάζουν για το τι υπάρχει τώρα και όχι για το τι θα έρθει. Όπως και να έχει, ας μην αναλωθούμε πάλι στα ίδια. Είναι ανούσιο, δε βρίσκεις;
          [/b]
          Δεκτό αυτό που λες Εvans και χαίρομαι που αναγνωρίζεις ότι η λίστα είναι πολύ καλή..
          Προσωπικά, αν έλεγε ο Fioth για αυτά που έχουμε τώρα, αν και προσωπικά με Okami, Brawl kai backlog, δεν μου φτάνει ο χρόνος, πιθανόν και να σιώπαινα..
          Αλλά μίλησε για την χείριστη ποιότητα αυτών που έρχονται..
          Ε συγνώμη, αυτό δεν μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο..
          Και όπως είπα, ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά υπάρχει μια ας το πούμε συνισταμένη απόψεων και αυτή λεέι πως αυτά τα παιχνίδια δεν είναι καθόλου αμελητέα, το αντίθετο μάλιστα..
          Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

          Let's just all say the magic words and go back to reality.

          THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

          Comment


          • #95
            ...Where the fuck did that all come from?!

            Κατ'αρχας καθισταται προφανες πως ορισμενοι πασχουν απο εντονα συμπτωματα fanboyσμου, μιας και πανω σε ενα γενικο κι αοριστο σχολιο (το δικο μου, το οποιο θα αναλυσω πιο κατω οσον αφορα στο τι αναφεροταν) ενιωσαν πως επρεπε να προτασουν τα στηθη τους για να υπερασπιστουν τη μαμα Nintendo.Για σοβαρευτειτε λιγακι ρε!Μηπως εχει παραγινει το κακο με τα "ιερα και τα οσια" του καθενος που αρπαζεται με το καθε τι κι αρχιζει και κραζει;Ποιος ο λογος να μου επιτεθεις ανθρωπε μου τη στιγμη που το μονο που ειπα (και αποτελει προσωπικη γνωμη, μπορεις να μη τη διαβασεις ή να κλεισεις τα ματια σου και να σφυριξεις αδιαφορα) ειναι πως η Nintendo εμμενει στην προβολη του casual στοιχειου (σε οποιον δεν αρεσει ο ορος προτεινω να το "διαβασει" οπως προτιμα πριν αρχισει να λεει) πραγμα που κατεστη ξεκαθαρο κι απο την παρουσια της στην E3 (αν και καποιοι εδω μεσα λογικα θα τη θεωρησαν μεγαλειωδη).Προσωπικα απο την αρχη (πολυ πριν δλδ κυκλοφορησει η κονσολα) υπηρξα μεγιστος υποστηρικτης της κινησης της εταιριας να προσεγγυσει το ευρυ κοινο και εσπευσα να το εκφρασω κι εμπρακτα (αγορα την πρωτη μερα κυκλοφοριας) ομως στην πορια η λογικη στην οποια στραφηκε με απογοητευσε.Φυσικα και κρινω και θα επρεπε ολοι να κρινετε αντι να τρωτε την οποια επιχειρηματικη πολιτικη αμασητη μονο και μονο επειδη προερχεται απο τον ταδε ή τον δεινα...λυπαμαι αλλα αυτη την εικονα μου δινουν καποιοι.Εχω καθε δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου κι αν καποιος διαφωνει μπορει να αντιπαραθεσει καποιο επιχειρημα ή να μου κανει μια ευθεια ερωτηση.Ξερω πολυ καλα τι προκειται να κυκλοφορησει και δε χρειαζομαι λιστα, ευχαριστω πολυ...Απο εκει και περα ολο το παραπανω φιασκο αποτελει για αλλη μια φορα αποδειξη του οτι το δημογραφικο των gamers μπορει να τεινει προς το ηλικιακο ευρος των 25-40 αλλα απο αντιληψη και συμπεριφορα μαλλον στα 12-15 κυμαινεται...

            Προσπερνοντας τα παραπανω, ας ασχολειται ο καθενας με ο,τι θελει, δε θα σας πω εγω τι τιτλους να παιξετε (ουτε ειχα καμια προθεση, ουτε εκανα καμια αποπειρα) αλλα προσωπικα δηλωνω πως την επανασταση της Nintendo δεν τη βλεπω εδω και δυο χρονια, ουτε και την παρατηρω στον οριζοντα...το μονο που βλεπω ειναι λαγουδακια, γλασο κι ενας υδραυλικος να κυνηγαει μικρα ζωακια σε σχημα τοστιερας για να τα πιασει με τις σφαιρες που εχει στο τσαντακι του ενω ενα τεραστιο $ καλυπτει τον ουρανο, ολα αυτα για εκατομμυριοστη φορα.

            ΥΓ.Και να φανταστει κανεις πως το μονο που ηθελα να πω ειναι πως οι devs θα επρεπε να εστιασουν περισσοτερο στον γυροσκοπο του Wiimote...τρεχα γυρευε...
            <div align="center">

            "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

            Comment


            • #96
              Τι ψάχνεις να βρεις ρε Fioth άσε, το να προσπαθήσεις να κάνεις διάλογο με fanboys είναι δυσκολότερο από το κάνεις διάλογο με έναν τοίχο. Άσε τον καθένα να ζει στον μικρόκοσμό του και τέλος. Το ότι επιχειρηματικές τακτικές πολυεθνικών θα ήταν σε τόσο μεγάλο βαθμό ικανές να επηρεάσουν μυαλά ανθρώπων άνω των 13 ετών είναι τουλάχιστον λυπηρό.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

              Comment


              • #97
                <div class='quotetop'>(Altair &#064; Aug 1 2008, 10&#58;38 PM) [snapback]34460[/snapback]</div>
                ωχ&#33;άμα κυκλοφορήσουν ξανά τα 3 πρώτα με τέτοιο χειρισμό όπως αυτό δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα να βγει καλό το αποτέλεσμα οπότε ας είμαστε αισιόδοξοι.
                [/b]
                Ρε παιδιά σόρρυ κιόλας αλλά εγώ απλά έγραψα ένα φόβο/ανησυχία δεν είπα τίποτα κακό.Αλλά μετά όταν παίρνω απαντήσεις σαν τις παρακάτω δεν γίνεται να κρατηθώ.

                <div class='quotetop'>(jaken23 &#064; Aug 1 2008, 10&#58;58 PM) [snapback]34462[/snapback]</div>

                +

                You can&#39;t spell IGNorance without it&#33;
                [/b]

                Schatten είμαι ήδη κάτοχος 2 παιχνιδιών στο Wii και πίστεψέ με δεν τα πήρα για πλάκα.Το Fatal Frame είναι από τους τίτλους που περιμένω έχοντας παίξει (δυστυχώς λίγο) τον πρώτο τίτλο και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα γι&#39;αυτόν τον τίτλο,όπως και για το deadly creatures, και γι&#39;αυτό εξέφρασα την ανησυχία μου.
                Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Δηλαδή δεν μπρούμε να εκφράσουμε μια γνώμη αμέσως να μας την πέσετε;

                Κι επειδή κάτι αναφέρθηκε πιο πάνω για τρόλλινγκ και λοιπά να ξέρετε ότι απλά προτιμώ τα Ορκ.
                Carpe diem

                Comment


                • #98
                  Διάολε αν ήξερα οτι θα γινόταν όλο αυτό δεν θα πόσταρα ποτέ το preview και στην τελική μόνο αυτά που διαβάσαμε δεν κρίναμε αλλά αναλωθήκαμε πάλι σε ανούσιες κόντρες. Χαλαρώστε λιγάκι αδέρφια, μην φτάσουμε στο σημείο να σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές να ποστάρουμε κάτι φοβούμενοι τις αντιδράσεις των υπολοίπων.
                  Από κει και πέρα για το παιχνίδι και ποιο συγκεκριμένα για το χειρισμό το ξαναλέω δεν μπορώ να κρίνω αν θα λειτουργεί σωστά καθώς δεν το έχω παίξει σαν ιδέα όμως το όλο control scheme, συγχωρήστε με, μου φαίνεται τουλάχιστον χαζό&#33; Και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν χρησιμοποίησαν το pointer του wii-mote.Eσας ρε παίδες δεν σας φαίνεται περίεργο?
                  Τέλος πάντων, μιλώντας για την πάρτη μου όσον αφορά το gaming είμαι πάνω από όλα Ν-fan αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να κρίνω κάτι που δεν μου αρέσει και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κρίνω κάποιον ως προκατειλημμένο ή hater επειδή τα γούστα του διαφέρουν από τα δικά μου&#33;

                  To Tsukihami no Kamen είναι τίτλος της Tecmo[/b]
                  Σωστά αλλά publisher στο 4 είναι η Νιντεντο&#33;
                  I attack sharks
                  when i smell them bleed
                  I dont go swimming
                  water just wants to be around me.

                  Comment


                  • #99
                    Πιστεύω ότι όλες αυτές οι παρεξηγήσεις πηγάζουν από το γεγονός ότι η Ν άλλαξε προσανατολισμό, ή ξεκίνησε χωρίς κάποιον και κατέληξε εδώ που βρίσκεται τώρα. Όλοι μας στην αρχή νομίζαμε ότι με το Wii θα βλέπαμε κάτι που θα ήταν 180 μοίρες αντίθετο με την υπόλοιπη βιομηχανία λόγω του wiimote, κάτι που μάλλον δεν το είδαμε (σε μεγάλο βαθμό) ως τώρα. Αντιθέτως βλέπουμε μία πιο "casual" πορεία με τα διαμάντια, τα πολύ καλά, τα καλά και τα σκουπίδια της. Παλιότερα έβλεπα το Wii και αναρωτιόμουν προς τα που πάει, τώρα το πήρα απόφαση ότι δεν είναι το wiimote και η επανάσταση ο στόχος του αλλά αυτό που προσφέρει τώρα (όπως το προσφέρει) και για αυτό δεν γκρινιάζω. Απλώς κατάλαβα ότι δεν απευθύνεται τόσο σε μένα...

                    Τέλος πάντων, επί του θέματος τώρα. Ο έλεγχος δε μου ακούγεται χάλια απλώς περίεργος. Με ένα πιο συμβατικό pad θα έπαιζα μια χαρά αλλά απορώ γιατί να πρέπει να συμβιβαστώ με κάτι τέτοιο ενώ υπάρχει η πολύ πιο απλή, εύκολη και διασκεδαστική λύση του pointer.

                    Comment


                    • Τι ψάχνεις να βρεις ρε Fioth άσε, το να προσπαθήσεις να κάνεις διάλογο με fanboys είναι δυσκολότερο από το κάνεις διάλογο με έναν τοίχο. Άσε τον καθένα να ζει στον μικρόκοσμό του και τέλος. Το ότι επιχειρηματικές τακτικές πολυεθνικών θα ήταν σε τόσο μεγάλο βαθμό ικανές να επηρεάσουν μυαλά ανθρώπων άνω των 13 ετών είναι τουλάχιστον λυπηρό.
                      [/b]
                      Και έλεγα δεν θα πεταχτείς πάλι στην εναγώνια προσπάθεια σου να αφυπνίσεις συνειδήσεις και να επιτεθείς στα άμοιρα και άμυαλα fanboys?ο Εvans τουλάχιστον είχε τα καλαμπαλίκια να παραδεχτεί πως η λίστα με τα όσα ανέφερα είναι εντυπωσιακή..
                      Εσύ ακόμα μάλλον θα γκρινιάζεις για τους 3rd parties,...Γιατί στην Κυβική εποχή, αν είχες μόνο Cube, απολάμβανες περισσότερα και ποιοτικότερα exclusives...Ο τοίχος μάλλον σε εσάς ανήκει..
                      Κατά τα άλλα,είναι λυπηρό και αφελές να νομίζεις πως ετεροκαθορίζομαστε από την επιχειρηματική τακτική της Ν...
                      Από τις παιχνιδάρες που μας έδωσε σε διάστημα ενάμισι χρόνου καθορίζομαστε και από τα αρκετά διαμαντάκια 3rd party που προσωπικά απόλαυσα....
                      Στην τελική άμα σε χαλάει το μηχάνημα, πούλα το να ηρεμήσεις εσύ..Γιατί είναι φανερό πως στην έκδηλη μιζέρια σου που σε κατατρύχει από τότε που σε γνώρισα, πασχίζεις πλέον να βρίσκεις κουσούρια και ελαττώματα σε οτιδήποτε δεν ανταποκρίνεται στα στεγνά σου πλαίσια..Μεγιά σου με χαρά σου, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι που απολαμβάνουν καθέ στιγμή με το wii τους και βλέπουν πως έρχονται ακόμη περισσότερα πράγματα...
                      Αν δεν το βλέπεις αυτό, πολύ απλά εθελοτυφλείς...
                      Altair, δεν ήξερα ότι πήρες wii...Γιατί όταν είχε γίνει ένα θέμα, με μια δική σου αντίδραση για σκόνες κτλ, δεν είχες wii...
                      Evans,η αλλαγή προσανατολισμού, βλέπεις να επηρεάζει τα hardcore παιχνίδια που προσφέρει η Ν??
                      Εγώ δεν το βλέπω...Σε ενάμισι χρόνο πήραμε Zelda, Mario Galaxy, mP3, Brawl, Fire Emblem κτλ και είναι δυνατόν να παραπονιόμαστε ότι δεν υπάρχει hardcore προσφορά?Εμένα μου φαίνεται absurd..
                      Η επειδή από μια λανθασμένη και κακή e3, καταλήξαμε πως πάει, μας ξέχασε εμάς τους core gamers,,
                      Eιλικρινά, εμένα μου φαίνονται αστείες οι αντιδράσεις αυτές...
                      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

                      Let's just all say the magic words and go back to reality.

                      THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

                      Comment


                      • Evans,η αλλαγή προσανατολισμού, βλέπεις να επηρεάζει τα hardcore παιχνίδια που προσφέρει η Ν??
                        Εγώ δεν το βλέπω...Σε ενάμισι χρόνο πήραμε Zelda, Mario Galaxy, mP3, Brawl, Fire Emblem κτλ και είναι δυνατόν να παραπονιόμαστε ότι δεν υπάρχει hardcore προσφορά?Εμένα μου φαίνεται absurd..[/b]
                        Τα παιχνίδια αυτά τα έδωσε. Έχω πει αρκετές φορές ότι θέλω κι άλλα, περισσότερα ονόματα πέραν των βασικών σειρών αλλά αυτά τα άλλα θα τα πάρω από 3rd parties (Fragile, Tales of w/e, Fatal Frame IV, Sonic - believe -, Mad world - αν αποδειχθεί καλό) οπότε είμαι ΟΚ. Γεγονός είναι ότι τα ΤΤΡ και ΜΡ3 με απογοήτευσαν, όχι γιατί δεν ήταν καλά παιχνίδια (50 και 17 απολαυστικότατες ώρες αντίστοιχα), αλλά γιατί τα βρήκα χειρότερα των προηγούμενων. Το Galaxy είναι έπος, πάω για τρίτο playthrough και για το FE τα ξέρουμε. Με brawl και mario cart ποτέ δεν ασχολήθηκα .

                        Comment


                        • δεν είμαι κάτοχος Wii,είμαι εν δυνάμει κάτοχος Wii.αλλά αυτό δεν έχει σχέση.εδώ μιλάμε για το χειρισμό του παιχνιδιού και μόνο.
                          ας τα αφήσουμε λοιπόν τα υπόλοιπα και ας συζητήσουμε πάνω σε αυτό.
                          Carpe diem

                          Comment


                          • Και έλεγα δεν θα πεταχτείς πάλι στην εναγώνια προσπάθεια σου να αφυπνίσεις συνειδήσεις και να επιτεθείς στα άμοιρα και άμυαλα fanboys?ο Εvans τουλάχιστον είχε τα καλαμπαλίκια να παραδεχτεί πως η λίστα με τα όσα ανέφερα είναι εντυπωσιακή..
                            Εσύ ακόμα μάλλον θα γκρινιάζεις για τους 3rd parties,...Γιατί στην Κυβική εποχή, αν είχες μόνο Cube, απολάμβανες περισσότερα και ποιοτικότερα exclusives...Ο τοίχος μάλλον σε εσάς ανήκει..
                            Κατά τα άλλα,είναι λυπηρό και αφελές να νομίζεις πως ετεροκαθορίζομαστε από την επιχειρηματική τακτική της Ν...
                            Από τις παιχνιδάρες που μας έδωσε σε διάστημα ενάμισι χρόνου καθορίζομαστε και από τα αρκετά διαμαντάκια 3rd party που προσωπικά απόλαυσα....
                            Στην τελική άμα σε χαλάει το μηχάνημα, πούλα το να ηρεμήσεις εσύ..Γιατί είναι φανερό πως στην έκδηλη μιζέρια σου που σε κατατρύχει από τότε που σε γνώρισα, πασχίζεις πλέον να βρίσκεις κουσούρια και ελαττώματα σε οτιδήποτε δεν ανταποκρίνεται στα στεγνά σου πλαίσια..Μεγιά σου με χαρά σου, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι που απολαμβάνουν καθέ στιγμή με το wii τους και βλέπουν πως έρχονται ακόμη περισσότερα πράγματα...
                            Αν δεν το βλέπεις αυτό, πολύ απλά εθελοτυφλείς...
                            [/b]
                            Ποιος έθιξε τα ζητήματα που λες; (άσχετα αν είναι υπαρκτά)
                            Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πω στο FiOth, ο οποίος από το πουθενά πήγε να βρει τον μπελά του, ότι είναι ανούσιο να προσπαθείς να κάνεις διάλογο με fanboys, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

                            Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό και να απαντήσω για 1000 πράγματα κρατιέμαι να μη το κάνω, γιατί πολύ απλά δε θα έχει νόημα να απευθυνθώ σε fanboys. Εξάλλου μετά από ένα σημείο είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να διαβάζεις μερικά πράγματα σαν αυτά που διάβασα τις τελευταίες μέρες. Viva la Revolution και η αφομοίωση της κάθε επιχειρηματικής λογικής της τάδε πολυεθνικής. Η κατάσταση με μερίδα των Nintendo fans μου θυμίζει το γενικότερο φάσμα της μόδας, δεν είμαστε ο εαυτός μας, αλλά είμαστε αυτό που κάποιοι άλλοι επιλέγουν για εμάς να είμαστε.

                            Αλλά ναι ξέχασα, με τσούζει που η Nintendo είναι πρώτη και γαμάει στις πωλήσεις, άλλωστε κάθε μέρα με αυτή τη έννοια ξυπνάω (ο μικρόκοσμος που λέγαμε). Θα ήθελα να έβλεπα πόσα από τα Nintendo ρομποτάκια θα αγόραζαν το Wii και θα έπαιρναν τον ρόλο αυτό του defensive force για την κονσόλα, εάν ήταν ακριβώς το ίδιο μηχάνημα, με ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, με ακριβώς τα ίδια ελαττώματα και προτερήματα, αλλά δεν ήταν της Nintendo και ήταν της Sony, της Microsoft ή της Apple για παράδειγμα.

                            9 στους 10 Nintendo fans ούτε που θα το αγόραζαν, θα γελάγανε, θα χλευάζανε, θα τους ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο, θα θυμόντουσαν ίσως τις παραδώσεις της δεκαετίας του 90 και θα τα έβαζαν ξανά με την αγορά, με τους νέους gamers, με τη μαζικοποίηση, με τη ποιότητα κλπ. Αλλά επειδή η συγκεκριμένη κονσόλα είναι της Nintendo πρέπει να μας αρέσει, έστω κι αν υπό άλλες προϋποθέσεις (ήταν Sony Wii για παράδειγμα) δεν θα υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητες να την αγγίζανε, τώρα όμως πρέπει να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία της και να την υπερασπιστούμε.

                            Ε ρε γλέντια, ε ρε γλέντια που θα κάναμε εάν μπορούσαμε να κόψουμε αντιδράσεις (και κυρίως αγορές) των ίδιων ακριβώς ατόμων για την ίδια ακριβώς κονσόλα που όμως το πρώτο της συνθετικό δεν ήταν Nintendo αλλά Sony ή τέλος πάντων μια διαφορετική πολυεθνική από τη ?μαμά?.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                            Comment


                            • Ποιος έθιξε τα ζητήματα που λες; (άσχετα αν είναι υπαρκτά)
                              Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πω στο FiOth, ο οποίος από το πουθενά πήγε να βρει τον μπελά του, ότι είναι ανούσιο να προσπαθείς να κάνεις διάλογο με fanboys, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.[/b]
                              Πραγματικά τι ζητήματα θίχτηκαν και έχασα επεισόδια...

                              Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό και να απαντήσω για 1000 πράγματα κρατιέμαι να μη το κάνω, γιατί πολύ απλά δε θα έχει νόημα να απευθυνθώ σε fanboys. Εξάλλου μετά από ένα σημείο είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να διαβάζεις μερικά πράγματα σαν αυτά που διάβασα τις τελευταίες μέρες. Viva la Revolution και η αφομοίωση της κάθε επιχειρηματικής λογικής της τάδε πολυεθνικής. Η κατάσταση με μερίδα των Nintendo fans μου θυμίζει το γενικότερο φάσμα της μόδας, δεν είμαστε ο εαυτός μας, αλλά είμαστε αυτό που κάποιοι άλλοι επιλέγουν για εμάς να είμαστε.[/b]
                              Το ότι κάποιοι θίγουν κάποιους άλλους και τους λένε fanboys επειδή τους συμφέρει η επιχειρηματολογία των αντιπάλων πολυεθνικών της nintendo(και δεν το κάνεις μόνο εδώ) αυτό εσένα τι σε κάνει; Το να έχουμε εγωισμό είναι καλό αλλά και μόνο που απαντάς στον άλλον μόνο και μόνο για τον αποκαλέσεις fanboy σε φέρνει στην ανάλογη θέση με αυτόν που κατηγορείς άλλα στην αντίθετη πλευρά. Στο κάτω,κάτω της γραφής το forum είναι για videogames το τι αγώνα κάνει κάποιος γιατί τα πάντα είναι πολιτική σε προσωπικό επίπεδο δεν μπορείς να το δεις από την οθόνη του PC σου.

                              Αλλά ναι ξέχασα, με τσούζει που η Nintendo είναι πρώτη και γαμάει στις πωλήσεις, άλλωστε κάθε μέρα με αυτή τη έννοια ξυπνάω (ο μικρόκοσμος που λέγαμε). Θα ήθελα να έβλεπα πόσα από τα Nintendo ρομποτάκια θα αγόραζαν το Wii και θα έπαιρναν τον ρόλο αυτό του defensive force για την κονσόλα, εάν ήταν ακριβώς το ίδιο μηχάνημα, με ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, με ακριβώς τα ίδια ελαττώματα και προτερήματα, αλλά δεν ήταν της Nintendo και ήταν της Sony, της Microsoft ή της Apple για παράδειγμα.[/b]
                              Κοίτα άμα ξυπνούσες με αυτό το πράγμα σαν προτεραιότητα θα είχες ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα τις άλλες υποθέσεις κράτα τες για τον εαυτό σου μιας και δεν μπορείς να διαβάζεις ούτε το μέλλον ούτε τις αντιδράσεις ενός συνόλου ανθρώπων. Μπορεί να γίνονταν έτσι μπορεί και όχι μπορεί να γίνονταν και το ακριβώς αντίθετο με αυτό που λες. Who Knows?

                              9 στους 10 Nintendo fans ούτε που θα το αγόραζαν, θα γελάγανε, θα χλευάζανε, θα τους ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο, θα θυμόντουσαν ίσως τις παραδώσεις της δεκαετίας του 90 και θα τα έβαζαν ξανά με την αγορά, με τους νέους gamers, με τη μαζικοποίηση, με τη ποιότητα κλπ. Αλλά επειδή η συγκεκριμένη κονσόλα είναι της Nintendo πρέπει να μας αρέσει, έστω κι αν υπό άλλες προϋποθέσεις (ήταν Sony Wii για παράδειγμα) δεν θα υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητες να την αγγίζανε, τώρα όμως πρέπει να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία της και να την υπερασπιστούμε.
                              [/b]
                              Εσύ που αναφέρεσαι και ως nintendo fan δεν σε βλέπω να αντιδράς πάντως με αυτό τον τρόπο.....Αρά αυτοαναιρείται το παραπάνω επιχείρημα με τον εαυτό σου σαν ζωντανό παράδειγμα. Αλλά είπαμε ο εγωισμός του να δικαιολογήσουμε την επιλογή μας ως καλύτερη είτε είναι το Xbox360,PlayStation 3 ή το Wii φέρνει αυτές τις αντιπαραθέσεις, διότι στην δικιά μας λογική επικρατεί και η γνώμη της πλειοψηφίας, άμα δεν συμφωνούν όλοι με την γνώμη μας ή του συνόλου στο οποίο κάνω παρέα(βασική ανθρώπινη ανάγκη) αισθάνομαι ο μαλάκας της υπόθεσης. Σε ποιόν αρέσει να τον θεωρούν μαλάκα; Σωτήρη υπάρχουν και άνθρωποι όμως που ενεργούν με ώριμα κριτήρια και βάση προσωπικής επιλογής δεν μπορείς να γενικεύεις με αυτό τον τρόπο είναι προσβλητικό μόνο και μόνο να υπονοείς ότι κάποιος που έχει τουλάχιστον τις βασικές γνώσεις ότι δεν μπορεί να κάνει επαγωγικό συλλογισμό και ότι λειτουργεί με την ψυχολογία της μάζας,τέλος.

                              Η διασκέδαση και ο τρόπος με τον οποίο ευχαριστιέται κάποιος δεν χρειάζεται να πληρούν τα κριτήρια της πλειοψηφίας.Η πλειοψηφία οφείλει όμως να σεβαστεί τα κριτήρια της μονάδος άσχετα αν η μονάδα απομονώνεται.

                              9 στους 10 Nintendo fans ούτε που θα το αγόραζαν, θα γελάγανε, θα χλευάζανε, θα τους ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο, θα θυμόντουσαν ίσως τις παραδώσεις της δεκαετίας του 90 και θα τα έβαζαν ξανά με την αγορά, με τους νέους gamers, με τη μαζικοποίηση, με τη ποιότητα[/b]
                              Τα ίδια ακριβώς επικαλείσαι με την σειρά SONIC σε προηγούμενο θέμα αυτό εσένα τι σε κάνει;

                              Ε ρε γλέντια, ε ρε γλέντια που θα κάναμε εάν μπορούσαμε να κόψουμε αντιδράσεις (και κυρίως αγορές) των ίδιων ακριβώς ατόμων για την ίδια ακριβώς κονσόλα που όμως το πρώτο της συνθετικό δεν ήταν Nintendo αλλά Sony ή τέλος πάντων μια διαφορετική πολυεθνική από τη ?μαμά?.
                              [/b]
                              Εγώ γελάω(και το διασκεδάζω πολύ) διότι αυτό που λες γίνεται ήδη διαβάζοντας όπως είπα και παραπάνω στα online communities τους παρόμοιους "Loggo" να βλέπουν τις αλλαγές της Microsoft και της Sony και να ουρλιάζουν από απόγνωση για το "Lips", τα "AVATARS", το "Little Big Planet",το "Wii Music",to "Wii Fit" και ξέρεις τι ανακάλυψα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΪΔΙΑ ΑΤΟΜΑ που γκρινιάζουν για τα πάντα που δεν κολλάει στα κριτήρια τους. Δυστυχώς για αυτούς έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι και πλειοψηφία(που δεν είναι τα νούμερα μιλάνε με επιστημονική ακρίβεια) και θέλουν να επιβληθούν σε μια καπιταλιστική αγορά που μετράει περισσότερο η άποψη της πλειοψηφίας του Market Share.

                              Και όπως είπα και παραπάνω κοιτάμε λίγο και την καμπούρα μας πριν κρίνουμε την καμπούρα του άλλου.

                              Comment


                              • Αλλά ναι ξέχασα, με τσούζει που η Nintendo είναι πρώτη και γαμάει στις πωλήσεις, άλλωστε κάθε μέρα με αυτή τη έννοια ξυπνάω (ο μικρόκοσμος που λέγαμε). Θα ήθελα να έβλεπα πόσα από τα Nintendo ρομποτάκια θα αγόραζαν το Wii και θα έπαιρναν τον ρόλο αυτό του defensive force για την κονσόλα, εάν ήταν ακριβώς το ίδιο μηχάνημα, με ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, με ακριβώς τα ίδια ελαττώματα και προτερήματα, αλλά δεν ήταν της Nintendo και ήταν της Sony, της Microsoft ή της Apple για παράδειγμα.

                                9 στους 10 Nintendo fans ούτε που θα το αγόραζαν, θα γελάγανε, θα χλευάζανε, θα τους ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο, θα θυμόντουσαν ίσως τις παραδώσεις της δεκαετίας του 90 και θα τα έβαζαν ξανά με την αγορά, με τους νέους gamers, με τη μαζικοποίηση, με τη ποιότητα κλπ. Αλλά επειδή η συγκεκριμένη κονσόλα είναι της Nintendo πρέπει να μας αρέσει, έστω κι αν υπό άλλες προϋποθέσεις (ήταν Sony Wii για παράδειγμα) δεν θα υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητες να την αγγίζανε, τώρα όμως πρέπει να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία της και να την υπερασπιστούμε.

                                Ε ρε γλέντια, ε ρε γλέντια που θα κάναμε εάν μπορούσαμε να κόψουμε αντιδράσεις (και κυρίως αγορές) των ίδιων ακριβώς ατόμων για την ίδια ακριβώς κονσόλα που όμως το πρώτο της συνθετικό δεν ήταν Nintendo αλλά Sony ή τέλος πάντων μια διαφορετική πολυεθνική από τη ?μαμά?.
                                [/b]
                                Δεν διαφωνώ φίλε μου, αλλά ΠΟΤΕ η Sony ή η Microsoft θα έβγαζαν μια κονσόλα σαν το wii. Η Apple παίζει.
                                Μπορεί να κυκλοφορούσαν ένα Motion-detection contrοlller σαν εξτρα περιφερειακό σαν το eye toy αλλά ποτέ σαν βασική ιδέα πίσω απ&#39;τις κοσνόλες τους.

                                Οι λόγοι είναι δύο: Πρώτον ένας από τους λόγους που η Νιν απόφάσισε στην δημιουργία του wii είναι διότι αν κυκλοφορούσε μία συμβατική κοσνόλα δύσκολα θα μπορούσε να χτυπήσει τα playstation και xbox brand.

                                Δεύτερον και σημαντικότερο, η Νιν ήταν, είναι και θα είναι μια εταιρεία που ποντάρει στο αντισυμβατικό, επεναστατικό και στις νέες ιδέες ακόμα και όταν δεν απειλείται. Είναι στην φιλοσοφία της εταιρείας και είναι υπεράνω χρημάτων όσο και αν ακούγεται αστείο αυτό.
                                Όταν η Νιν κυκλοφόρησε το Virtual Boy ήταν η μοναδική παίχτρια στον χώρο των φορητών και όμως το κυκλοφόρησε (άσχετα αν πάτωσε).
                                Το ίδιο ισχύει και για το ds, όπου δεν ακολούθησε την πεπατημένη (έμφαση στα τεχνικά χαρακτηριστικά), παρόλο που μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα gameboy 2 aka το ισχυρότερο portable brand ever.

                                Το αν η Νιν προέβει στην δημιουργία όλων αυτών των πρωτοπορείων έχοντας στο μυαλό της την επέκταση του gaming κοινού άρα και επιπλέον χρήμα (το πρώτο και μοναδικό που νοιάζει μια εταιρεία), δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα κυκλοφόρησε.

                                Και να θυμίσω μία παλία συνένετυξη του Shiggy που συνοψίζει την όλη φιλοσοφία της Νιν. &#39;&#39;πειραματιζόμουν με τα πολυγωνικά γραφικά και πίστευα ότι είναι το μέλλον των fighting games, αλλά την ίδια εποχή κυκλοφόρησε η Sega το Virtua Fighter και έφαγα τα μούτρα μου.&#39;&#39; Τελικά το παιχνίδι που ετοίμαζε ο Shiggy δεν κυκλοφόρησε για να μην θεωρηθεί κλώνος του Virtua Fighter&#33; (το αρθρό είχε δημοσιευτεί σε ένα παλιό gamepro).


                                Με λίγα λόγια φίλε Loggo δεν διαφωνώ ότι πολλά fanboys θα είχαν αντίθετες αντιδράσεις αν το wii ήταν της sony ή της microsoft, αλλά η ερώτηση αυτή μοιάζει μάταια μιας και αυτό δεν θα γινόταν ποτέ&#33;

                                Και να φυσικά αν το playstation 4 ή το xbox 720 έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τότε θα οφείλεται στην επιτυχία του wii και μόνο&#33;

                                ΙΜΟ

                                Comment

                                Working...
                                X